Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/21. hét

Iroda Szakma Elemzés Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

LEED Gold minősítést szerzett a Capital Square és az R70

A CA IMMO magyarországi irodaportfolióján belül két irodaház is megkapta a közelmúltban a nemzetközi LEED® (LEED for Existing Buildings) minősítés arany fokozatát. A Váci úti Capital Square és a Rákóczi úton lévő R70 irodaház szerezte meg a rangos minősítést.

Kiemelt ingatlan

Bécsi Corner

bérleti díj: 10 - 14 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Kiemelt ingatlan

Twin Office Center

bérleti díj: 6 - 7.5 €/m²/hó
min. terület: 550 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Népliget Center Business Telecom Nyrt. 735 Buda Gold Group
Terrapark Next A&B Office Buildings Coca Cola. 170 Cushman & Wakefield
Terrapark Next A&B Office Buildings Aladdin Medical 67 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

14-15
MÁJ

Zöld Iroda-menedzserképzés

Képzés

27
MÁJ

Környezettudatos felújítás

Konferencia

5-6
JÚN

PÉCSEXPO kiállítás -és vásár

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

Menő ha biciklivel nyakkendősen tekerünk az irodába

Jelenleg a budapesti irodaházak 18 százaléka biciklisbarát, az újonnan épülő irodaházaknál ez már elvárás - közölte közös felmérésének eredményét a Laurus Irodaházak és a Robertson Hungary ingatlantanácsadó.

Mégsem vagyunk boldogabbak egy zöld irodaházban?

Vajon jobb érzés egy LEED minősítésű irodaházban dolgozni? A legújabb kutatás szerint nem.

Ők már a jövő irodáját építik – Londontól Afrikáig

A Bene a PARCS termékcsalád bevezetésével a modern munkakultúrát és az egyterű iroda koncepcióját megvalósító cégek számára kínál megoldásokat. Díjnyertes design termékeiket a PearsonLloyd londoni tervezőpáros alkotta meg.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Zöld épületfelújítások a folyatatásban

Hogyan lehet fenntartható épület egy panelházból, vagy éppen egy százéves történeti épületből? Hogyan lett egy kettős minősítéssel elismert, környezettudatos irodaház a Pesti Hírlap volt palotájából?

TGM: arccal a minőségfejlesztés felé

A TGM Management Zrt. (TGM) az elmúlt csaknem 20 évben a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb property menedzsment társaságává nőtte ki magát. A cégcsoport többségében saját tulajdonú irodaház-portfóliójába (több mint 140 ezer m2 összterület) Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában "A" kategóriás irodaházak tartoznak.

A zöldépítés nagykövetévé avatták Fegyverneky Sándort

Az ötödik születésnapját idén ünneplő Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) képviseletében Dr. Reith András korábbi elnök és Radványi Gábor alelnök az Öko-logikus építészet 2014 konferenciasorozat budapesti állomásán adta át az elismerő oklevelet Fegyverneky Sándornak.

Új ingatlan - és vagyongazdálkodási vezető a C&W budapesti irodájában

A Cushman & Wakefield (C&W), a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalatának, ingatlan- és vagyongazdálkodási vezetői pozícióját 2014 májusától Szeifert János tölti be.

A STRABAG PFS üzemelteti a MOL ingatlanjait

A STRABAG Property and Facility Services Zrt., a MOL Nyrt. és a TVK Nyrt. újabb ingatlanüzemeltetési szerződést kötött. A 8 hónapig tartó tendereljárás eredményeként - az immáron negyedik alkalommal elnyert MOL szerződéssel – a STRABAG Property and Facility Services Zrt. tovább erősítette piacvezető pozícióját.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Turbósebességbe kapcsolt az építőipar

Márciusban az építőipar termelése mind a kiigazítatlan adatok szerint, mind a munkanaptényezővel kiigazítva 34,2 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Egy hónap alatt az ágazat termelési volumene - szezonálisan és munkanappal kiigazítva - 1,7 százalékkal nőtt.

Jó hír: a beruházási index tavaly nőtt először

A magyarországi beruházások volumenindexe csaknem hét évi stagnálás, illetve visszaesés után tavaly nőtt először ismét 2005 óta, 2013-ban éves szinten már 7,2 százalékos volt a növekedés - áll a Központi Statisztikai Hivatal májusban kiadott jelentésében, amelyben a 2003-2013. közötti időszak teljesítményét is áttekinti.

Sok munkahely lesz az adatok sokasága miatt

Világszerte 4,4 millió álláslehetőséget teremt jövő év végéig a Big Data. A pozíciók kétharmada szabad lesz.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Most már minden rózsaszín a magyar gazdaságban?

Magyarországon és a környező gazdaságokban várhatóan a következő negyedévekben is tartható lesz a 3 százalék körüli éves összevetésű növekedési ütem - jósolták londoni pénzügyi elemzők a vártnál általában jobb idei első negyedévi térségi GDP-növekedési becslések csütörtöki ismertetése után.

Már 140 éves a Corvinus Egyetem épülete

Korabeli ceremóniával köszöntik szombaton a Budapesti Corvinus Egyetem Ybl Miklós tervezte, idén 140 éves épületét, valamint megemlékeznek a Corvinus név felvételének 10. évfordulójáról is.

A Nokia bővíti budapesti fejlesztőközpontját

A Nokia 150 szoftverfejlesztő mérnökkel növeli magyarországi kutatás-fejlesztési központjának létszámát, a bővítéshez a magyar állam 211 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentették be szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Irodát nyitna a betiltott Facebook Kínában

Kínai hirdetőinek kiszolgálására értékesítői iroda nyitását tervezi az amerikai Facebook vállalat, melynek közösségi oldalát blokkolják a kelet-ázsiai országban - írja a sina.com hírportál.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése