Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/11. hét

Aktuális Munka Cég Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Béreljen irodát Kecskemét szívében, a Malom Központban!

Kecskemét nagy léptékű gazdasági fejlődése miatt az igényes új munkahelyek iránt megnőtt a kereslet. A Malom Központ mintegy 5000 négyzetméteren kínál első osztályú irodákat kiváló lokációban, igényes üzleti környezetben, nívós kényelmi szolgáltatásokat biztosítva.

Kiemelt ingatlan

Duna Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

River Estates Irodaház

bérleti díj: 10.5 - 12 €/m²/hó
min. terület: 325 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

10-11
ÁPR

VII. Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencia

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

A Jones Lang LaSalle mostantól JLL

Az új név jobban alkalmazkodik a globális nyelvhasználathoz és a digitális applikációkhoz.

Tíz csapat vállalkozott a jövőért

Véget ért a nyugat-dunántúli egyetemeken megrendezett előadássorozat és üzleti verseny, az ÖkoRulez - Máshogy is hajthatod roadshow. A KÖVET Egyesület szakértői és a szervezet által felkért szakemberek 2013 szeptemberétől öt dunántúli város egyetemén tartottak előadást, szerveztek kerekasztal-beszélgetéseket és műhelymunkát.

Modern irodák klasszikus köntösben

Méltón érdemelte ki a MEDIMPEX PALOTA nevet a 2013. évi modernizálást követően a főváros társadalmi és kulturális életének centrumában, a Vörösmarty téren lévő irodaépület, korábbi nevén Medimpex Irodaház.

Útmenti fasorok és többközpontú főváros

Az újonnan épített utak mentén telepített fasorok, több zöldfelület, intenzívebb városi alközpontok, lazábban beépített kertvárosok: a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének javaslatai a Fővárosi Településszerkezeti Terv és a Fővárosi Rendezési Szabályzat tervezetéhez.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Csalások a munkavállalás kapcsán

A vizsgált cégek többsége csal, sokan nem adják meg a megfelelő mennyiségű pihenőidőt, nem fizetik ki a túlórát, de olyan is előfordult, hogy az ellenőrzés után nem sokkal már más cég foglalkoztatja ugyanazon munkavállalókat, akik ugyanazt a munkát végzik – túl van egy újabb ellenőrzési körön a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH).

Megelőzzük a női cégtulajdonosok arányában a környező országokat

Hazánkban a cégtulajdonosok közel 40%-a nő, áll a Bisnode nemzetközi cégminősítő üzleti információszolgáltató elemzésében, melyet a közelgő nőnap alkalmából tett közzé a vállalat. A női cégtulajdonosok a régió országai közül Magyarországon vannak a legnagyobb arányban. A Bisnode a cégbíróságon bejegyzett cégvezetők (képviseletre jogosultak) és cégtulajdonosok nemét vizsgálta Magyarországon és néhány környező országban.

vissza a hírlevél tetejére

Cég

Változások a tartós bérleti szerződésekben

A március 15-én hatályba lépő új Polgári törvénykönyv (Ptk.) automatikusan lízinggé minősít bizonyos tartós bérleti szerződéseket, ami sok piaci szereplőt érzékenyen érint - közölte a tanácsadó és könyvvizsgáló Mazars az MTI-vel.

Nincs hazai cég a top10-ben

Az Audi, a Mercedes, a Bosch, a Microsoft a MOL, Coca-Cola, a Nestlé, az IKEA, az IBM és a L'Oréal a Legvonzóbb Munkáltatók Magyarországon, derül ki az Aon Hewitt és az AIESEC közös kutatásából, amely a Forbes magazinban jelent meg először.

Likviditásjavítás kereskedelmi faktoringgal

Átmeneti csökkenés után idén jelentősen nőhet a magyarországi faktoring forgalom, aminek révén erősödhet a vállalkozások likviditási helyzete, véli az OTP Bank. A forgalom növekedését nemcsak az támogatja, hogy a kamatok csökkenésével minimálisra zsugorodott a faktoring és az egyéb hiteltermékek közötti árkülönbség, hanem az is, hogy ez a finanszírozási forma jóval több szolgáltatást nyújt és igénybe vételéhez nincs szükség pótlólagos biztosítékokra.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Van rá esély hogy 2028-ban itt legyen az Olimpia

További gazdasági növekedéssel és változatlan költségvetési fegyelemmel kalkulálva Budapest jó eséllyel pályázhat a 2028-as olimpia megrendezésére - mondta a Napi Gazdaságnak Simicskó István.

Ismét Bill Gates a leggazdagabb

Négy év megszakítás után idén ismét Bill Gates áll - 76 milliárd dolláros vagyonnal - annak a listának az élén, amelyet a világ leggazdagabb embereiről állít össze évente a Forbes magazin - írja a az mfor.hu.

Tudományos park épül Debrecenben

Csaknem 4 milliárd forintból tudományos parkot épít a National Instruments (NI) Hungary Kft. debreceni telephelyén, a beruházáshoz 1,9 milliárd forint uniós támogatást nyert a cég az Új Széchenyi Terv pályázatán; a hatezer négyzetméter alapterületű Science Parkban.

Még fel sem futott a 4G, máris itt az 5G

A negyedik generációs szolgáltatásokat biztosító 4G/LTE technológia átlagos globális lefedettsége jelenleg nem éri el a 3 százalékot, Kelet-Európában pedig még az 1 százalékos lefedettség sincs biztosítva. Ennek ellenére az Európai Unió már nagy erőkkel készül az ötödik generációs technológia bevezetésére.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Ha Ön kitántorog Londonba, akár itt is dolgozhat!

Londonban újabb közösségi irodát látogathatnak a nomádok, szabadúszók és egyéb magánzók. Mindenesetre angyalszárnyak óvják a tárgyalófeleket.

A vadonatúj munkakultúra zászlóshajója, az ingatlanpiac celebje

A RICS Magyarország szervezésében a Green House irodaház titkaival ismerkedhettünk meg, miközben bepillantást nyertünk az Avis Budget Group BSC nagyteres irodájába is, amely a modern munkakultúra egyik hazai gyöngyszeme.

A Dropbox is tejben-vajban fürdeti dolgozóit

A Dropbox gyors felfutását bizonyítja, hogy a közel 8000 négyzetméteres San Franciscói irodájuk igazán nagyvonalú gyülekezőhelye az Y-generációnak.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2014 © Iroda.hu Kft. hírlevél-leiratkozás, online verzió megtekintése