Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/14. hét

Ingatlanpiac Céges hírek Elemzések Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Szenzáció! Budapesten épül a világ legmagasabb felhőkarcolója!

Józsefvárosban épül fel a világ legmagasabb felhőkarcolója Zaha Hadid tervei alapján. Az összesen mintegy 2 billió forintba kerülő projektet a Golden Sachs és az IMF közösen finanszírozza. Ezzel a projekttel Budapest nem csak felkerült a világ ingatlanpiaci térképére, hanem immár mi határozzuk meg a globális tudatot. Ezer éve vártunk erre, de megérte, mondta könnyeit törölgetve az arctalan budapesti lakos a sajtótájékoztatón, miközben fizetett Zaha Hadid-árnyékként hullámzott a projektorvászon mellett a falon.

Kiemelt ingatlan

Mark Center

bérleti díj:8 - 11 €/m²/hó
min. terület: 55 m²

Kiemelt ingatlan

Buba Center

bérleti díj: 7 - 11 €/m²/hó
min. terület: 25 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Rózsaházak Procom Consulting Kft. 220 Buda Gold Group
Buda Center Rewart Kft. 355 Buda Gold Group | DTZ Hungary Kft.
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

10-11
ÁPR

VII. Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencia

Konferencia

29
ÁPR

Innovációk: lépés- és szemléletváltás az ingatlanpiacon

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Iratkozzon fel Napi Hírfigyelőnkre

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Útjára indult a realista.hu, az ingatlanpiac üstököse

Az iroda.hu csoport a válság ellenére is mindig optimistán tekintett a jövőbe, és az idő minket igazolt, hiszen 2013-ban lassan megindult a fellendülés. Hosszú az út, hogy klasszikusokat idézzünk, de a realista.hu ingatlanpiaci portál is hosszú útra indul, hogy a hazai ingatlanszakma valamennyi szereplőjének útitársául szegődjön. Öveket becsatolni!

Mi a helyzet Szegeden?

Amíg a piacelemzők a vidéki irodapiac lassú ébredését prognosztizálják, a helyi ingatlanközvetítők ennek még csak a gyenge előszelét sem érzik.

Lendületben az ingatlanfejlesztés

Háromévi folyamatos visszaesés után idén először várható növekedés az ingatlanfejlesztésben Magyarországon.

Milyenek a nagyvárosok ingatlanpiacai?

A nagyvárosok a kereskedelem fő színterei. Míg 10 évvel ezelőtt 100 nagyváros volt a befektetők érdeklődésének középpontjában, mára ez a szám 300-ra nőtt és mintegy 600 város ingatlanjai felől érdeklődnek rendszeresen a nagyvállalatok.

Innovációk: lépés- és szemléletváltás az ingatlanpiacon

A Napi Gazdaság nyolcadik alkalommal szervezett ingatlan konferenciája, eltérően a hasonló nevű online médium első ingatlan témájú rendezvényétől, piaci és befektetési szemszögből tárgyalja a magyar és a régiós ingatlanpiac aktuális és várható eseményeit.

vissza a hírlevél tetejére

Céges hírek

Rekordokat döntött 2013-ban a CA Immo

A CA Immo európai ingatlanbefektető 2013-as üzleti évének minden mutatója nőtt: a bérbeadásból származó 250,6 millió euró nettó bevétel és a 295,8 millió euró kamat, adózás, értékcsökkenés és amortizáció nélküli eredmény (EBIDTA) a vállalat történetének legjobb eredménye.

A BNP Paribas a nemzetközi terén erősít

Csukás Csongor az ingatlankezelési ágazat nemzetközi operatív igazgatójaként csatlakozik a BNP Paribas Real Estate központjához, emellett megtartja a magyarországi vezérigazgatói szerepét is.

Új megbízást kapott a BNP Paribas

Az IMMOFINANZ Csoport a BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt- t bízta meg egy 52 090 négyzetméteres budapesti portfólió kezelésével.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzések

Változások küszöbén az IT

Az IT világában zajló mélyreható változásokat vizsgálta meg a közelmúltban az IDC. A kutatócég arra volt kíváncsi, hogy az új trendek milyen átalakulásokat eredményeznek a vállalatoknál.

Vonzó célpont az ázsiai munkavállalóknak Magyarország

Ha a külföldieknek kiadott munkavállalási engedélyeket, illetve a velük kapcsolatos statisztikát vizsgáljuk, látható a trend, miszerint az ázsiai országokból érkező munkavállalók számára egyre vonzóbb célország lettünk. Ellenben a szomszédos országok dolgozóival, akik egyre kisebb számban akarnak nálunk dolgozni.

Globális gazdasági kilátások 2018-ig

Derűlátóbbak a Dun & Bradstreet, nemzetközi cégminősítő elemzői a 2008-09-es recesszióból való kilábalás kapcsán, mint 2013 közepén voltak. Ennek ellenére elmondhatjuk, hogy még messze a valós fellendülés a század leginkább elhúzódó válságából.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Új elektromos töltőállomást adtak át

Új elektromos töltőoszlopot adtak át Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia mellett, az Akadémia utcában.

Startupot vesz a Facebook

A Facebook vállalat bejelentette, hogy összesen 2 milliárd dollár értékben felvásárolja a virtuálisvalóság-szimulátor sisakjáról elhíresült Oculus VR startup vállalatot.

Indul a Nagy Zöld Visszaszámlálás: szerdától Öko City!

Április 2-től a Construma A pavilonjában óriás erőkkel vonul fel a hazai zöldépítés, az Öko City kiállítás és rendezvénysorozat első két napján a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) szakmai támogatásával vértezhetjük fel magunkat a területtel kapcsolatos naprakész tudásanyaggal.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Hatalmas nappali a Váci úton – A Kinnarps újjávarázsolt irodájában jártunk

A világ egyik legnagyobb bútorgyártó cége, a Kinnarps már régóta székel a Váci úton, azonban a minap radikálisan átalakította irodáját, amely egyben bemutatóterem és konferenciaközpont is.

Íme a Coca-Cola vadonatúj extrém irodája

Az AEI Architecture and Interiors a Coca-Cola új kolumbiai központját. Minimalista dizájn, telefonfülke, üvegkalitkába zárt meeting kuckók.

Az izlandi káosz lenyomja a globális nagymenőket

A Kosmos & Kaos nevezetű izlandi web design stúdió Reykjavíkban csinált egy különleges irodát. Már a névválasztásuk sem szokványos, de a belső dizájn még rátesz egy lapáttal.

Az orosz internet "pokoli" tornya

Az UNK Project tervezte a Mail.ru irodáit, amelyet 2013-ban foglaltak el a cég dolgozói. Nem kis vállalkozás volt, hiszen egy toronyépület 27 emeletét kellett megtölteni élettel.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése