A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Reál-M Kft
  Cég címe: 8441 Márkó Petőfi S. u. 84.
  Weboldal www.real-m.hu
  Kapcsolat Ernyei Péter
  Telefon:
  +36-30-97-90-100
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Reál-M Kft
Cég címe: 8441 Márkó Petőfi S. u. 84.
Weboldal www.real-m.hu
Kapcsolat Ernyei Péter
Telefon +36-30-97-90-100

Általános leírás

Cégismertető:

A Reál-M Kft 1991-ben alapított vállalkozás, amely kezdetben belföldi majd később nemzetközi teherszállítás­sal, raktározással biztosít optimális logisztika­i megoldásokat megbízói részére.

Minőségpolitika:

Annak érdekében, hogy a megbízók igényeinek megfelelő költségkímélő, testreszabott és kiváló minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani, folyamatosan képezzük munkatársainkat. Ezzel összhangban társaságunk vezetése minden munkatársától elvárja és megköveteli a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítését.
Partnereink elsősorban elektronikai vállalatok, amelyek többnyire autóipari beszállítók. Ezt azért érzem fontosnak kiemelni, mivel közel 10 éve just-in-time rendszerben szállítunk a fent említett vállalatoknak. Ezen multinacionális vállalatok szállítási igényének köszönhetően ma már közel 70 db haszongépjárművel szolgáljuk ki megbízóinkat. Ez a hatalmas fejlődés, amely eredményeként 2004-ben a Reál-M Kft már 120 főt foglalkoztat csak szigorú minőségpolitika eredményeként jöhetett létre.
A minőségpolitikának megfelelő folyamatok kialakítását és azok eredményes működtetését igazolja a TÜV Hannover által auditált, a TÜV NORD tanúsító hely szerint kiadott, a nemzetközi közúti fuvarozás és szállítmányozás szakmai érvényességi területre vonatkozó ISO 9002-es TÜV CERT Tanúsítvány. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink megbízásait a megrendeléstől az áru kiszolgáltatásáig előre rögzített minőségi kritériumok szerint az általunk vállalt szolgáltatási színvonalon végezzük, hogy ezzel a legnagyobb elégedettséget biztosítsunk megbízóinknak.
Járműpark összetétele:

A Reál-M Kft folyamatos járműpark fejlesztési programjának köszönhetően a járművek átlagos életkora kevesebb, mint 2,5 év, továbbá esztétikai állapota kifogástalan. A társaság 70 db járművének márka szerinti összetételében dominánsak a Mercedes és a Fiat gyártmányú tehergépkocsik. A 2003-tól üzembe helyezett tehergépjárműveink a legmodernebb (ABS, ASR, ESP) biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve és a 2006-2007-es évben elkezdődik az EURO IV-es járművek beszerzése. A Reál-M Kft euro-integrációs törekvéseinek egyik alapvető feltétele a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. A gépjárműpark folyamatos felújításánál alapvető szempont, hogy a zaj- és a káros anyag emisszió megfeleljen az Európai Unió-s normáknak. Járműparkunk környezetvédelmi besorolás szerinti megoszlása az alábbi:

Járműparkunk környezetvédelmi besorolás szerinti megoszlása az alábbi:
- 10 % EURO IV. normának megfelelő
- 85 % EURO III. normának megfelelő
- 5 % EURO II. normának megfelelő

Raktározás

2004-től a Reál-M Kft raktározási tevékenységgel bővítette tevékenységét. A jelenlegi 400 m2-es raktárunk kapacitásán felül további 1000 m2-es raktárépület építésébe kezdtünk, amelynek átadási határideje 2007. augusztus 31. Raktározási tevékenységnek köszönhetően megbízóinknak költségkímélőbb gyűjtőszállítást is tudunk biztosítani. A gyűjtőraktár építéséhez állami támogatást veszünk igénybe a GVOP-1.2.2-05 -jelű pályázat segítségével, amely részben hazai, részben az Európai Unió által finanszírozott.

Kapcsolattartó

Referenciák

Our most important partners:

Valeo Elektronik
Balluff Elektronik
Continental Teves
Elektrometall
AXON Cable
Daimler Chrysler
LB Knauf
Beurer Hungária
Top-Fish
Ajkai Elektronika

We forward finished goods and spare parts to the above-mentioned companies from 250 places in 11 European countries. The majority of our partners are sub-contractors in the car industry who set strict requirements for us.
Our vehicles go to European cities (Brussels, Frankfort, Stuttgart, Bremen, Munich, Nuremberg, Paris, London) daily.