Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/38. hét

Aktuális Szakma Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Hornok Krisztián az Indotek Group tranzakciós igazgatója

A "B" kategóriás ingatlanpiacon piacvezető Indotek Group tranzakciós csapatának irányítását 2014 szeptemberétől Hornok Krisztián veszi át.

Kiemelt ingatlan

Danubius Ház I-III. Irodaház

bérleti díj: 9 - 10 €/m²/hó
min. terület: 30 m²

Kiemelt ingatlan

Maros Utca Business Center

bérleti díj: 11 - 13 €/m²/hó
min. terület: 120 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Residence 1-2 Irodaházak Laboratory Group 232 Buda Gold Group
City Center SMART Franchise 137 Buda Gold Group
Eiffel Palace St. Andrea Gasztro- és Borbár 300 Horizon Development

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

22-01
SZEP-OKT

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

Kiállítás

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Nyitva! Kiadó Üzletek Fesztiválja

Nyitva! Kiadó Üzletek Fesztiválja néven hamarosan több mint egy tucat régóta bezárt üzlethelyiség nyílik ki a Fővárosi Önkormányzat és a Kortárs Építészeti Központ közös kezdeményezésének köszönhetően. A szervezők célja, hogy az üzletek megteljenek élettel a következő egy hónapban.

KSH: az építőipari termelés volumene emelkedett júliusban

Az építőipari termelés volumene 17,5 százalékkal emelkedett júliusban az egy évvel korábbihoz képest, kiigazítatlanul és munkanaptényezővel kiigazítva egyaránt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Kína nagyobb nyitottságot ígér a külföldi cégeknek

Még nagyobb nyitottságot és előnyös lehetőségeket ígért a külföldi vállalatoknak a világ második legnagyobb piacán Li Ko-csiang kínai kormányfő, amikor megnyitotta a nemzetközi vállalatok vezetőinek Tiencsinben rendezett - "nyári Davosnak" is nevezett - találkozóját szerdán.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Irodaüzemeltetés felsőfokon

A Budapest belvárosának legszínvonalasabb irodaházait üzemeltető GLL Real Estate Partners a Roosevelt 7/8 irodaház után a Bank Centerben is elindítja az irodaház bérlői számára kialakított, egyedi kedvezményeket nyújtó hűségprogramját, a CBD Loyalty Clubot.

Kiderült, hogy ki vette meg a Green House irodaházat

A Budapest XIII. kerületében lévő, Green House irodaházat 36 millió euróért az FHB csoport befektető cége, a Diófa Alapkezelő Zrt. vásárolta meg - jelentette be Linczmayer Zoltán, a Skanska Property Hungary Kft. ügyvezetője a tranzakciót bemutató sajtótájékoztatón kedden a helyszínen.

Felújított recepció az Akadémia Business Center irodaházban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ egyik vezető ingatlan tanácsadó vállalata befejezte az Akadémia Business Center irodaház (korábbi nevén Akadémia Bank Center) 300 négyzetméteres recepció terének felújítási munkálatait a budapesti Akadémia utcában.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Tovább növekszik a kereslet az ingatlanbefektetések iránt

Tovább erősödő optimizmus jellemzi a befektetőket a nemzetközi ingatlanpiacon, a befektetések értéke az idén először haladhatja meg a válság előttit – derül ki az OTP Ingatlanbefektetési Alapkezelő és a Cushman & Wakefield ingatlan-tanácsadó közös, friss, nemzetközi körképéből.

A BUX kicsit jobban teljesített a világpiacnál

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 39,47 pontos, 0,21 százalékos emelkedéssel, 18 709,49 ponton zárt szerdán.

Alulbiztosított vállalatok

Az elmúlt hónapokban főszerepet kapott az időjárás, viharok jöttek sorra, komoly károkat okozva országszerte. A hírekben rendszerint a különböző lakóingatlanokban bekövetkezett károk kapják a főszerepet, a vállalkozásokról azonban kevesebb szó esik, pedig egy természeti csapás jelentős károkat okozhat a vállalati épületekben és a cégek telephelyein is.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Pelenkázni kell a világ legmagasabb felhőkarcolóját

A dubaji Burdzs Kalifa a világ legmagasabb felhőkarcolója a maga 828 méterével. Azonban a 163 emeletes, 1,5 milliárd dollárból felhúzott épület nem csatlakozik a város csatornahálózatára, mivel az egyszerűen nem lenne képes kiszolgálni – írja az index.hu.

Videó: így épül az Apple gigantikus űrállomása

Egy klassz videó: így épül az Apple álombirodalma!

Félelmetes agyelszívás és kulturális forradalom a Szilícium völgyben

A Szilícium völgy, mint a startupok Mekkája és globális innovatív központ régóta ismert. De vajon kik dolgoznak az itteni cégekben? És milyen munkakultúrát képviselnek?

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése