Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/43. hét

Aktuális Szakma Esemény Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Plusz 100.000 négyzetméterrel zöldül az irodakínálat

A Colliers International megbízást kapott a CA Immo 6 irodaházából álló, 100.000 négyzetmétert meghaladó iroda portfóliójának zöld minősítésére - tudta meg az OGH Hírügynökség Szircsák Norberttől, a Colliers International zöld minősítési üzletágának vezető tanácsadójától.

Kiemelt ingatlan

City Center

                    

bérleti díj: 12 - 13 €/m²/hó
min. terület: 50 m²

Kiemelt ingatlan

Német-Magyar Gazdasági Ház

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 40 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Central Business Center Állami szervezet 2600 DTZ Hungary Kft.
Greenpoint 7 Tempus Közalapítvány 2000 Immofinanz
Airport City Logistic Park SDV Hungary 190 CPI Hungary Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

22-29
SZEP-OKT

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

Kiállítás

21.
OKT

Fő a biztonság!

Konferencia

11
NOV

Okos üzlet

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

A nevezés elindult, tekintse meg a kategóriákat

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Átadták az SAP szupermobil irodáját az óbudai Graphisoft Parkban

Az SAP a Graphisoft Parkban újabb 1800 négyzetméternyi irodateret alakított ki, hogy az ún. AppHaus koncepció jegyében abszolút új szemléletű munkahelyet kínáljon mintegy 140 dolgozójának.

A TriGranit Management a Közel-Keleten és Észak-Afrikában terjeszkedik

A Trigranit Management Zrt. (TGM) bejelentette, hogy közös vállalatot hoz létre a Design International (DI) cégcsoport és a MultiCapital részvételével, melynek keretében a DI Leasing-gel (DIL) együttműködve Észak Afrikában új lízing mandátumok elnyerésén dolgoznak közösen.

Internet Hungary: szétfeszíti eddigi életünk kereteit a web és a mobil

Rekordszámú látogatóval, szikrázó hangulatban és több mint 200 előadással zajlott hazánk legnagyobb digitális fiesztája, az Internet Hungary.

Újabb bérlő az Airport City Logisztikai Parkban

A nagy múltú francia logisztikai cég, az SDV az Airport City Logisztikai Park H épületében 2014. október 1-jén nyitotta meg első magyarországi irodáját.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

BNP Paribas Real Estate Magyarország új vezérigazgatója

2014. október 1-jével Favari Henriket nevezték ki a BNP Paribas Real Estate Magyarország új vezérigazgatójává. A távozó vezérigazgatótól, Csukás Csongortól veszi át a BNP Paribas Real Estate kelet-közép európai platformjához tartozó magyarországi fióktelepének irányítását.

IMMOFINANZ Group: Nagy Viktor magyarországi cégvezetői kinevezése

Az IMMOFINANZ Group Magyarországon Nagy Viktort nevezte ki vezetőnek a helyi irodai és logisztikai portfólió vagyonkezelési részlegének élére.

Új ingatlan a HB Reavis portfóliójában

Kelet-Közép-Európa vezető kereskedelmi ingatlanfejlesztő vállalata, a HB Reavis megvásárolta London Midtown negyedében a Farringdon Street 20. szám alatt található prémium kategóriás ingatlant.

vissza a hírlevél tetejére

Esemény

Okos üzlet konferencia

Okos eszközök, megoldások, alkalmazások az üzletvitelben.

Fő a biztonság!

A "Fő a biztonság!" a KKV-AKADÉMIA rendezvénye, mely október 21-én Budapesten a BKIK Székház kerül megrendezésre.

Első kézből a zöldépítés innovációi: ismét itt a Green Talk XXL!

A zöldépítés területének legkorszerűbb megoldásai, innovációi és trendjei: a november 3-án megrendezett egész napos Green Talk XXL 2014 konferencián high-tech szerkezeti és épületgépészeti megoldásokról éppúgy szó esik majd, mint a hazai fenntartható építés legfrissebb megvalósult példáiról és újító építési rendszerekről.

Az éj leple alatt járták be az irodaházakat

Október 10-én hajnali két óra körül csendesedett el a Regus Bank Center a népszerű éjszakai irodatúra utolsó állomásaként. Az Irodaházak Éjszakája III rekord részvétellel és inspiráló víziókkal fogadta a közönséget, akik az éjszaka leple alatt a 20 éves Madách Trade Centert és a Graphisoft Parkban található Microsoft "mikrokozmoszt" is felfedezhették.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Fellendülőben a régiós tranzakciós piac

Növekedésnek indult a vállalati tranzakciós piac a közép- és délkelet-európai régióban, az idén az első fél évben mintegy 40 százalékkal nőtt az üzletkötések értéke az egy évvel korábbiakhoz képest.

Saxo Bank: a gazdaságélénkítés ára a növekvő államadósság

Az online kereskedésre és befektetésekre szakosodott Saxo Bank közzétette idei negyedik negyedéves globális kitekintését.

A BRF közzétette az irodapiaci adatait

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, Eston International, JLL és a Robertson Hungary - ezúton teszi közzé 2014 harmadik negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

BÉT: csökkenés várható

Enyhe csökkenéssel nyithat kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) - mondta az MTI-nek a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése