Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/37. hét

Aktuális Szakma Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Hogyan válasszunk irodát?

Ha irodát keresünk, az első és legfontosabb teendő, hogy kellően felmérjük az igényeinket és pontosan ismerjük a bérleménnyel szemben támasztott elvárásainkat. A CA IMMO összegyűjtötte azokat a szempontokat, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül irodakeresés során, sőt, szerződés aláírása után sem.

Kiemelt ingatlan

Danubius Ház I-III. Irodaház

bérleti díj: 9 - 10 €/m²/hó
min. terület: 30 m²

Kiemelt ingatlan

R70 Office Complex

bérleti díj: 11 - 12 €/m²/hó
min. terület: 25 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Residence 1-2 Irodaházak Laboratory Group 232 Buda Gold Group
City Center SMART Franchise 137 Buda Gold Group
Eiffel Palace St. Andrea Gasztro- és Borbár 300 Horizon Development

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

22-01
SZEP-OKT

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

Kiállítás

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Hogyan üzemeltessünk ingatlanokat sikeresen? Az ingatlantulajdonosok lélektana

A PORREAL FM-PM tevékenysége egyre meghatározóbb Magyarországon. Jelentős szakmai tapasztalatok birtokában üzemeltetnek irodaházakat, ipari parkokat, kiskereskedelmi komplexumokat. De hogyan alakult az elmúlt időkben a megbízó és megbízott viszonya? A kulisszatitkokról kérdeztük a cég hazai vezetőit.

Green Walk 2014: Visszaszámlálás indul a Zöld Építés Hetéig!

Szeptember végén egyedülálló módon kerül reflektorfénybe a fenntartható építés! Egy teljes héten keresztül, szeptember 22-27. között zajlik a Magyar Környezetudatos Építés Egyesületének (HuGBC) programkavalkádja, amely nem csak a Green Walk 2014 nyílt nap sorozatot, hanem a zöldépítés Build2Gether Green Retrofit nemzetközi konferenciáját és nemzetközi workshopot is magában foglal.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

SPIE, a minőségteremtő és az iparágat meghatározó multitechnikai szolgáltató

A SPIE független európai piacvezető szolgáltatóként az energia és kommunikáció területén energiatakarékos és környezetbarát berendezések tervezése, megvalósítása, üzemeltetése és karbantartása révén nyújt szolgáltatásokat ügyfelei részére.

Sikeresen értékesített a TriGranit

A TriGranit sikeresen értékesítette a Millennium Gate épületegyüttest. A Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztéseként indított Millenniumi Városközpont a lakó- és iroda negyedet kiegészítő kulturális szolgáltatások mellett most új szolgáltatással bővül.

Újabb bérlő a CPI Hungária körúti irodaházában

Az M3 Business Centerben közel 6000 négyzetméteren várja ügyfeleit augusztustól a Budapest Környéki Törvényszék több szervezeti egysége. A Törvényszékkel kötött szerződéssel az irodakomplexum 'A' épülete szinte teljesen megtelt.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Nagy igény, kevés irodaház

Látványosan megugrott az idei első félévben a kereslet a nagy, több ezer négyzetméteres összefüggő irodaterületek iránt, viszont egyre kevesebb olyan irodaház van jelenleg Budapesten, amely ki tudná szolgálni ezt a növekvő igényt – derül ki a Laurus Irodaházak és a Robertson Hungary ingatlan-tanácsadó friss elemzéséből.

Távmunka: előny vagy hátrány?

A távmunka motiváltabbá teheti a dolgozókat és csökkentheti a munkahelyi stresszt. Ugyanakkor egy friss felmérésből kiderül, hogy csak a munkáltatók ötöde tartaná jó ötletnek, ha a dolgozók hetente egy napot az irodán kívül töltenének.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Ilyenek lesznek a jövő irodaházai Budapesten!

Az elkövetkezendő években számos irodaházat adnak át Budapesten. Egyelőre csupán látványtervek állnak rendelkezésünkre, de már ebből is látható, hogy igényes épületekkel fog gazdagodni a főváros.

Szabadtéri iroda Prágában

Elkészült Prága első "szabadtéri irodája", mely egy belvárosi parkban várja a kellemes környezetben dolgozni vagy tanulni vágyókat.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése