Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/18. hét

Ingatlanpiac Aktuális Elemzések Érdekes Regisztráció
Kiemelt cikk

Új kezekbe került a Duna Tower, Budapest ikonikus épülete

A 2011-ben alakult CE LAND Holding ma már a hazai asset menedzsment piac egyik meghatározó szereplője, amely április óta a Duna Tower vagyonkezelői feladatait is ellátja. Ennek apropóján beszélgettünk Széll Csaba ügyvezető igazgatóval a hazai AM-piac jelenéről, jövőjéről és a kereskedelmi ingatlanpiac kihívásairól.

Kiemelt cikk

Villáminterjú Baross Pállal, a HuGBC új elnökével

A 2009-ben alapított HuGBC április 23-i közgyűlésén a tagok Baross Pált választották meg elnöknek a leköszönő Dr. Reith Andrást helyett. Ebből az alkalomból kérdeztük a jeles ingatlanpiaci szakembert.

Irodapiaci rendezvények

29
ÁPR

Innovációk: lépés- és szemléletváltás az ingatlanpiacon

Konferencia

06
MÁJ

Üzleti innováció - Mester és tanítvány

Konferencia

27
MÁJ

Környezettudatos felújítás

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Panoráma Office

bérleti díj:9.8 - 12 €/m²/hó
min. terület: 15 m²

Kiemelt ingatlan

Buda Center

bérleti díj: 7 - 11 €/m²/hó
min. terület: 25 m²

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Mit építenek az idén a legnagyobb ingatlanfejlesztők?

Az idén 242 ezer négyzetméternyi ingatlan építését kezdik el vagy fejezik be Budapesten az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) tagvállalatai: ebből 210 ezer négyzetméter irodaház. Az első átadáson már túl is vagyunk, hiszen elkészült a Nyugati téri Eiffel Palace. Az évben elinduló legnagyobb beruházás a 4-es metró végállomásánál épülő, 70 ezer négyzetméteres Budapest One irodaközpont lesz, de bővül a Váci úti irodafolyosó és a Corvin-negyed is.

Konzervatívabbak és nem annyira zöldek az irodabérlők, mint gondolnánk

Mobil munkahelyekről, új típusú irodákról, az irodaházak környezetbarát értékeiről kérdezte Európa-szerte, így Budapesten is bérlőit a CA Immo ingatlanbefektető: a válaszok meglepően konzervatívak lettek.

BREEAM minősítést szerzett a Duna Office Center

A CE LAND által vagyonkezelt harmadik generációs épület "Good" minősítést szerzett a BREEAM In-Use besorolási rendszerben.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Realista.hu goes social

A Realista.hu már követhető a legnépszerűbb social média felületeken!

A WING a lakótelepi gyerekszegénység ellen küzd

A Jövőbarát Alapítvány 2003 óta kínál a kaszásdűlői lakótelepen élő, hátrányos helyzetű gyerekek számára szabadidős programokat. Az ország egyetlen, kimondottan lakótelepi szegény gyerekeket segítő alapítványa. Ezért a WING Zrt. évekkel ezelőtt felvállalta, hogy felkarolja az alapítványt és annak ügyét, támogatja annak működését, ösztöndíjat hozott létre, hogy segítse a gyerekek tanulmányait és szakmai pályafutását.

Üzleti innováció – előadói profilok

Üzleti innováció, avagy mit tanulhatnak a nagy cégek és a startupok egymástól?

Új lehetőségek és kihívások az ingatlanpiacon

2014 még nem a fordulat éve a hazai és a régiós ingatlanpiacon. Sokkal inkább a stabilizálódás és a felkészülés időszaka, amikor az előrelátó piaci szereplők előkészítik a nagyobb beruházásokat. Mibe kell(ene) kezdeni ebben az időszakban? Mit lehet kihozni a meglévő állományokból és mit érdemes fejleszteni a jövőben?

vissza a hírlevél tetejére

Elemzések

Itt a negyedéves irodapiaci jelentés

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, Eston International, JLL és a Robertson Hungary - ezúton teszi közzé 2014 első negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

Az üzleti célú online kereskedelemben még van hova fejlődnünk

Egyelőre gyerekcipőben jár a vállalatok közötti online kereskedelem, pedig a lehetőség adott. Annak ellenére, hogy a hazai bejegyzésű cégek 61 százaléka rendelkezik weboldallal, csupán 11 százalékuk kap megrendelést weboldalukon keresztül, ami az európai aránynak csupán a kétharmada, derül ki az Eurostat legutóbbi információiból.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Guinness rekord készül a Bazilikánál

A Telekom támogatásával jön létre a Guinness rekord magasságú torony a Szent István Bazilikánál - írja a BrandTrend.hu.

Kiosztották a Randstad díjakat

Egy autógyártó cég lett a legvonzóbb cég Magyarországon, és egyben a Randstad Award hazai nyertese. A munkahely kiválasztásakor elsődleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek.

Ilyen a kínai irodapiac

Konganak az ürességtől az irodaházak Kína vállalkozói hátországában, a Jangce folyó deltájában. Az egyik vezető ingatlantanácsadó cég, a DTZ becslése szerint Sanghajban az elkövetkező 2-3 évben várhatóan mégis megkétszereződik a már ma is több mint 6,31 millió négyzetméternyi irodakapacitás.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése