Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/26. hét

Iroda Szakma Aktuális Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

8. TIPP - Vagyonkezelés és az energiatudatosság kapcsolata

"Energiatudatos Irodaház" rovatunkban Széll Cabát, a CE LAND Holding, azaz Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő portfólió-vagyonkezelő cégének ügyvezetőjét kérdeztük az energiatudatosságról.

Kiemelt ingatlan

Duna Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Start Irodaház

bérleti díj: 3 - 6.5 €/m²/hó
min. terület: 15 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Akadémia Bank Center Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 400 DTZ
Laurus Irodaházak Közlekedésbiztonsági Szervezet 900
Alkotás Point Strusoft 400 DTZ

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

16
SZEP

Környezettudatos építés A-tól Z-ig

Konferencia

24-25
SZEP

HVG Állásbörze

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

5 irodaházát teszi energiahatékonyabbá az Appeninn Nyrt.

ESCO modellben, 5 irodaházában végeztet energetikai beruházásokat a tőzsde prémium kategóriájában jegyzett Appeninn Nyrt. A társaság, amely elsősorban kiváló elhelyezkedésű, jó ár-érték arányt biztosító irodaházakból álló ingatlanportfóliót épített ki az elmúlt 4 év során.

Mire jó az év íróasztala? Mi most megmondjuk!

Mire jó egy íróasztal? Tehetnénk fel a triviális kérdést, hiszen a válasz egyszerűnek tűnik. Pedig nem. Íme a választék! Válasszatok ti is! De gyorsan! Nevezési határidő: június 30. Szavazás pedig július 1-jétől indul Az Év Íróasztala versenyen.

Ismét nagy sikert aratott az Irodaházak Éjszakája

Az Europa Design immár második alkalommal rendezte meg az Irodaházak Éjszakája rendezvényt, amely ismét nagy sikert aratott az ingatlanszakma képviselői körében. Ezúttal az Eiffel Palace, a Váci Corner és a Váci33 irodaházak voltak terítéken.

Új bérlő az Akadémia Bank Center irodaházban

Az Akadémia Bank Center irodaház új bérlőt üdvözöl.

Ezt látni kell! Az MSCI amerikai bisztrója a Green House irodaházban

Az MSCI a Green House-ban bérel közel 4.000 négyzetméternyi irodát, ahol a nagyteres elrendezés a kifinomultsággal és a funkcionalitással párosul. Az amerikai bisztró pedig, amely egyszerre étkező, nappali és informális megbeszélések helyszíne, egyszerűen pazar.

A C&W közreműködött a Globenet Zrt. budapesti irodaház-tranzakciójában

A Cushman & Wakefield (C&W) működött közre a Globenet Zrt. új, több mint 900 négyzetméteres irodabérleti szerződésének megkötésében, a Váci Corner irodaházban, mely a HB Reavis első budapesti fejlesztése.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Kirobbanó optimizmus az ingatlanpiacon

Az ingatlanosok többsége mára már optimista a jövőt illetően a legfrissebb Market Sentiment Survey szerint. Az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS félévente publikált közös kutatásából kiderül, hogy az irodapiac prémium szegmenseiben a bérleti díjak nem csak hogy elérték a mélypontot, de már szabad szemmel is jól látható mértékben emelkedni kezdtek.

Június 25-én LEO nyílt nap

A Létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szolgáltatók országos szövetsége (LEO) a létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szakma piacvezető és hozzáadott értékteremtésével kiemelkedő képviselői által létrehozott országos szövetség, amelyben a szakma szereplői meghatározott stratégiai és operatív szintű célok mentén konstruktívan működnek majd együtt.

A UGL bejelentette a DTZ eladását 1,215 milliárd ausztrál dollárért

Kötelező erejű megállapodást kötött a UGL egy magántőke konzorciummal a DTZ eladásáról, összesen 1,215 milliárd dollárért. Az Igazgatótanács meggyőződése, hogy ez a lépés meghatározó értéket teremt a részvényesek számára.

Ismét rangos nemzetközi díjat nyert a TriGranit Fejlesztési Zrt.

Az RLI 2014 Fejlesztői Díját érdemelte ki Londonban a TriGranit Fejlesztési Zrt. a világ legkiemelkedőbb iparági szereplőinek gáláján, a Global RLI Awards - on.

SPIE Hungária: az integrált Facility Management szolgáltató erőteljes startja

A HOCHTIEF Facility Management Hungária Kft. 2013. december 06-a óta SPIE Hungária Kft. néven folytatja tevékenységét.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

A cél a világ élvonalába kerülni

Négy éven belül megépülhet Budapesten egy 4000-5000 fő befogadására alkalmas új kongresszusi központ, a beruházás előkészítését az idén már megkezdték - mondta Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos.

Pozitív a kkv-k hangulata

A korábbi negatív hangulat helyét egyre inkább az óvatos optimizmus kerül a hazai cégek körében: a stagnálás mellett a vállalkozások egy jelentős része már a gazdasági helyzet javulását feltételezi – derül ki a K&H kkv bizalmi index felmérés legutóbbi adataiból.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Élet az üresség után

Május elején elkelt a Párizsi udvar, a hónap végén pedig a Balettintézetet is eladták, és hamarosan új gazdája lehet a Rózsadombon álló egykori SZOT-üdülőnek is. Ezek a legendás, történelmi épületek évtizedekig üresen álltak, most azonban az ingatlanbefektetők mégis fantáziát láttak a különleges ingatlanokban.

Világuralomra törnek az okostelefonok

Rohamosan növekszik az okostelefon-használók aránya a föld teljes népességén belül, az idei év végére 1,76 milliárdan lesznek a becslések szerint. A piacvezető nem meglepő módon Kína.

Újra jól fogynak a személyi számítógépek

Változtatott második negyedéves eredmény-előrejelzésén a technológiai óriáscég, az Intel: 13,4-14 milliárd dollárra emelte a korábban 12,5-13,5 milliárd dolláros szintre várt bevételét – a bejelentés hatására a részvényárfolyam közel 6 százalékot ugrott felfelé.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése