A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Metcosped Nemzetközi Szállítmányozó és Logisztikai Szolgáltató Kft.
  Cég címe: 1143 Budapest Ida u. 2.
  Weboldal www.metcosped.hu
  Telefon:
  +36 1 462 20 37
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Metcosped Nemzetközi Szállítmányozó és Logisztikai Szolgáltató Kft.

Szállítmányozás
Metcosped Nemzetközi Szállítmányozó és Logisztikai Szolgáltató Kft.
Cég címe: 1143 Budapest Ida u. 2.
Weboldal www.metcosped.hu
Telefon +36 1 462 20 37

Általános leírás

Megbízóközpontú társaság 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozás, amely 1990. július 1. óta tevékenykedik a nemzetközi szállítmányozás, logisztikai szolgáltatások (beleértve a vámügyintézést is) és egyéb külkereskedelmi üzleti szolgáltatások területén.
Egyéni kiszolgálást nyújtó szakembergárda, több évtizedes szállítmányozási gyakorlattal gondoskodik a megbízások szakszerû, korrekt és megbízható teljesítésérõl.
Tisztességes partnerkapcsolat mellett a megbízóik megelégedésére mozgatnak évente vasúton mintegy 400 e tonna, közúton 5000 szerelvény, vízi úton 50 e tonna konvencionális (hagyományos csomagolású, vagy csomagolatlan) kereskedelmi árut, továbbá néhány száz konténer tengerentúli küldeményt. A gyûjtõáru és légi fuvarozásra szóló megbízásokat is megbízhatóan és felelõsséggel teljesítik.
Céltudatos törekvésük a Megbízó bizalmának elnyerése. Ezért különös gondot fordítanak arra, hogy az árutovábbítással kapcsolatos feladatok a Megbízó kívánságai és utasításai, valamint a külkereskedelmi szerzõdés elõírásai szerint kerüljenek lebonyolításra, beleértve az áru lehívását, a kapcsolatfelvételt a Megbízó partnerével, az elõírt okmányok meglétének ellenõrzését. Vállalják továbbá a szállítmányozás részét képezõ logisztikai szolgáltatások teljesítését, úgymint FIATA FCR (Speditõr Átvételi Elismervény) kiállítását, raktári szolgáltatások megszervezését, vám- és biztosítási ügyintézését,
Osztatlan felelõsséggel folyamatos információátadással gondoskodnak az Ön
Szállítmányának a megbízásban elõírt rendeltetési helyre történõ
Pontos és az elõírt határidõre való megérkezésérõl, és mindvégig
Ellenõrzik a saját és a logisztikai láncolatban résztvevõ partnereik
Diszpozíció szerinti teljesítését, hogy Ön nyugodt és elégedett legyen.

Megbízása esetén az Ön biztonságát növeli a Hungária Biztosítónál kötött 150000,- USD összegû szállítmányozói felelõsségbiztosításuk, ISO minõsítésük, és szövetségi tagságaik.

Számítástechnikai rendszerük, amely kapcsolódik a számlavezetõ bankuk, a MÁV és más rendszerekhez, az ajánlat kezelésétõl a megbízás és az ügyelet lebonyolításához kötelezõen használt ISO-dokumentumokon át a számviteli feladatokat és a mérleg készítését egyaránt átfogja.

Kapcsolattartó