Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/49. hét

Aktuális Ingatlanpiac Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Újabb zöld irodaházak Budapesten

Szeptember végén a Raiffeisen Evolution (RE) három budapesti irodaháza is elnyerte az ÖGNI Arany minősítését. A nemrég zárult folyamatról Rudolf Riedl, az RE project development Kft. ügyvezetője számolt be.

Kiemelt ingatlan

Millenáris Irodaház Classic

 

bérleti díj: 12.9-14.9 €/m²/hó
Üzemelt. díj: 1250 HUF/m²/hó

Kiemelt ingatlan

Váci 110 Irodaház

       

bérleti díj: 6-9 €/m²/hó
min. terület: 40 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Central Business Center Állami szervezet 2600 DTZ Hungary Kft.
Margit Palace Getronics 3300 Colliers International
Infopark E épület 3M 1433 IVG Hungary Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

03
DEC

CEE Parking Development Forum 2014

Konferencia

16
DEC

Tartalommarketing

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Aktuális

Nehéz dolga lesz a zsűrinek! Csodálatos irodák közül kell választaniuk.

Az Év Irodája kapcsán megkezdődött a visszaszámlálás, hiszen már csak pár napig, november 30-ig lehet jelentkezni a versenyre, hogy aztán átadjuk a terepet a tisztelt zsűrinek. Idén is rangos mezőny gyűlik össze, de emiatt hagyj fájjon a szakemberek feje.

Hogyan béreljünk és adjunk bérbe ingatlant?

Az In-Management Kft. mind az iroda-, mind a raktárpiacon jelentős szerepet vállal, ezért az elmúlt időszak változásait első kézből megtapasztalhatták. Most Petrik Zoltán értékesítési igazgatót kérdeztük a bérlő-bérbeadó viszonyról és az aktuális trendekről.

Épül a Skanska legújabb irodaháza

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. megkezdte hetedik irodaházának kivitelezési munkáit Budapesten. A Nordic Light névre hallgató épület az egyik legnépszerűbb irodai lokációnak számító Váci úti folyosón épül. Az első fázis átadása 2016 első negyedévének végén várható.

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Kétharmadával nőhetnek az ingatlanbefektetések Magyarországon

Több mint kétharmadával nőhet 2014-ben az ingatlanbefektetések értéke Magyarországon a tavalyihoz képest, és elérheti az 550 millió eurót – derül ki az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő és a JLL ingatlan-tanácsadó közös piaci helyzetértékeléséből.

A preventív ingatlanüzemeltetés

A SPIE Hungária az ingatlanok hosszú távon is gazdaságos üzemeltetése céljából preventív szemléletmódjával időben feltárja a várhatóan szükséges intézkedéseket a műszaki és infrastrukturális tevékenységek területén.

Iroda ingatlanokra koncentrálnak a befektetők

A legjelentősebb kereskedelmi ingatlan befektetési tranzakciók iroda eladások voltak 2014. harmadik negyedévében, a budapesti irodapiaci kihasználatlanság egyre csökkenő tendenciát mutat – áll a JLL negyedévenként megjelenő piackutatásában, a 2014. harmadik negyedéves Budapesti Ingatlanpiaci Körképben.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Csökkent az Appeninn bevétele és eredménye

Az Appeninn Holding Nyrt. több mint 718 ezer euró adózás utáni nyereséget ért el az első három negyedévben, szemben az egy évvel korábbi több mint 1,688 millió euróval - tette közzé a cégcsoport szerdán a BÉT honlapján.

Jelentősen nő a cégtörlési index értéke

Ellentétes irányba mozog a magyar cégtörlési és cégalapítási index. A havi tendenciák vizsgálata alapján 2014-ben a havi cégtörlési index (cégszámhoz viszonyított törölt cégek száma) nőtt az elmúlt hónapokban, a havi cégalapítási index (cégszámhoz viszonyított új cégek száma) azonban csökkent.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Magyarok, akiket tárt karokkal várnak az oroszok

Bár komoly gondokat okoznak az Oroszországgal szembeni szankciók, máig megvannak a lehetőségek, ahol a cégek megtalálhatják a maguk lehetőségét – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara orosz exportpiaccal foglalkozó konferenciáján.

Parkolási És Mobilitási Konferencia

A Magyar Parkolási Szövetség 2014-ben ünnepli 25 éves fennállását. A rendszerváltás idején alapított civil szervezet - korát tekintve - ma már a senior kategóriába tartozik, a hazai parkolási és mobilitási szakma meghatározó szereplője.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése