Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/25. hét

Iroda Szakma Startup Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Kiemelkedő minőség egy kiemelt lokáción

A V17 irodaház co-exclusive értékesítője az Eston International. Az irodafejlesztőként jelentős sikereket elért WING Zrt. új irodaházát építi a Váci úton, Budapest legfontosabb irodapiaci körzetében közel a belvároshoz. A V17 elnevezésű projekt kivitelezése már folyamatban van, az épületben hét szinten alakítanak ki a legkomolyabb elvárásoknak is megfelelő modern irodákat.

Kiemelt ingatlan

Baross 52 Irodaház

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 2500 m²

Kiemelt ingatlan

Blue Cube Irodaház

bérleti díj: 9.5 - 10.5 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Laurus Irodaházak Közlekedésbiztonsági Szervezet 900
Alkotás Point Strusoft 400 DTZ
Népliget Center Business Telecom Nyrt. 735 Buda Gold Group

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

5-6
JÚN

PÉCSEXPO kiállítás -és vásár

Konferencia

14
JÚN

Jobline Női Karriernap

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

Új bérlő a Laurus Irodaházaknál

A 900 négyzetméternyi irodában 0-24 órás diszpécserközpont is lesz – Elsődleges döntési szempont volt a bérleti díjon túl a reptér és az M0 körgyűrű közelsége.

Sikerek az Alkotás Point irodaházban

A DTZ ingatantanácsadó közreműködésével két új bérlő költözik az exkluzív Alkotás Point irodaházba. Összesen 900 négyzetméter irodaterületre írtak alá bérleti szerződést.

Ismét bővül a Medicover az Eiffel Tér Irodaházban

A nemzetközi egészségügyi biztosító és magánklinika, a Medicover már harmadik alkalommal bővíti működési területét az Eiffel Tér Irodaházban a 2011-ben megkötött bérleti szerződés óta.

Lehet, hogy a tiéd Az Év Íróasztala?!

A Realista.hu tulajdonosa, az iroda.hu csoport júniustól elindítja az Év Íróasztala közösségi versenyét, melynek keretében hónapról hónapra keressük hazánk legizgalmasabb íróasztalait. A tulajdonosokat értékes nyereményekkel jutalmazzuk, szóval érdemes beszállni a versenybe!

Átadták a Bank of China budapesti irodáját

A Cushman & Wakefield (C&W), mint vezető globális kereskedelmi ingatlantanácsadó, befejezte a Bank of China új, belvárosi, központi irodájának kialakítási munkálatait.

Új iroda, új lendület a Mazars-nál

Mozgolódnak a legnagyobb audit tanácsadó cégek, mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt időszakban egyre több híradás érkezett a Magyarországon is jelen lévő könyvvizsgáló és tanácsadó cégek új irodáiról, székház projektjeiről.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Új áfa-módosítás az ingatlanbérlésnél

Nem csak a versenypiac, hanem az állami és önkormányzati szféra ingatlan-bérbeadással foglalkozó cégei és több mint 10 ezer bérlőjük számára is hátrányosnak tartja az áfa-törvény módosítását az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ).

A CBRE hetedszerre a Fortune 500-ban

A CBRE immár hetedik alkalommal szerepel a Fortune 500 listáján, amely a legnagyobb, egyesült államokbeli központtal rendelkező vállalatokat tömöríti. A 2014-es összeállításban a CBRE a legjobb kereskedelmi ingatlanpiacon tevékenykedő vállalat, illetve továbbra is az egyetlen ingatlanszolgáltató, amely valaha is felkerült erre a tekintélyes listára.

vissza a hírlevél tetejére

Startup

Európa legjobb zöld startupjait keresik!

Idén először rendezik meg a párhuzamosan 11 európai országban zajló CleanLaunchpad elnevezésű ötletversenyt.

A Prezi Európa csúcsán

Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztő cég.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Nem kell a magánélet és a munka között választani

A Jobline április közepén végzett női karrier kutatása szerint a nők túlnyomórésze úgy érzi, választania kell a munka és a család között.

Így épült fel a nyugati civilizáció legmagasabb felhőkarcolója

12 évi várakozás után a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolója 2013-ra elkészült. A 104 emeletes One World Trade Centert mintegy 10 ezer munkás építette fel, hogy Amerika új szimbólumaként keljen életre a 2001. szeptember 11-i terrortámadás mementója helyén.

A konferenciák ára is fontos

A kis cégek legfeljebb 35 ezer, míg a nagyvállalatok 54 ezer forintot hajlandók fizetni azért, hogy részt vegyenek egy egynapos konferencián.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése