Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2015/10. hét

Aktuális Szakma Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Projektmenedzsment: a hazai ingatlanpiac új favoritja

A ConvergenCE jelentős eredményeket könyvelhetett el az elmúlt időszakban, és jelenleg is számos feladat vár rájuk. Kovács Gáborral, a ConvergenCE projekt menedzsment igazgatójával beszélgettünk.

Kiemelt cikk

Zöld minősítést kapott a Krisztina Palace

Az Union Investment tulajdonában álló Krisztina Palace irodaház megszerezte a BREEAM in Use „Very Good” minősítést, két kategóriában is

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Haller Gardens UPC 6000 Immofinanz
Duna Tower Irodaház Nemzetközi IT cég 1200 CE Land
North Point ISS Facility Services 1170 DTZ Hungary Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Kiemelt ingatlan

Pódium Irodaház  

bérleti díj: 10.5-12.5 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

Kiemelt ingatlan

Infopark A épület  

bérleti díj: 11 - 12 €/m²/hó
min. terület: 200 m²

Aktuális

Te dolgoznál Budapest legdizájnosabb irodájában?

London és New York után a világ harmadik legnagyobb Viacom központja található Budapesten, amely februárban elnyerte az Év Design Irodája címet.

Újabb ingatlanpiaci trófea

Újabb ingatlanszakmai elismeréssel kezdődött az év az RE project development Kft. számára. A korábbi esztendők fejlesztői és tervezői sikerei után idén a REsidence 1 Irodaház egyik nagy nevű bérlője, a Dentsu Aegis Network Hungary vitte el a pálmát az Iroda.hu Díjátadó Gáláján az Év Irodája 2014 kategóriában.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Ez se a mi listánk! Magyarország és az internet

Magyarország a 20. helyet foglalja el a 28 EU-tagország mezőnyében a digitalizáltság foka szempontjából - derül ki az Európai Bizottság által kedden közzétett statisztikai adatokból.

Székesfehérvár irodát biztosít az informatikai cégeknek

Székesfehérvár kormánypárti polgármestere, Cser-Palkovics András hétfőn bejelentette: a város egy jó állapotú és jól megközelíthető irodaépületet biztosít informatikai cégek számára azzal a céllal, hogy a meglévő innovatív vállalkozások mellett továbbiakat vonzzon a városba, ezzel támogatva magas hozzáadott értéket előállító munkahelyek létrehozását.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Itt az újabb világtrend! Idegenek lakásaiban dolgozhatunk

A közösségi és otthoni irodák mellett terjed az új módszer, a hoffice. Ismeretlen emberek lakásában dolgozhatunk, hogy ne érezzük magunkat magányosnak, így a határidőkkel sem úszunk el, és a vidám kollégák inspirálhatnak is minket.

Új helyen a BÉT

Új helyre költözött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), hétfőtől a Szabadság téri Bank Centerben folytatja tevékenységét - közölte a BÉT hétfőn az MTI-vel.

Kik lakják Budapestet? Hogyan újulnak meg a lerobbant negyedek?

Mintha a gonosz és a jó csapna össze: a szlömösödésre a dzsentrifikáció a válasz. Budapesten radikálisan kezdték el megújítani a lerobbant lakónegyedeket. Lássuk az eredményeket!

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2015 © Arkon Zrt. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése