A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (1,5 ha Dunakeszi Auchan kereskedelmi parki ingatlan):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

 • Kunzer Mária Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300
Budapest és környéki régiók Bp és környéke-észak - autópályamenti

Bemutatkozás

A Dunakeszi Auchan Kereskedelmi Park területén található fejlesztési terület, mely a Decathlon áruház mellett helyezkedik el. A telek téglalap alakú, felszíne sík. Övezeti besorolása Gksz-Sz. Közműcsatlakozások a telekhatáron elérhetőek.méret: 14 833 m2   beépíthetőség: 40%   besorolás: Gksz-Szzöldterületi mutató: 20%    szintterületi mutató: 1,00 m2/m2A bevásárlóközpont vonzáskörzetébe tartozik Budapest, Dunakeszi, Budakalász, Göd, Verőce, Őrbottyán, Erdőkertes, Veresegyház, Fót, Vác, Gödöllő, Budapest IV., XV. kerülete. A kereskedelmi park partnerei közé tartozik az Auchan áruház, Decathlon, Bauhaus, McDonald’s, JYSK, REGIO Játék, IMO autó mosó.  2015. év főbb eseményei: - Auchan áruház üzletsor és ételudvar felújítása, - új márkák megjelenése az üzletsoron, - Decathlon sportáruház bővülésMegközelíthetőség

A bevásárlóközpont Budapest IV. kerülete (Káposztásmegyer) és Dunakeszi határánál, az M0 körgyűrű mellett helyezkedik el, a Megyeri híd szomszédságában. A bevásárlóközpont vonzáskörzetébe tartozik Budapest Dunakeszi, Budakalász, Göd, Verőce, Őrbottyán, Erdőkertes, Veresegyház, Fót, Vác, Gödöllő, Budapest IV., XV. kerülete. Autóval 10 percen belül elérhető 220 000 fő által, 30 percen belül elérhető 687 000 fő által.

 • Eladási Ár

  685 millió Ft
 • Típus

  egyéb
 • Alapterület

  14 833m²

Kapcsolat

 • Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300

Hasonló telkek

Lokáció szerint Terület szerint Ár szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó