Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/27. hét

Iroda Szakma Aktuális Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

2014 eddigi legnagyobb irodabérleti tranzakciója

A Hays Hungary felmérése szerint hazánk ingatlankínálata még mindig vonzó célpont a nemzetközi szolgáltató cégek számára. Magyarországon 2014 első negyedévének legnagyobb iroda bérbeadását a bel-budai Krisztina Palace tudhatja magáénak. Az épület 3150 négyzetméterére költöző új bérlő egy 300 fős call center.

Kiemelt ingatlan

Dexagon Irodaház

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 250 m²

Kiemelt ingatlan

Róna Office Center

bérleti díj: 5-6 €/m²/hó
min. terület: 20 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Akadémia Bank Center Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 400 DTZ
Laurus Irodaházak Közlekedésbiztonsági Szervezet 900
Alkotás Point Strusoft 400 DTZ

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

Házhoz jön a piac

Június 26-án a BFI Irodaházban nyitott meg a Mozgó Piac, ami egy egyedülálló kezdeményezés mind a piac szervezői, mind az irodaház üzemeltetői részéről.

Új előbérleti szerződés a Váci Greens C épületében

Az Atenor, híres belga ingatlanfejlesztő cég és a Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadója örömmel jelenti be, hogy a Váci Greens C épületének első bérlője a GE Healthcare vállalat lesz.

Irodapiac: belsőépítészek segítik a cégeket a költözésnél

Egyre több cég kéri belsőépítész segítségét a költözéskor, hogy az irodaterek kialakítása minél hatékonyabban támogassa az alkalmazottak munkáját – derül ki az Eston International Ingatlantanácsadó Zrt. piaci kitekintéséből.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Mégse módosult a számlázás szabályozása

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület és a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége üdvözli az Országgyűlés által, napokban elfogadott áfa-törvény 58. §-át módosító rendelkezését.

Az Appeninn a frankfurti tőzsdére lépett

Bevezette részvényeit a frankfurti tőzsdére az Appeninn Holding Nyrt. - közölte az ingatlanbefektetési társaság a tőzsde honlapján kedden.

Interjú Balázs Bencével a CBD szerepének növekedéséről

A CBRE legfrissebb, 2014. júniusi jelentése szerint egyértelműen változott a vállalati bérlők prioritása az elmúlt időszakban: a gazdaság miatti aggodalmak alábbhagytak, míg a jövőbeni növekedési lehetőség ismét fontos része az ingatlan-portfolió tervezésének. A jó lokáció, az épített környezet nyújtotta kényelem egyre több bérlő számára fontos, akik - racionális keretek között- magasabb költséget is hajlandóak viselni.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

A legmodernebb MR-központ nyitott a Bank Centerben

Megnyílt az ország legmodernebb magán MR-központja, a Diagnoscan Magyarország beruházása a Bank Centerben. Az ország legmodernebb magán MR, mammográfia, röntgen és ultrahang diagnosztikai központját nyitotta meg a Diagnoscan Magyarország ma délelőtt a Szabadság téri Bank Centerben.

Az igazságügyi miniszter közbenjárását kérik a Bálna építői

A CET (Bálna) alvállalkozói arra kérik az igazságügyi minisztert,hogy járjon közben és közvetítsen az alvállalkozók és a Fővárosi Önkormányzat között az összeadott és befizetett,de a kifogástalan teljesítés ellenére vissza nem fizetett bankgaranciájuk rendezése ügyében.

Európa-szerte a nagy cégek fizetnek a legfegyelmezetlenebbül

A magyar cégek 2013-ban számláik 51,4 %-át fizették ki határidőben, ami jobb, mint a 2012-es 43,5 %-os eredmény. Ezzel az értékkel hazánk az európai országok túlnyomó többségét megelőzi fizetési fegyelem terén a Bisnode csoport által képviselt Dun & Bradstreet.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

A közlekedés fejlesztésével épül a város

Nyár végére kiépül a villamospálya a Rákóczi hídon, ezzel valósággá válhat az 1-es villamos átvezetése Budára. Jelenleg a teljes szakaszon folynak az építési munkálatok, ami miatt a XI. kerületben is több helyen változott a közlekedési rend.

Itt az új Android

Új Android-verziót jelentett be éves fejlesztői konferencián a Google. Az Android L a kicsit felfrissített felület mellett gyorsabb appokat és hosszabb üzemidőt ígér. No meg a munka és a magánélet elkülönítését.

A sok e-mail bonyolítja a munkát

Az e-mailek és értekezletek állnak leginkább a hatékony belső működés útjában a hazai közép- és nagyvállalatoknál, s bár nyitottak az új, vállalati működést támogató szoftverek bevezetésére, sokszor nem a megfelelő megoldást választják.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése