A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Karcagi Ipari Park ):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

 • Varga Nándor

  Varga Nándor

  +36 59 503 269
  -

  Karcagi Ipari Park Kft.

 • Derényi Andrea

  Derényi Andrea

  +36 1 481 4530
  +36 70 640 8098

Bemutatkozás

Eladó telkek és Built-to-suit csarnokok A telkek beépíthetősége : 50%. A zöldterületi mutató: 25%. Maximális épületmagasság : 9-16 méter. Minimális telekméret : a 4. sz. főúttól ÉNY-ra 0,1 Ha, DK-re 1 Ha. Az építési övezet besorolása: ipari gazdasági terület Telkek értékesítési ára: 5000 Ft/nm Az ipari park Kelet – Magyarország centrumában helyezkedik el A Karcagi Ipari Park a transz-európai folyosórendszer (TEN-T korridor) Budapest – Szolnok – Románia irányú vonalán, a 4. számú autóút két oldalán, Karcag városának külterületén található. Az ipari park elhelyezkedéséből adódóan TEN-T folyosón közelíthető meg három ország határa is: Románia 1 órán, Szlovákia és Ukrajna 2 órán belül elérhető. Az ipari park közvetlen szomszédságában halad el a Budapest – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony kiemelkedő forgalmú törzsvasútvonal, valamint a Tiszafüred – Karcag vonal. Az ipari park szomszédságában található karcagi rendező-pályaudvar alkalmassá teszi a vonalat erőteljes intermodális teherforgalom lebonyolítására.  KarcagA város lakossága 22.000 fő. A munkaképeskorú aktív lakosság többnyire az Alföldön hagyományos mezőgazdasági szektorban helyezkedett el, azonban magas az ipari szektorban dolgozó fizikai munkások száma is.  Karcag, valamint a Karcagi kistérségbe tartozó többi település egyaránt a Kelet-Magyarországon általános problémával küzd: kevés a munkahely a rendelkezésre álló szakképzett munkaerőhöz képest. Karcag hagyományosan a térség egyik ellátóközpontja, mely azonban így sem biztosít elegendő munkahelyet a helyi lakosság számára. A munkanélküliségi ráta 12 %, mely megfelel a régiós átlagnak és túlnyomórészt a fizikai munkások munkanélküliségét mutatja.  Karcag városában, valamint a kistérségben egyaránt elérhető az olcsó munkaerő. A fizikai munkások 300-320 EUR, valamint a szellemi dolgozók 350-400 EUR közötti fizetése messze alatta van a megyei átlagnak. A városban 6 általános iskola (3 önkormányzati, 2 egyházi és 1 speciális), 3 gimnázium és 3 szakközépiskola (egészségügyi, gépészeti és mezőgazdasági) működik, valamint egy órán belül elérhető öt egyetem (Szolnok, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen), amelyek a potenciális képzési igények 100%-át lefedik. Ezen felül folyamatosak a városban a képzések – átképzések is, melyeket 5 különböző intézmény szervez (köztük helyben elérhető a felsőfokú informatikai képzés).Általános adatok

Ingatlan jellege: Raktárbázis Átadás éve: 2000 Q1
Weboldal: www.karcagiiparip... Raktár típusa: -
Eladási kondíciók
Eladási ár: 17 €/m²
Területadatok
Raktár összterülete: 0 m²
Szabad terület: 0 m²
Szabad irodaterület: -
Parkolás
Parkolók száma: 0 parkoló
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos Karcagi Ipari Park Kft.
Fejlesztő Infogroup

Szolgáltatások

BTS lehetőség logisztikai szolgáltatás

Műszaki jellemzők

Dokkoló kapu Egyedi közműfogyasztás mérés rámpa
sprinkler

Panoráma térkép

Eladási információk

 • Eladási ár:

  17 €/m²
 • Üzemeltetési díj:

  0 €/m²/hó
 • Raktár összterülete:

  0 m²

Kapcsolat

 • Varga Nándor

  Varga Nándor

  +36 59 503 269
  -

  Karcagi Ipari Park Kft.

 • Derényi Andrea

  Derényi Andrea

  +36 1 481 4530
  +36 70 640 8098

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó