Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2015/11. hét

Aktuális Szakma Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Hol van még szabad iroda Budapesten?

Jelenleg összesen 524.000 nm üresen álló irodaterületből válogathatnak Budapesten az irodát kereső bérlők, ilyen limitált rendelkezésre álló területre az elmúlt 5 év alatt nem volt példa.

Kiemelt ingatlan

Canada Square             

bérleti díj: 12 - 13 €/m²/hó
min. terület: 100 m²

Kiemelt ingatlan

River Estates Irodaház  

bérleti díj: 10.5-12 €/m²/hó
min. terület: 325 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Haller Gardens UPC 6000 Immofinanz
Duna Tower Irodaház Nemzetközi IT cég 1200 CE Land
North Point ISS Facility Services 1170 DTZ Hungary Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

17
MÁR

Innováció: látszat és valóság

Konferencia

18-4
MÁR-JÚN

CSRPiac 2015

Kiállítás

5-7
OKT

EXPO REAL 2015

Szakvásár

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kedves Olvasónk!
Áprilistól az ingatlanpiaccal kapcsolatos szakmai tartalmakat Napi Hírfigyelőnkben olvashatja. Iratkozzon fel a hírfigyelőre, hogy első kézből értesüljön a legfontosabb hírekről, tranzakciókról, rendezvényekről.

iroda.hu

Aktuális

Minden harmadik cégvezető nő Magyarországon

Hazánkban a cégvezetők 32 %-a nő, sőt cégtulajdonosok terén még nagyobb arányban képviseltetik magukat a magyar hölgyek, áll a Bisnode nemzetközi cégminősítő elemzésében, melyet a közelgő nőnap alakalmából tett közzé a vállalat. A Bisnode a cégbíróságon bejegyzett cégvezetők és cégtulajdonosok nemét vizsgálta Magyarországon.

Ilyen lett a LinkedIn új campusa a Szilícium völgyben

A AP+I Design tervezte a LinkedIn új központját Kaliforniában. Már-már közelíti a Google és a Facebook lazaságát, de talán szerencsére a campus megőriz némi méltóságot is.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A CBRE lett az ingatlanpiac legjobb márkája

Immár tizennegyedik alkalommal ismét a CBRE-t választották a kereskedelmi ingatlanpiac legjobb márkájának a Lipsey Company globális felmérésében.

Párizsban újabb kultikus csodaépület születik

Párizs vezetése jóváhagyta a holland MVRDV tervét, hogy a Tour Montparnasse mellett az 1970-es években épült vegyes funkciójú ingatlant újraformálja.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Még jobb lett! 3,6 százalékkal nőtt a GDP

Tavaly 3,6 százalékkal, azaz még az előzetesen közölt 3,5 százalékosnál is nagyobb mértékben nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző évihez képest - jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Gőzerővel hódítanak a zöld irodák

A zöld minősítéssel rendelkező irodaterület nagysága 2014-ben is jelentős mértékben nőtt, így mára arányuk a teljes modern budapesti állományon belül több mint 23%. Figyelembe véve a jelenleg is minősítés alatt álló területek nagyságát, az arány év végére eléri majd a 30%-ot is – mondta Szircsák Nobert, a Colliers International zöld minősítési üzletágának vezető tanácsadója a cég zöld épület minősítésekről szóló, éves piaci jelentésének kiadása kapcsán.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2015 © Arkon Zrt. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése