A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Szeptemberre készül el a felnémeti ipari park

Javában zajlik Felnémeten az egykori mészkőőrlő bontása, jövő héten fölrobbantják a két, még álló épületet. A kivitelezők a közművesítésen is dolgoznak.

- A kilenc hektáros területen 17 kis- és középvállalkozás találhat új otthonra. A barnamezős beruházás közel félmilliárd forintba kerül, 223 millió forintot az Európai Unió áll - mondta el Habis László polgármester. A területet kezelő EVAT a fejlesztéshez szükséges önrész felét hitelből fedezi, a hiányzó összeg a helyhatóság 50 milliós tőkeemeléséből, s a Városgondozás Eger Kft.-től átcsoportosított 75 millió forintból származik.

Várkonyi György, az EVAT ügyvezető igazgatója a munkákról elmondta, az olajszármazékkal szennyezett földet veszélyeshulladék-lerakóba vitték. A törmeléket összezúzzák, s útalap lesz belőle, szeretnék, ha keveset kellene elszállítani. Az ipari parknak szeptemberre készen kell állnia a cégek fogadására. Néhány vállalkozás már érdeklődik, az önkormányzati cégek telephelye is ide kerülhet, a biofűtőmű fatárolója például itt lesz majd. A környéken várható forgalomnövekedéssel szemben a polgármester szerint azt kell nézni, hogy fejlődjön Eger gazdasága.
 

  • forrás: Heves Megyei Hírlap
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!