A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (1,7 ha Székesfehérvár Sóstó IP):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

 • Kunzer Mária Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300
HRSZ 7897/80

Bemutatkozás

Az Auchan Korona Kereskedelmi Park területén, a Decathlon épület mellett elhelyezkedő fejlesztési terület kereskedelmi vagy szolgáltató célra.  A kereskedelmi park belső úthálózata a telek előtt halad el, ahol a közmű gerincvezeték elérhető. A telek trapéz alakú, felszíne sík.Övezeti besorolása: XK kereskedelmi központBeépítési mód: szabadonállóBeépíthetőség max: 50%Építménymagasság max.: 6 - 13,5 mMinimális zöld: 15%Minimális telekméret: 5000 m2A balatoni régió egyik legjelentősebb bevásárlóközpontjában, az M7-es autópálya, a 63. főút (Szekszárd-Sárbogárd) és a Holland fasor által határolt területen helyezkedik el a Sóstó Ipari Parkban. Tágabb környezetében ipari telephelyek vannak.Vonzáskörzetébe tartozik Székesfehérvár, Martonvásár, Gárdony, Sárbogárd, Enying, Siófok, Polgárdi, Balatonkenese, Berhida, Várpalota, Mór, Csákvár.Autóval 10 percen belül elérhető 109 000 fő által.Autóval 30 percen belül elérhető 359 000 fő által.Megközelíthetőség

Az ingatlan a 8-as főközlekedési út és az M7 autópálya között helyezkedik el, a 63-as főút becsatlakozásánál, az Auchan Korona Kereskedelmi Parkban.

 • Eladási Ár

  731 millió Ft
 • Típus

  egyéb
 • Alapterület

  17 475m²

Kapcsolat

 • Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó