A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (CTPark Budapest West - BIA4):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Kovács Balázs

  Kovács Balázs

  +36302592465
  -

  CTP Management Hungary Kft.

Bemutatkozás

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, very good és excellent minősítésben

A CTPark Budapest West legújabb épületei igazi 21. századi szellemben került kialakításra, a dinamikus piac szereplőinek számára. Az ingatlan kereskedelmi és logisztikai tekintetben is kiemelkedően kedvező, stratégiai lokációval rendelkezik, mind az M1 autópálya közelsége, mind az M0 körgyűrű, valamint Budapest közelsége is könnyen megközelíthetővé teszi. Fentieknek köszönhetően Magyarországon, mind kelet-közép-európai régióban folytatott üzleti tevékenységhez kiváló bázist nyújt az üzleti tevékenységhez.

A CTPark Budapest West egy 76 hektáron elterülő, zöldmezős beruházás keretében megvalósult korszerű raktár- illetve elosztóközpont 202 000 négyzetméternyi épületegyüttessel. Ideális raktározás, áruelosztás, cross-docking és más hozzáadott értéket képviselő operáció számára ambient, szabályzott hőmérsékletet igénylő, hűtött, temperált vagy fagyasztott áru esetében egyaránt.

A park legújabb, közel 28.000 négyzetméteres épülete, az M1 és az 1. számú főút közötti területen 2022 első negyedévében kerül átadásra. Lehetőség van testre szabott, speciális igényeket kielégítő kialakítások kivitelezésére is.

Az épület kivitelezése CTSpace sztenderdek szerint zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.Megközelíthetőség

Az épület megközelíthető az 1. számú főúton keresztül  mind az M0 körgyűrű és az M1 autópályáról valamint jelenleg buszmegálló építése van folyamatban közvetlen a park bejárata előtt.

 

Dokumentumok

CTSpace specifikációk

CTPARK BUDAPEST WEST PARKISMERTETŐ

Általános adatok

Ingatlan jellege: - Átadás éve: 2022 Q1
Weboldal: https://www.ctp.e... Raktár típusa: logisztikai raktár
Bérleti feltételek
Bérleti díj: 4.75 €/m²/hó
Iroda bérleti díj: 9.50 €/m²/hó
Üzemeltetési díj: 0.69+ingatlanadó €/m²/hó
Min. bérleti idő: 5 év
Területadatok
Min. bérelhető terület: 3000 m²
Raktár összterülete: 27 467 m²
Szabad terület: 27 467 m²
Szabad irodaterület: -
Parkolás
Parkolók száma: -
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos CTP Management Hungary Kft.

Szolgáltatások

24 órás portaszolgálat bértárolás BTS lehetőség
étkezési lehetőség logisztikai szolgáltatás telekommunikációs lehetőség

Műszaki jellemzők

Dokkoló kapu Egyedi közműfogyasztás mérés rámpa
rendszám regisztrációs rendszer sprinkler szintbeli kapu

Panoráma térkép

Bérleti információk

 • Bérleti díj:

  4.75 €/m²/hó
 • Min. terület:

  3000 m²
 • Min. bérleti idő:

  5 év
 • Üzemeltetési díj:

  0.69+ingatlanadó €/m²/hó
 • Raktár összterülete:

  27 467 m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Kovács Balázs

  Kovács Balázs

  +36302592465
  -

  CTP Management Hungary Kft.

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó