Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2015/02. hét

Aktuális Szakma Érdekes Egyéb Regisztráció
Kiemelt cikk

2014 a hazai ingatlanpiac tükrében

Mielőtt elmerülnénk az ünnepek relaxáló napjaiban, tekintsünk vissza az idei évre. Ez történt 2014-ben a hazai ingatlanpiacon.

Kiemelt ingatlan

Pódium Irodaház

 

bérleti díj: 10.5-12.5 €/m²/hó
min.terület: 300 m²

Kiemelt ingatlan

Start Irodaház

 

bérleti díj: 3-6.5 €/m²/hó
min. terület: 15 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Central Business Center Állami szervezet 2600 DTZ Hungary Kft.
Greenpoint 7 Tempus Közalapítvány 2000 Immofinanz
Árpád Center Clusterhaus 700 Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

15
JAN

Adó, cafeteria, társasági jog 2015

Konferencia

22
JAN

Piacbővítés exporttal

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Aktuális

Wilkhan: Stand-Up – Stílusos és szórakoztató

A Thorsten Franck tervezte Stand-Up stílusos, szórakoztató és átmozgató ülő-álló hibridjei 2014 októberében, a kölni ORGATEC Modern Office & Object kiállításon kerültek bemutatásra.

Feltörekvő magyar cégek

Három innovatív magyar fejlesztőműhely is megmutatja magát januárban a globális technológiai ipar legbefolyásosabb döntéshozóinak a Nemzetközi CES keretében.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

500ezer m² összterületű bérleti szerződés várható idén

A CA Immo ingatlanbefektető szerint bíztató jelek utalnak arra, hogy trendfordulóhoz érkezett az irodapiac.

DTZ: ingatlanpiac 2014-ben

Nagyot fordult az ingatlanpiac 2014-ben, a régóta várt és lassan érzékelt javuló piaci hangulat ebben az évben már a piaci mutatókban és aktivitásban is láthatóvá vált. Az üresedési ráták régóta nem látott mértékben csökkentek, fejlesztési aktivitás az irodapiacon ismét aktívabb, míg a befektetők érdeklődése újra Magyarország felé fordult, amellett, hogy a helyi befektetői kör jelenléte a piacon tovább erősödött.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Az 5 legnépszerűbb hazai munkahely 2014-ben

Az irodablog.hu 2014-ben is számos új irodában járt, ahol megcsodálhattuk a hazai belsőépítészeti kultúra remekműveit, miközben igényes és trendi munkaállomásokat, bútorokat és kiegészítőket ismerhettünk meg. Most az év végén lássuk az 5 legnépszerűbb cikkünket.

Meglepi! Csodálatos irodák a karácsonyfa alatt

2014 szintén számtalan csodálatos irodával ajándékozta meg a hazai munkaerőpiacot. A karácsonyfa alá hatalmas pakkokkal érkeztek a tervezők, belsőépítészek, kivitelezők, innovatív vállalkozások. Az ajándékokat azonban nem csak a munkavállalók kapják, hanem egy kicsit mindannyian részesülünk belőlük.

vissza a hírlevél tetejére

Egyéb

Beköszönt jövőre a Kánaán az ingatlanpiacon?

Közeledik 2014 vége, ideje tehát, hogy az ingatlanpiac elmúlt évét értékeljük, és a jövőbe tekintsünk. A válság óta meglehetősen sokrétű mozgások uralták az ingatlanpiacot, ideje szétszálazni a gombolyagot. Ennek apropóján kerestük fel Petrik Zoltánt, az In-Management Kft. értékesítési igazgatóját, hogy az elmúlt években lezajlott változásokról és a jövőről beszélgessünk.

Coach up! Amerikai-magyar összefogás a versenyképességért

Magyar gazdasági szereplők versenyképességének növelése érdekében pro bono vezetői coaching programot hirdetett a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2015 © Arkon Zrt. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése