Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/29. hét

Aktuális Szakma Budapest Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

A Vodafone meghosszabbította bérleti szerződését

A CPI Csoport tulajdonában lévő CPI Magyarország (korábbi nevén Ablon), megkötötte az idei év eddigi legnagyobb irodapiaci tranzakcióját a Vodafone vállalattal 13.800 négyzetméter irodaterületre, a budapesti Aréna Corner irodaházban. A Vodafone mobiltávközlési szolgáltatót az ügyletben a Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata képviselte.

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 13 - 15 €/m²/hó
min. terület: 95 m²

Kiemelt ingatlan

Twin Office Center

bérleti díj: 6 - 7.5 €/m²/hó
min. terület: 550 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Akadémia Bank Center Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 400 DTZ
Laurus Irodaházak Közlekedésbiztonsági Szervezet 900
Alkotás Point Strusoft 400 DTZ

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Továbbra is lendületben az ingatlanpiac

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat adatai szerint Közép- Európa (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) befektetési aktivitása továbbra is lendületben van. A második negyedévben összesen 1,14 milliárd euró befektetés történt a régióban, mely 73 százalékkal meghaladja a tavalyi év azonos időszakában mértet.

Irodaházat kapott a Fehérvár Travel

A Fehérvár Travel kft. 2012 nyarán vásárolta meg a Fal közben lévő telket egy vállalkozástól, nem sokkal ezután megkezdődött a tervezés. Az épület tervei az ArchiCom Építész Stúdió műtermében készültek Szakál Csaba építész vezetésével, a belsőépítészeti terveket a Kroki Stúdió készítette. Az 1200 négyzetméteres irodaház építése hosszú engedélyeztetési eljárás után 2013 őszén kezdődött.

Egyesíti erőit a Colliers és az S IMMO

A Colliers International két új kizárólagos mandátumot szerzett az S IMMO Magyarország portfóliójából: A Pódium irodaházat, amely most először került a spekulatív irodapiacra, mint egy teljesen megüresedett épület a Magyar Broadway-on, a belvárosban; valamint a Blue Cube-ot, a közelmúltban felújított Váci úti irodaházat, mely elnyerte a IV. "Az Év Irodája" versenyen "Az Év Irodaháza Közönségdíj"-ját.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Augusztusban Sao Paulóban találkoznak a világ zöldépítészei

Alig ér véget a futball világbajnokság, máris érdemes újra a dél-amerikai országra fordítani figyelmünket! Augusztus 3-ától kezdődik ugyanis a brazil Green Building Council partnerségével szervezett éves WorldGBC világkongresszus, ahol a terület szakértői oszthatják meg tudásukat egymással.

XIX. Országos Főépítészi Konferencia a HuGBC szakmai támogatásával

2014-ben Szentgotthárdon rendezik meg a konferenciát, amelyen Dr. Reith András, az Egyesület nemrég leköszönt elnöke is előad.

vissza a hírlevél tetejére

Budapest

Különleges irodaházak Budapesten

A legmerészebb, legkülönlegesebb formavilággal megjelenő irodaházakat kerestük-kutattuk. Íme az eredmény! Alapvetően kis alapterületű épületeket mutatunk be, amelyek többsége egyetlen cégcsoport székhelye. Nyilván vannak még, vannak még…

Mi épül Budapesten egyáltalán? Nem annyira sötét a helyzet!

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai 2014-ben 210 ezer négyzetméternyi új iroda építését indítják el, illetve fejezik be Budapesten. És akkor még nem beszéltünk a többi jelentős fejlesztő beruházásáról! Mit adnak át és mit kezdenek el? Rövid összefoglaló a fejlesztésekről.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Uniós engedély a magyar klíringháznak

A Magyar Nemzeti Bank - figyelembe véve az Uniós Felügyeleti Kollégiummal közösen meghozott együttes döntést - kibocsátotta a KELER KSZF számára azt az engedélyt, amely lehetővé teszi, hogy a rajta keresztül kereskedő tőkepiaci szereplők mentesüljenek a megnövekvő tőkekövetelmény képzési kötelezettségek alól.

Keleten tovább növekszik, nyugaton viszont stagnál az ATM-piac

Évente körülbelül 8 százalékkal nő világszerte az ATM-ek száma 2016-ig, onnan a bővülést 6 százalékosra becsülik. A globális piacot a keleti fejletlen piacok húzzák, Magyarországon évek óta stagnál a berendezések száma.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése