Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/23. hét

Iroda Szakma Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Margit Palace: a szolgáltató központok és az Y-generáció ideális otthona

A Margit Palace irodaház Bel-Buda ékköve, ahol a tradíció és a modern találkozása egy igazán elegáns és magas műszaki tartalommal rendelkező épületben valósul meg. A 4500 m2-es torony igazi unikum a hazai irodapiacon, ahol a szolgáltató központok szinte önálló székházat bérelhetnek. Zeley Csabával, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatójával beszélgettünk.

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 13 - 15 €/m²/hó
min. terület: 95 m²

Kiemelt ingatlan

Bp. XI. Budafoki út 59.

funkció: iroda
terület: 1 917 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Népliget Center Business Telecom Nyrt. 735 Buda Gold Group
Infopark A épület Itelligence Hungary 900 Cushman & Wakefield
Terrapark Next A&B Office Buildings Aladdin Medical 67 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

5-6
JÚN

PÉCSEXPO kiállítás -és vásár

Konferencia

14
JÚN

Jobline Női Karriernap

Kiállítás

6-8
OKT

Expo Real München

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

Két jelentős tranzakció a Krisztina Palace irodaházban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata, a bérbeadó AIG/Lincoln (mint az Union Investment képviselője) oldalán két sikeres tranzakciót zárt a budapesti Krisztina Palace irodaházban.

Új épületet adtak át az East Gate Business Parkban

Új gyártócsarnokot és kapcsolódó irodaházat adtak át a WING Zrt. fóti üzleti parkjában, az East Gate Business Parkban. A GE Olaj és Gáz üzletága új gyártástechnológiai területtel bővült, így a multinacionális nagyvállalat már összesen 17.500 négyzetméter területet bérel az üzleti parkban. A bővüléshez az East Gate Business Park több milliárd forintot ruházott be és mintegy 272 millió forint uniós támogatást is elnyert.

Az MVM Partnerrel írta alá a HB Reavis első bérleti szerződését

A HB Reavis Csoport, Közép-Európa egyik vezető kereskedelmi ingatlanfejlesztő cége magyar nagyvállalattal írta alá első bérleti szerződését a 2014 júniusában nyíló Váci Corner irodaházba. Az MVM Partner ZRt., a legjelentősebb hazai tulajdonú energetikai társaságcsoport tagjaként összesen 3.800 négyzetméter alapterületű irodaterületet bérel majd az új irodaházban.

Új bérlő az Infopark A épületében

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata a CA Immo képviseletében közreműködött az Itelligence Hungary új, 900 négyzetméteres irodabérleti tranzakciójában a budapesti Infopark A irodaházban.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A Kinnarps "söremelő asztala" stand-up comedy stílusban

Stand-up comedy-sek propagálják a Kinnarps ülő-álló asztalait az egyetemes tervezés népszerűsítési projektjének záró akkordjaként. A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés az olyan irodabútorokat részesíti előnyben, amelyek az utólagos átalakítási költségeket megspórolva már a fejlesztésnél és kivitelezésnél is figyelembe veszik a megváltozott munkaképességű felhasználók igényeit.

Egyedi igények, egyedi megoldások

Az Eston International sikeres közreműködésével új plazmaferezis állomás nyílik a City Center irodaházban. A plazmaferezis emberi vérplazma nyerésére szolgáló eljárás, a kinyert plazma gyógyszergyártási körülmények között tisztított plazmakészítmények előállításához szolgál alapanyagul.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Stresszek a dolgozók a munkahelyeken

Megvannak az első eredményei annak a munkahelyi stressz felmérésnek, amit a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet Munkahelyi stressz és stresszkezelés Kutatócsoportja indított.

Nem biztató a munkahelyek helyzete

Minden második cég megbukik a munkaügyi ellenőrzéseken, sok a gond a feketemunkásokkal, a bérezéssel, de a munkaidő hosszával is - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának friss jelentéséből.

Érdekes adatok a magyar netezőkről

A Google a néhány napra Budapesten berendezett Google Házban mutatta be a kutatás eredményeit - írja a BrandTrend.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Fantasztikus panoráma! Megnyílt a tetőterasz a Párisi Nagyáruház tetején

Megnyílt a 360 Bar a Párisi Nagyáruház tetején. A panoráma mesés. Minden látszik.

Budapest legszebb irodaházai

A lista nyilvánvalóan abszolút szubjektív, hiszen ízlések és pofonok. Ráadásul annyiféle épület található a fővárosban, hogy egy cikkbe bele sem férne. Így most inkább a válogatásra helyeztük a hangsúlyt: ebből egy kicsit, meg abból is egy kicsit.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése