Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/16. hét

Ingatlanpiac Céges hírek Elemzések Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Új bérlők a Margit Palace Irodaházban

A Cushman & Wakefield a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata két sikeres irodabérleti tranzakciót bonyolított a közelmúltban a VTG Rail Logistics és Hervis Sports vállalatokkal a JP Morgan képviseletében, a budapesti Margit Palace irodaházban.

Kiemelt ingatlan

Mark Center

bérleti díj:8 - 11 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Kiemelt ingatlan

Bécsi Corner

bérleti díj: 10 - 14 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Rózsaházak Procom Consulting Kft. 220 Buda Gold Group
Buda Center Rewart Kft. 355 Buda Gold Group | DTZ Hungary Kft.
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

29
ÁPR

Innovációk: lépés- és szemléletváltás az ingatlanpiacon

Konferencia

29
ÁPR

Környezettudatosság a gyakorlatban - Small is beautiful

Konferencia

27
MÁJ

Környezettudatos felújítás

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Nem akarjuk tovább rombolni Budapestet – interjú Finta Sándor főépítésszel

A válság újraértékelte a városfejlesztés prioritásait. Ma nem gigaprojektekben, ikonikus épületekben és felhőkarcolókban kell gondolkodni, hanem az épített örökségünkkel kell jól sáfárkodni. Vagyis eljött a sziszifuszi munkák ideje – derül ki a Finta Sándor főépítésszel folytatott beszélgetésből.

A 4-es metró hatása a pesti ingatlanpiacra 3. rész

A 4-es metróról szóló cikksorozatunk befejező részében az új földalatti pesti kereskedelmi ingatlanpiacra gyakorolt hatásáról értekezünk röviden. Fővám tér, Kálvin tér, Rákóczi tér, II. János Pál pápa tér és Keleti pályaudvar.

Ezektől a beruházásoktól nőnek az ingatlanárak

Budapesten inkább a közlekedésfejlesztési projekteknek és a térfelújításoknak, míg vidéken főleg a munkahelyeket teremtő nagyberuházásoknak lehet árnövelő hatásuk az ingatlanpiacon – derül ki az OTP Ingatlanpont körképéből.

6. TIPP: Költséghatékonyságot célzó fejlesztések finanszírozási lehetőségei

Ismét jelentkezik Energiatudatos Irodaház rovatunk szakmai partnerünk a Pannon Épületenergetika támogatásával. Nézzük a hatodik tippet! Milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre energetikai témájú, költséghatékony üzemeltetést célzó fejlesztések esetében?

vissza a hírlevél tetejére

Céges hírek

BREEAM Excellent minősítésű a Vision Towers

A Futureal Váci úti irodafolyosón épülő legújabb irodaház, a Vision Towers South megkapta a BREEAM egyik legmagasabb minősítését.

Kedvezően hat az ingatlanpiacra a Panama-csatorna bővítése

A Panama-csatorna bővítése a globális haladás és összekötöttség felé vezet, új fejezetet nyit a nemzetközi kereskedelemben, összeköttetést teremtve az üzleti közösségek között a régióban és azon túl.

Véget ért az ABCN nemzetközi konferenciája Budapesten

Budapesten tartotta "WorldView Forum 2014" címmel megrendezett háromnapos szakmai konferenciáját a szolgáltatott irodákat összefogó nemzetközi szervezet, az Alliance Business Centers Network (ABCN).

Környezettudatos tervezés újratöltve

Fenntartható családi háztól a zöld városfejlesztésig: a korábbinál jóval gyakorlatiasabb megközelítéssel, a környezettudatos építés hazai megvalósult példáin keresztül enged betekintést a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) és az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. többéves hagyományokra visszatekintő képzéssorozata.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzések

Tuti befektetés lehet a garázs és a parkolóhely

A fizetős parkoló zónák terjedése és a 4-es metró átadása is felhajthatja az árakat és a bérleti díjakat – Budapesten az I. kerületben, vidéken Miskolcon a legdrágábbak a garázsok.

Így takarítsunk meg pénzt az irodában

Legalább négy területen lehet jelentős megtakarítást elérni, ha jól megszervezzük cégünk irodai munkáját illetve az iroda használatát. Az a lényeg, hogy mindent tudatosan végig vigyünk, és persze ellenőrizzük is a végrehajtást.

A jüan lehet az új dollár?

Világszerte egyre több jegybank választja tartalékdevizának a jüant, annak ellenére, hogy a kínai deviza egyelőre nem teljesen konvertibilis. Eközben egyre csökken a dollár tartalékvaluta szerepe. Nálunk még nem ez a helyzet.

Ilyen lesz a 2014-es munkaerőpiac

A magyar munkaerőpiac várható idei trendjeiről is képet ad nem rég bemutatott kiadványában a Hays Hungary. Kiderült, hogy 2014-ben a legtöbb HR-es pozíciót a szolgáltató központokban kell majd keresni.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Nem figyelünk a munka mellett az étkezésre

A hazai dolgozók 40 százaléka egyáltalán nem tart ebédszünetet és csak 15 százalék eszik naponta ötször – derül ki a Profession.hu legújabb felmérésből. Ezzel szemben 73 százalék kávézik rendszeresen, nem ritka, hogy napi 4 vagy több alkalommal is.

Ezek most a legmenőbb felhőkarcolók!

Az Architizer A+ Awards nemzetközi építészeti díj nyerteseit mutatjuk be. Jöjjenek a 16 emeletnél magasabb irodaházak!

A zaj is károsítja a környezetet

Budapest első zajtérképe 2007-ben készült el, és mára időszerűvé vált a megújítása. Európa más fővárosaival összehasonlítva a magyar főváros átlagosan zajos.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Modern irodák: kialakítások, stílusok, trendek

A hazai irodapiac az ezredforduló óta jelentős fejlődésen ment keresztül, amely nem csak az ingatlanpiaci folyamatokon mérhető le, hanem az irodakialakítások, belsőépítészeti megoldások és lakberendezési eszközök tekintetében is érzékelhető. Az irodaprojekt ma már olyan komplex, professzionális munkafolyamatokat feltételez, amely a cégek jövőjének záloga lehet.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése