A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése

Médiaajánlat

Mi a raktar.hu?

A raktar.hu 2007-ben kezdte meg működését, ma a legnagyobb országos raktárpiaci portál. Oldalunk elsősorban raktárkeresőknek, ingatlanfejlesztőknek, ingatlantanácsadóknak és raktárpiaci, logisztikai szolgáltatóknak nyújt professzionális szolgáltatásokat. A raktar.hu keresőportál az iroda.hu csoport portfóliójának tagja; médiacsoportunkról bővebben itt olvashat.

Kinek szól, kinek érdemes látogatni a honlapot?

  • Aktív és passzív raktárkeresők
  • Raktárpiacon dolgozó, logisztikai tevékenységet végző személyek, cégek képviselői
  • Ingatlanszakma képviselői


Mit hirdethet a raktar.hu oldalon?

Ipari ingatlanok

Oldalunkon térítés ellenében lehetősége van meghirdetni bérbeadásra vagy eladásra szánt raktárhelyiségeit, telkeit vagy akár logisztikai parkot, ipari parkot is regisztrálhat adatbázisunkba. Az ingatlan egyedi azonosítóval ellátott adatlapot kap, amelyen a bérleti / eladási feltételek mellett feltüntetheti az ingatlan által nyújtott szolgáltatásokat, műszaki paramétereket, parkolási lehetőségeket, valamint a részletes területkimutatást. A hirdetéshez korlátlan mennyiségű képet és dokumentumot is csatolhat.

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK

Kiemelt hirdetési felületekről és kedvezményes ajánlatokról érdeklődjön kollégáinknál.

Szolgáltatás

Tájékoztassa célközönségét tevékenységéről ingatlanszakmai portálunk segítségével. Céges regisztrációja keretein belül sajtóközlemények formájában valamint saját adatlapon jeleníthet meg információkat termékeiről és szolgáltatásairól.

Banner

Oldalunkon lehetőség van különböző méretű és elhelyezkedésű banner hirdetések megjelenítésére. További részletekért töltse le a Médiaajánlatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinknál.

Médiakampány

Az iroda.hu csoport segítségével lehetőség van komplett hirdetési kampány lebonyolítására is, ami magában foglalhat ingatlan/szolgáltatás regisztrációt, kiemelt felületeket, PR cikkeket, hírlevél és banner megjelentést. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Kapcsolat

Ingatlanhirdetés feladása, ügyfélszolgálat:

info@iroda.hu

Display hirdetési lehetőségekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot:


Médiaajánlat megtekintése