Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/33. hét

Szakma Irodapiac Bérbeadás Elemzés Regisztráció
Kiemelt cikk

Felújítások és elégedett bérlők az S IMMO irodaházaiban

Magyarország egyik meghatározó ingatlancsoportja, az S IMMO Hungary sikeres hónapokat tudhat maga mögött. A tulajdonában lévő és saját kezelésű épületekbe jelentős számú új bérlő érkezett, és sokan, összesen csaknem 8 000 négyzetméteren hosszabbították meg bérleti szerződéseiket.

Kiemelt cikk

Ingatlangazdálkodási szakközgazdász képzés a Corvinuson

A képzés fő célja az ingatlangazdálkodás szakmai kultúrájának szélesítése és emelése, valamint hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az ingatlanpiac sok ezer szakmai résztvevője körében egy jól képzett személyi törzsállomány alakuljon ki, amely tagjainak munkája, tudása a többiek számára is kihívást jelent. .

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center B épület Forna ICT 720 C&W | Robertson Hungary
Residence 1-2 Irodaházak Laboratory Group 232 Buda Gold Group
Eiffel Palace Fortune 500 400 Horizon Development

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Kiemelt ingatlan

Bécsi Corner

bérleti díj: 10 - 14 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Kiemelt ingatlan

Blue Cube Irodaház

bérleti díj: 9.5 - 10.5 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat

A FIABCI Magyar Tagozata a Magyar Ingatlanszövetség közreműködésével idén XVI. alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. A Magyar Épitész Kamara nagyon fontosnak tartja a szerzvezők által kitűzött célokat és ezért évek óta támogatja a pályázatot.

Kivonul Magyarországról a Reiwag AG

Az ingatlangazdálkodási szolgáltatásokat nyújtó Reiwag AG növekedéséről vált ismerté, azonban Magyarországon Viktor Wagner, a cég vezetője visszavonulót fújt. Az itteni, az utóbbi években egyre romló teljesítményt nyújtó kft. már végelszámolási eljárás alatt áll - írja a napi.hu.

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Modulszőnyeg trendek

A világ vezető modulszőnyeg gyártója, az Interface magyarországi forgalmazója, a FitOut Budapest Kft., és az irodaberendezésekkel foglalkozó Europa Design szakmai beszélgetés sorozatot szervez építészeknek és belsőépítészeknek.

Az irodapiaci felújításokat is felpörgetheti a Növekedési Hitelprogram

A hazai bériroda-állomány jelentős része korszerűbbé és energiahatékonyabbá tehető a szükséges beruházások révén, amelyhez a június végi módosítást követően most már a Növekedési Hitelprogram (NHP) is forrást biztosíthat – értékelte a helyzetet Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. vezérigazgatója.

Airport City - Ideális ingatlan a repülőtérhez közel

Újra fellendülőben az ipari ingatlanpiac. Számos negatív év után újra sikeres fél évet tudhat magáénak az iparág. Az elmúlt hat hónapban több mint 2 százalékponttal csökkent az üresedési ráta. Ez a rekord szintű bérbeadási volumen mellett azt mutatja, hogy nem csupán a szerződéshosszabbítások uralják a keresletet. Az alacsony fejlesztési aktivitás és a stabil nettó bérbeadási szint mellett a piaci trendek további javulása várható.

vissza a hírlevél tetejére

Bérbeadás

Újabb IT-s cég választotta az M3 Business Centert

A CPI Hungary (korábban ABLON) M3 Business Center irodaházának új bérlője, a hazai és nemzetközi IT szektorban magas szakmai színvonalon és elismerten működő Fornax ICT.

Fortune 500 cég és új szolgáltatások az Eiffel Palace-ban

Az exkluzív, környezetbarát budapesti belvárosi irodaház új bérlőket köszönt mind az iroda- mind a kereskedelmi szolgáltató szektorból. 2014 negyedik negyedévétől tovább bővül a nívós bérlői mix, és szélesedik az épület szolgáltatásainak skálája.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Egyre népszerűbb a munkaerő-kölcsönzés

Tavaly csaknem 121 ezer munkavállaló dolgozott munkaerő-kölcsönző cégeken keresztül, 18,9 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a munkaerő-kölcsönző Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. hétfőn az MTI-vel.

Mi a baj a devizahiteles törvénnyel?

A magyar kormány a jövő héten levelet küld az Európai Központi Banknak (EKB) kedden közzétett kormányzótanácsi véleményére válaszul - közölte az Igazságügyi Minisztérium (IM). Jelenleg a dokumentum pontos tartalmáról folynak a tárcaközi egyeztetések - írta az igazságügyi tárca hozzátéve: amint elkészül a válasz, azt teljes egészében ismertetni fogják a sajtóval.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése