Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/9. hét

Aktuális Munka Tech Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Az Év Üzemeltető Cége 2013 - VIDEÓ

Aki ott volt, felelevenítheti, aki nem volt ott, megtekintheti, hogy hogyan vette át a díjat és mit mondott a győzelemről Az Év Üzemeltető Cége 2013 díj nyertese.

Kiemelt ingatlan

Panorama Office

bérleti díj:9.8 - 12 €/m²/hó
min. terület: 15 m²

Kiemelt ingatlan

City Gate Irodaház

bérleti díj:12 - 13 €/m²/hó
min. terület: 200 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

26-27
FEBR

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok

Kiállítás

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Durván esik a magyar cégalapítási kedv

13,9 százalékkal kevesebb cég alakult Magyarországon 2013-ban, mint az előző évben. Az új cégek számának tekintetében a közép-európai régióban hasonló a helyzet Lengyelországban és Csehországban is, ahol szintén 10 százalék körüli értékkel csökkent az arányuk.

Nem csökken a készpénz iránti igény

Idén várhatóan 5200 milliárd forint fordul majd meg a hazai mintegy 4800 ATM berendezésben.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Mennyi az annyi?

Az elmúlt két évben alig növekedett, több területen pedig stagnált vagy csökkent a diplomás magyarok fizetési igénye – derült ki a HVG Állásbörze felméréséből.

Javultak az átlagkeresetek

A nemzetgazdaságban a bruttó átlagkeresetek 3,4, a nettó átlagkeresetek 4,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit – közölte a KSH.

vissza a hírlevél tetejére

Tech

Bemutatták a legolcsóbb okostelefont

Új tervvel állt elő a legtöbbek által Firefox böngészőjéről ismert Mozilla: elkészítik a jobb időkben 5000 forintnak megfelelő 25 dolláros okosmobilt. A készüléket már be is mutatták.

Fejlődik a Youtube

Felújított webes felülettel, valamint könnyebben kezelhető és követhető lejátszási listákkal fejleszti tovább videomegosztóját a Google.

Techpiaci robbanás előtt Magyarország?

Egyre több szó esik arról, hogy hazánk számára kitörési pont lehet a technológiai innováció területének erősítése. Startup fronton érezhetően nagy a mozgolódás, az utóbbi években több, világszinten is sikeres cég (Prezi, Logmein, Ustream, NNG) példája is bizonyította, hogy a magyar fejlesztések a globális piacon is megállják a helyüket.

Internetsebesség: panaszkodunk, pedig nincs rá okunk

Sokan panaszkodnak arra, hogy Magyarországon lassú az internet, ám a legfrissebb nemzetközi felmérés szerint európai- és világviszonylatban is jó színvonalú az itthon elérhető szolgáltatás. A letöltési sebességet figyelembe véve hazánk Nagy-Britanniával osztozva a 27. hellyel büszkélkedhet, megelőzve Csehországot, az USA-t, vagy éppen Olaszországot.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Moszkva már a dobogón

Továbbra is Londonban legdrágább az irodabérlés a világon, utána Hong-Kong, majd Moszkva következik. Budapest nem szerepel a listán.

Irodaház lesz a lerombolt egyetemi torony helyén

Lerombolják a 116 méter magas frankfurti egyetemi tornyot, így ez lesz az Európában valaha is felrobbantott legmagasabb épület.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Google a csodás középkort is meghódította+videó

Google nemrég új helyre költöztette szolgáltató központját a lengyel Wroclawban, ahol csaknem 250 alkalmazott dolgozik. A cég hozza a szokásos "formáját": extra szín- és formavilág, kényelem és izgalom felsőfokon. Mindezt pazar középkori díszletek szomszédságában.

Csúszdaőrület az irodákban

A nagymenő cégek egyre több jóléti szolgáltatást kínálnak alkalmazottaiknak. Nem csak igényes ebédválasztékkal, közösségi terekkel, játékszobával, fitnesszel, masszázzsal, jógával kedveskednek munkavállalóiknak, hanem a belsőépítészeti kialakításban is extrát nyújtanak. Ennek egyik ikonikus eleme a csúszda. Lássunk hát csúszdákat!

Így néz ki Indiában egy maharadzsa irodája

Így néz ki Indiában egy ingatlanfejlesztő vállalat központja. Mintha egy dúsgazdag maharadzsa irodájában járnánk. És azok az indiai bútorok mindig megdobogtatják az ember szívét.

Az extravagáns Distinction iroda nyerte a Design Díjat

"Az Év Irodája" verseny Design Díját a szakmai zsűri értékelése alapján a Distinction-LOFFICE páros nyerte. Egy igazán különleges irodát alakítottak ki a régi műanyag-feldolgozó gyárból. Startup, y-generáció, innováció… soroljuk még? Interjú a Distinction csapatával.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése