Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/28. hét

Aktuális Szakma Urbanisztika Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Akár 30-40%-kal is csökkenhetnek az irodaházak energiaköltségei

A hazai piacon 15 éve működő Cothec Kft. energiaoptimalizálási szolgáltatásait eddig csaknem 200 ügyfél választotta. Többek között az Appeninn Nyrt. és az In-Management Kft. irodaházainak fűtéskorszerűsítését bonyolította le, amelynek eredményeként jelentős a költségmegtakarítás. De lássuk a számokat! Önmagukért beszélnek.

Kiemelt ingatlan

Duna Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Twin Office Center

bérleti díj: 6 - 7.5 €/m²/hó
min. terület: 550 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Akadémia Bank Center Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 400 DTZ
Laurus Irodaházak Közlekedésbiztonsági Szervezet 900
Alkotás Point Strusoft 400 DTZ

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

2014 legtutibb budapesti irodái. Merjünk csodálkozni!

Bár már februárban kihirdettük Az Év Irodája verseny győzteseit, de szerencsére idén is szebbnél szebb irodákat terveztek és terveznek, amelyeket folyamatosan bemutatunk az irodablog.hu-n. Most lássuk az új "termést"! Vajon kik lesznek közülük a nyertesek?

A "B" kategória az ingatlanpiac nyertese?

A gazdasági válság jelentős változásokat generált a hazai kereskedelmi ingatlanpiacon. A beruházások, tranzakciók jelentősen visszaestek, a "B" kategóriás irodapiac ellenben fellendült. Petrik Zoltánnal, az In-Management Kft. értékesítési igazgatójával beszélgettünk a piacról, a bérlői igényekről, a profi hozzáállásról, valamint a sokat misztifikált "A" és "B" kategória közötti elhalványuló különbségekről.

A DTZ csatlakozott az RICS új kezdeményezéséhez

Az RICS tagjai kezdeményezésére létrejött a Real Estate Agency and Brokerage Standards (REABS), amely a világ bármely részén, az ingatlanpiaci ügynököknek kíván gyakorlati iránymutatást adni.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágat indított

A CBRE Magyarország tovább bővíti szolgáltatásai körét az ingatlanvagyon-kezelési üzletág (Asset Services) beindításával. A több, mint 30 főt foglalkoztató részleg január óta folyamatosan bővül és már 150.000 nm kereskedelmi ingatlan kezelését látja el. Az új szolgáltatást nyújtó csapat vezetésével a cég Kákosy Zsoltot bízta meg.

Mi történt 2014-ben az ingatlanpiacon?

Eljött a várva várt nyár, de mielőtt elmerülnénk az uborkaszezon hűsítő nyugalmában, tekintsünk vissza az idei év első félévére. Mi történt eddig a kereskedelmi ingatlanpiacon?

Sok energia fogy a kereskedelmi ingatlanokban

A nagy épületek fűtése rendkívül sok energiát emészt fel. Az Egyesült Államokban a teljes energiafogyasztás 20 százalékáért a kereskedelmi épületek, tehát az irodaházak, raktárak, áruházak és plázák felelősek. Ez azért is döbbenetesnek tűnő szám, mivel ezek az épületek az idő jelentős részében egyáltalán nincsenek tele.

vissza a hírlevél tetejére

Urbanisztika

Biciklivel a városban

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Kerékpáros Magyarország Szövetséggel együttműködésben nyolcadszor hirdeti meg a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázatokat.

Okos ötletek az okos Budapestért

A zsűri döntése alapján a digitalizált városi stoppolórendszer, a rendhagyó tűzcsap-ivókút ötlete és az interaktív városfejlesztő alkalmazás valósul meg - írja a BrandTrend.hu.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Foci vb kontra munka

A nagy sportesemények mindig kihatással lehetnek a munkahelyi szokásokra, ezért a július 13-ig tartó brazíliai labdarúgó-világbajnokság idején is érdemes számba venni, hogy a világbajnokság milyen kihívások elé állíthatja a munkáltatókat, és ezekre milyen megoldási lehetőségek állnak rendelkezésre.

A home office előnyei

A munkavállalói igényeket és a távmunka által biztosított előnyöket mérlegelve a cégvezetők több mint fele támogatja annak lehetőségét, hogy munkatársai otthonról lássák el feladataikatl. Ezzel szemben a gyakorlatban csak minden negyedik vállalatnál létezik ilyen pozíció.

Európa vág, Amerika emel?

Több tekintetben is történelmi lépésre szánta el magát júniusban az Európai Központi Bank (EKB). Egyrészt a jegybanki overnight betétek kamatát a negatív tartományba - mínusz 0,1%-ra - vágta az eddigi 0,0%-os szintről, másrészt egy potenciális jövőbeli mennyiségi lazításhoz megkezdi előkészíteni az átlátható eszközfedezetű értékpapírok jegybanki felvásárlását is.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése