A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • Goodman Hungary Kft.
  Cég címe: 1024 Budapest Lövőház u. 39. fszt.
  Weboldal http://hu.goodman.com/
  Kapcsolat Máté Krisztina
  Telefon:
  +36 1 336 2270
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Goodman Hungary Kft.
Cég címe: 1024 Budapest Lövőház u. 39. fszt.
Weboldal http://hu.goodman.com/
Kapcsolat Máté Krisztina
Telefon +36 1 336 2270

Általános leírás

A Goodman magas minőségű logisztikai létesítményeket – raktárakat és elosztóközpontokat – fejleszt és üzemeltet. Magyarországon négy saját tulajdonú ingatlant üzemeltetünk Budapest környékén és Kecskeméten, összesen több mint 100 000 m²-en. Emellett további 130 000 négyzetméternyi fejlesztési területtel rendelkezünk.

A magyarországi vállalat a Goodman Csoport, a nemzetközi integrált ingatlancsoport része, amely saját tulajdonú logisztikai ingatlanokat és üzleti parkokat fejleszt és kezel Európában, az Egyesült Királyságban, Ázsiában és Ausztrália térségében. A Csoport az ausztrál tőzsdén (ASX) jegyzett legnagyobb ipari ingatlancsoportnak számít. A Goodman Kínában, Hongkongban, Japánban, Új-Zélandon és Ausztráliában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban van jelen saját irodával.

A Goodman magyarországi irodája Budapesten található.

A Goodman 92 saját tulajdonú ingatlant kezel Európa országaiban és 54-et az Egyesült Királyságban, melyek mintegy 3,8 milliárd euró értéket képviselnek.

A Goodman emellett számos tőzsdén jegyzett, illetve tőzsdei forgalmon kívül működő ingatlanalapot is ajánl ügyfeleinek, amelyek révén a befektetők számára biztosít hozzáférést speciális szolgáltatásokhoz és ingatlaneszközökhöz. Folyamatosan azon munkálkodik, hogy innovatív új fejlesztésekkel, üzleti és befektetési ajánlatokkal értéket teremtsen az ipari ingatlanok és befektetési alapok kezelésében.

Kapcsolattartó

Munkatársak

 • Kerekes István

  Telefon:
  +36 1 336 2270
  Mobil:
  +36 30 396 8040

Kapcsolódó ingatlanok