Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/24. hét

Iroda Szakma Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

A Colliers International ingatlankezelő céget vásárol Magyarországon

A nemzetközi ingatlan-tanácsadó Colliers International megvásárolta a Property Partners nevű ingatlankezeléssel és létesítmény-gazdálkodással foglalkozó céget Magyarországon. A jelenlegi, illetve a tranzakció során megszerzett projektek kezelését a Colliers International mostantól a két fél által újonnan alapított cég keretein belül végzi.

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 13 - 15 €/m²/hó
min. terület: 95 m²

Kiemelt ingatlan

Bp. XI. Budafoki út 59.

funkció: iroda
terület: 1 917 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Népliget Center Business Telecom Nyrt. 735 Buda Gold Group
Infopark A épület Itelligence Hungary 900 Cushman & Wakefield
Terrapark Next A&B Office Buildings Aladdin Medical 67 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

5-6
JÚN

PÉCSEXPO kiállítás -és vásár

Konferencia

14
JÚN

Jobline Női Karriernap

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

A Green House a világ legjobb irodaházai között

Az őszi hazai siker után nemzetközi porondon is elismerték a Skanska budapesti fejlesztését, amely a FIABCI World Prix d'Excellence Awards 2014 nemzetközi versenyében, az irodaház kategóriában, a legmagasabb szintű elismerést a World Gold díjat nyerte el.

A hernyó irodaház Párizs új csodája

Renzo Piano, a modern építészet egyik sztárja egy egészen elképesztő képződményt álmodott két párizsi ház közé.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók

12 alapító vállalat részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

Erős évkezdés Európában

Kezd visszatérni az erő az európai befektetési piacokba, 2008 óta nem látott magas tranzakciós volumennel zárult 2014 első negyedéve. Összesen 32,2 milliárd euró értékben cserélt ingatlan gazdát, amely az európai piacokba vetett bizalom erősödését jelzi.

Nő az ingatlanok értéke a zöld területektől

Holland szakemberek több éves kutatás során arra a következtetésre jutottak, hogy a városokban a zöldfelületek fejlesztésére és fenntartására fordított minden euró mintegy hat euró hasznot hoz.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Hiány a szaktudás a munkaerőpiacon

Magyarországon a munkaadók 45 százaléka, míg világszerte 36 százaléka panaszkodik a szakemberhiányra – derül ki a Manpower munkaerőpiaci-szolgáltató legfrissebb felméréséből. Ráadásul egy év alatt is sokat romlott a helyzet nálunk, derült ki.

Csökken a munka és a munkahely iránti elkötelezettség

Magyarországon a munkavállalók mindössze 10%-a vallja magát maximálisan elkötelezettnek jelenlegi munkaadója iránt, míg ez az arány Dániában 45% ,Norvégiában 42% Oroszországban 37%, derül ki a Kelly Global Workforce Index (KGWI) felmérés legfrissebb eredményeiből.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Európa legmagasabb felhőkarcolói bezöldülnek

Megközelítőleg évente 8 millió ember látogat el Párizsba a világ valamennyi szegletéből, hogy megcsodálják a francia főváros világhírű építészeti örökségét a Notre Dame-tól a Louvre Múzeumon át egészen az Eiffel Toronyig.

Sokat utaznak a magyarok

A magyarok átlagosan 37 percet utaznak a munkahelyükre, de egy jó állásért ennél többet is elfogadhatónak tartanának – derült ki a Randstad Awardhoz kapcsolódó reprezentatív kutatásból. A kiegyensúlyozott életvitelre inkább a sok túlóra és az esti vagy hétvégi munkavégzés jelent veszélyt.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése