Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2015/13. hét

Aktuális Ingatlanpiac Szakma Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Az időzítés titkai az ingatlanpiacon

A napi.hu szervezésében kerül megrendezésre április 29-én az "Az időzítés titkai az ingatlanpiacon" konferencia, a Gundel étteremben.

Kiemelt ingatlan

Canada Square             

bérleti díj: 12 - 13 €/m²/hó
min. terület: 100 m²

Kiemelt ingatlan

River Estates Irodaház  

bérleti díj: 10.5-12 €/m²/hó
min. terület: 325 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Haller Gardens UPC 6000 Immofinanz
Duna Tower Irodaház Nemzetközi IT cég 1200 CE Land
North Point ISS Facility Services 1170 DTZ Hungary Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

26
MÁRC

Franchise, a sikeres üzleti modell

Konferencia

8-9
ÁPR

SM 2015

Konferencia

29
ÁPR

Az időzítés titkai az ingatlanpiacon

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kedves Olvasónk!
Áprilistól az ingatlanpiaccal kapcsolatos szakmai tartalmakat Napi Hírfigyelőnkben olvashatja. Iratkozzon fel a hírfigyelőre, hogy első kézből értesüljön a legfontosabb hírekről, tranzakciókról, rendezvényekről.

iroda.hu

Aktuális

Így épült fel az Európai Központi Bank székháza

Az elmúlt napokban sokat hallottunk az Európai Központi Bank (EKB) új székháza körüli tüntetésekről, azonban az épületről szinte semmit. Mi most pótoljuk ezt a mulasztást.

Kevesebb a bevétel, kevesebb a nyereség

A nemzetközi ingatlancég, az Immofinanz Group 2014-2015-ös üzleti évének, január 31-én zárult háromnegyedéves bevétele valamint nyeresége is csökkent, a magyar leányvállalat a csoport átlagánál jobban teljesített.

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Már épül az új irodaház a Váci úton!

Az arra haladók számára mától toronydaru jelzi azt a helyet, ahol pár hónapon belül láthatóvá válik a Váci út épülő, „zöld” irodaháza, a V17.

Új szakember a Colliersnél

A Colliers International magyarországi irodája bejelentette, hogy Trexler Ferenc 2015 márciusában társigazgatóként és bérbeadó képviseleti vezetőként csatlakozott a cég iroda bérbeadási csapatához.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

ICF: a világ élvonalában a magyar coachok

Egy innovatív magyar kezdeményezés nyerte el a világ legnagyobb coach-szakmai szervezete, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) rangos szakmai elismerését, az évente odaítélt I Care For díjat. Az ICF Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája által tavaly életre hívott Coach up! program célja a hazai gazdasági szereplők versenyképességének növelése.

Merre halad Európában az ingatlanbefektetési piac?

A DTZ piackutatási csapata több mint 37 000 tranzakciót vizsgált, 15 évet lefedve. Eme időszak alatt mintegy 4 000 befektetési termék cserélt gazdát többször is, összesen 160 milliárd euró értékben.

Megkezdődik a József nádor téri fejlesztés

Hét év előkészítési munka után a tér alatti mélygarázs építésével heteken belül elindulhat a József nádor tér megújítása, amely a tervek szerint másfél év múlva majd a felszín rendezésével fejeződik be.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Csodafegyver a közösségi irodákban

Az új munkakultúrák egyik forradalmi találmánya a Thinkpod, amely az üzleti társalgók egyik ékköve a közösségi irodákban. Miközben elkülönülten végezhetünk fókuszmunkát, nem zárjuk ki magunkat a kapcsolatépítésből sem az egyterű irodákban. A Regus már Budapesten is négy irodaházban egyedülálló módon biztosítja ezt a fajta exkluzív munkaállomást a partnereinek.

Forradalom a munkahelyeken. Gyökeres fordulat várható!

2022-re a munkavállalók legalább 20%-a alvállalkozó vagy átmeneti munkaerő lesz. Már most minden ötödik alkalmazott munkájának legalább felét irodáján kívül végzi, és ez a trend folyamatosan erősödik. Sokan inkább saját, modernebb készülékeiket használják, nem pedig a céges technológiát – olvasható a Leitz tanulmányból.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2015 © Arkon Zrt. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése