Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/20. hét

Ingatlanpiac Iroda Szakma Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

A Terrapark Next Irodaház új bérlői

A Cushman & Wakefield (C&W), a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata összesen 2,000 négyzetméterre, három irodabérbadási tranzakciót zárt az elmúlt időszakban a budaörsi Terrapark Next irodaházban.

Kiemelt ingatlan

Bécsi Corner

bérleti díj: 10 - 14 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Kiemelt ingatlan

Strat Irodaház

bérleti díj: 3 - 6.5 €/m²/hó
min. terület: 15 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Vision Towers KPMG 11200 ConvergenCE
Népliget Center Business Telecom Nyrt. 735 Buda Gold Group
Terrapark Next A&B Office Buildings Coca Cola. 170 Cushman & Wakefield
Terrapark Next A&B Office Buildings Aladdin Medical 67 Cushman & Wakefield

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

14-15
MÁJ

Zöld Iroda-menedzserképzés

Képzés

27
MÁJ

Környezettudatos felújítás

Konferencia

5-6
JÚN

PÉCSEXPO kiállítás -és vásár

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

A felkészült cégek számára eljött az ingatlanvásárlás ideje

100 milliárd forintnyi kölcsönt helyeztek ki a Növekedési Hitelprogram idén indult, második szakaszában: ez a szám elmarad a jegybank várakozásaitól. Ezért enyhítettek a feltételeken, így most már remélhetőleg szélesebb kör fordíthatja a hitelt ingatlanvásárlásra, hiszen a Program alkalmas, bőséges és olcsó forrást biztosít erre.

Fellendülésben a magyar ingatlanpiac

Az RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) számos ország kereskedelmi ingatlan piacát vizsgálva negyedévente felmérést készít RICS Commercial Property Monitor címmel.

Magyar ingatlanpiac a közép-európai fejlesztések tükrében

A globális ingatlanpiacon jelentős fellendülés tapasztalható, míg Közép-Kelet-Európában továbbra is Lengyelország dominál – akkora volumenű fejlesztéseket realizálnak, amelyről Magyarország egyelőre csak álmodozhat.

Bizakodó az ingatlanszakma

Budapesten 27 nagyprojekt áll előkészítés alatt, ezek többsége infrastrukturális jellegű - mondta Tarlós István főpolgármester a Napi Gazdaság ingatlankonferenciáján. A nemrég átadott négyes metró vonalán összesen 500-600 ezer négyzetméter fejleszthető terület áll rendelkezésre, az építkezések elindulása azonban akár egy évtizedet is igénybe vehet.

Így néz ki a kereskedelmi ingatlanpiac 2020-ban

Saját energiával működő, "zöld" irodaházak, az internetes vásárlás miatt növekvő raktárállomány, online kereskedőkké váló kiskereskedők – ezek a legfontosabb elemei az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. és a JLL ingatlan-tanácsadó közös piaci prognózisának, amely azt vizsgálta, hogyan alakulhat át a hazai kereskedelmi ingatlanpiac 2020-ra.

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

A Duna Office Center megkapta a BREEAM-In-Use International minősítést

A Váci úton található, a BNP Paribas Real Estate Hungary által üzemeltetett Duna Office Center elnyerte a BREEAM In-Use International besorolási rendszerének "Good" minősítését.

A kkv-szektor szerepe az irodapiacon

A hazai irodaház-fejlesztés kis volumene, a banki finanszírozás hiánya, a magas üresedési ráta mellett lényeges kérdés, hogy vajon a hazai kkv-szektor gyengesége mekkora hatást gyakorol a hazai irodapiacra.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Life Challenge 66 - Az európai Év Homlokzata pályázat

A homlokzatok épületeink arcai. A színek, a formák, a struktúrák és a különböző anyagokkal kombinált technikák minden homlokzatnak egyedi külsőt kölcsönöznek. A Baumit évek óta megrendezi a legszebb épülethomlokzatok versenyét, az Év Homlokzata pályázatot. Ez a verseny most nemzetközi porondon is kiteljesedik.

Új megbízások a DTZ irodaügynökségnél

Két meghatározó irodaházzal bővült a DTZ bérbadási részlegének portfóliója, a belvárosi Central Udvar irodaház és a Váci úti folyosó legfrekventáltabb csomópontjában álló Capital Square közös kizárólagos ügynökeként dolgozik az irodaterületek sikeres bérbeadásán.

Együttműködési a magasabb építészeti minőségért

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. és Magyar Építészeti Kamara (MÉK) a magasabb építészeti minőség létrehozása céljából - közölte a vagyonkezelő az MTI-vel.

Elindult az IFK könyvpályázata!

Meghirdetésre került az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület "Ingatlanfejlesztés Anno" című könyvpályázata Budapest Főváros védnökségével.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Elkelt a Párisi Udvar

Zárt ülésen döntött az V. kerületi önkormányzat a Párisi Udvar eladásáról. A vevő Párizs Property Kft. 2,1 milliárd forintot ígért érte, de a cégről nem sokat tudni.

Szép, új Kossuth Lajos tér

Többéves előkészület és egy év kivitelezési idő után elkészült Magyarország főtere, a Kossuth Lajos tér. Az átalakítások egyik legfontosabb szempontja az volt, hogy a meglévő műemléki környezetet megóvják, ugyanakkor egy könnyen megközelíthető, gyalogosbarát teret építsenek.

Magyar cégek a Forbes listán

Öt kínai és öt amerikai cég szerepel a világ legnagyobb cégeit összesítő lista első tíz helyén, amelyet a Forbes magazin készített el. Az első három helyet most Kína vitte el. A 2000-es listára két magyar cég is felkerült.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése