A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (2,3 ha Szigetszentmiklós ):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

 • Kunzer Mária Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300
Budapest és környéki régiók Bp és környéke-déli régió - autópályamenti

Bemutatkozás

Az Auchan Sziget Kereskedelmi Park területén elhelyezkedő fejlesztési terület kereskedelmi vagy szolgáltató célra.  A közművek a megközelítését biztosító útnál elérhetőek.A Kereskedelmi Park területén összesen 269 600 m2 területen kínálunk elsősorban kereskedelmi célra fejlesztési, együttműködési lehetőséget.Övezeti besorolása: Gksz-17Beépítési mód: szabadonállóBeépíthetőség max: 40%Építménymagasság max.: 18 mSzintterületi mutató: 1,2 m2/m2Minimális zöld: 20%Minimális telekméret: 2000 m2A kereskedelmi parkban partnerünk az Auchan áruház és a Bauhaus barkácsáruház. Az áruházi üzletsorok kulcsbérlők a Marionnaud, T-Mobile, Inmedio, Walter, Szent Jobb Gyógyszertár, OTP, Posta, Vodafone, Telenor, CCC, Sportfactory, Biotech.A bevásárlóközpont vonzáskörzetébe tartozik Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Szigethalom, Szigetszentmárton, Ráckeve, Budapest XXI. kerülete.Autóval 10 percen belül elérhető 120 000 fő általAutóval 30 percen belül elérhető 495 000 fő által.A kereskedelmi park szomszédságában, az M0 autóút túloldalán a Leshegy Ipari Park található.Megközelíthetőség

Az ingatlan az Auchan Sziget bevásárlóközpontban, a Csepel-szigeten, az M0 körgyűrű és a II. Rákóczi Ferenc út által határolt területen található.

Autóval könnyen megközelíthető.

A tömegközlekedési lehetőséget a BKK 38-as számú és 138-as
számú autóbuszokkal biztosítja. A kereskedelmi parkban a bus

 • Eladási Ár

  281 millió Ft
 • Típus

  egyéb
 • Alapterület

  23 420m²

Kapcsolat

 • Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300

Hasonló telkek

Lokáció szerint Terület szerint Ár szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó