A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (5,5 ha Kecskemét ):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További raktárak keresése

Kapcsolat

 • Kunzer Mária Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300
HRSZ 21945/2

Bemutatkozás

54 471 m2 nagyságú fejlesztési terület az M5 autópálya mentén, a kecskeméti Auchan Kereskedelmi Park mellett.  Övezeti besorolása: gazdasági és kereskedelmi, beépítési mód: szabadonálló, beépíthetőség max: 40%, építménymagasság: 20 m, min. zöld: 30%. Az autópályáról a Dunaföldvári kijárat (52-es út) vezet a kereskedelmi központhoz.A bevásárlóközpont vonzáskörzetébe tartozik Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Izsák, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Nagykőrös, Lakitelek, Tiszakécske. Autóval 10 percen belül elérhető 88 000 fő által, 30 percen belül elérhető 253 000 fő által.Az Auchan kereskedelmi park partnerei közé tartozik az Auchan áruház, Decathlon áruház.A városközpont 5 km, a Mercedes-Benz Manufacturing Kft. 10 km távolságban, 10 percen belül elérhető.Megközelíthetőség

Az M5 autópályáról a Dunaföldvári kijárat (52-es út) vezet a kereskedelmi központhoz.

 • Eladási Ár

  2 472 millió Ft
 • Típus

  egyéb
 • Alapterület

  54 471m²

Kapcsolat

 • Kunzer Mária

  Kunzer Mária

  -
  06 30 547 6300

Hasonló telkek

Lokáció szerint Terület szerint Ár szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó