Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/8. hét

Az Év Irodája Zöld Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Fejlesztési lehetőségek az energiatudatosság jegyében

Energiatudatos Irodaház rovatunk szerkesztője, a Pannon Épületenergetika az irodaépületek fejlesztési lehetőségeiről kérdezte Noéh Gábort, az AIG/Lincoln Vagyon és ingatlankezelési üzletág műszaki vezetőjét.

Kiemelt ingatlan

Csepel Művek

típus:kiadó vagy eladó
terület: 750 m²

Kiemelt ingatlan

City Gate Irodaház

bérleti díj:12 - 13 €/m²/hó
min. terület: 200 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

26-27
FEBR

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok

Kiállítás

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

vissza a hírlevél tetejére

Az Év Irodája

Tim O'Sullivan lett Az Év Irodapiaci Szereplője

"Az Év Irodája" versenyen Az Év Irodapiaci Szereplője Közönségdíjat Tim O'Sullivan, a CBRE ingatlanbefektetési vezetője nyerte el. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával

A Tolnagro nyerte el Az Év Irodája verseny Különdíját

"Az Év Irodája" verseny "Az Év Irodája" kategóriában a szakmai zsűri értékelése alapján Különdíjat nyert a Tolnagro Kft. Villáminterjú Dr. Varga Józsefnével, a Tolnagro Kft. igazgatójával.

Az Avis Budget Group lett Az Év Irodája

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny címadó kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján az Avis Budget Group BSC nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

A Blue Cube Az Év Irodaháza Közönségdíj győztese

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny "Az Év Irodaháza Közönségdíj" kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján a Blue Cube Irodaház nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával, az IFK képviselőjével.

A Green House lett Magyarország legzöldebb épülete

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny "Az Év Zöld Ingatlanprojektje" kategóriában a szakmai zsűri értékelése alapján a Green House Irodaház győzött. Mindemellett elnyerték "Az Év Irodaháza Különdíjat" is. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

A Dome Facility Services Group Az Év Üzemeltető Cége

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny "Az Év Üzemeltető Cége" kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján a Dome Facility Services Group nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

A KAPTÁR Az Év Coworking Irodája

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny "Az Év Coworking Irodája" kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján a KAPTÁR nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

A Cloud Office nyerte az Innovációs Díjat!

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny Innovációs Díját a szakmai zsűri értékelése alapján az Eston International és a Rendszerinformatika által elérhetővé vált Cloud Office szolgáltatás nyerte. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Új bérlők és hosszabbítások a Budaörs Office Parkban

2013 nyarán került az CPI/Ablon Group kezelésébe a budaörsi Orco Business Park, azonban az év hátralévő részében már jelentős sikereket ért el az irodapark megújulásában és újrapozícionálásában.

Ablakon Bedobott Pénz Program 2014

A KÖVET Egyesület keresi a sikeres környezeti és gazdasági megtakarítások bajnokait!

Zöld beruházással olcsóbb működés: íme a bizonyíték

Pontosan 10 százalékkal csökkentette üzemeltetési költségeit tavaly a budapesti pénzügyi negyed prémium irodaháza, a Bank Center, miután környezetbarát technológiai felújítást hajtott végre.

Így legyünk a zöldépítés szakértői: először Budapesten a GBPro képzés!

Február 27-én egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy felvértezzük magunkat az ehhez szükséges tudásanyaggal Márfi József, a HuGBC alapító tagjának jóvoltából.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

A mobiltelefonok fél százalékát védik lehallgatás ellen

Amerikában és Nyugat-Európában már igen, nálunk még nem zajlanak rendszeres felmérések a cégek információbiztonsági helyzetéről, de a 2013-as nemzetközi adatok Magyarország és régiónk számára is fontos előrejelzésnek tekinthetők.

Ez a 9 trend a vezető a vállalatoknál

A Magyar Adományozói Fórum legfrissebb kutatása megállapította, hogy a hazai vállalatok támogatói stratégiáját 9 fő trend határozza meg a válságot követő évtizedben.

A készpénz a népszerűbb

Tízből négy magyar ember részesíti előnyben a bank- vagy a hitelkártyát. A többség - 57 százalék - azonban készpénzt szeret használni.

Több ezer önkormányzat és államigazgatási szervezet kockáztat információ-biztonsági bírságot

Több mint háromezer önkormányzatnak és több ezer központi államigazgatási szervezetnek kevesebb mint fél éve maradt arra, hogy végrehajtsa az információbiztonságról szóló, tavaly hozott törvényt.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Szalacsi Pista bácsi kómája után rögtön a Star Trek

Az Év Irodája versenyt immár negyedik alkalommal rendezték meg, így az elmúlt évek tapasztalatait érdemes röviden összefoglalni. Hogyan jutottunk el Szalacsi Pista-Sanyi bácsi kék köpenyétől a globális világbirodalmak hazai SSC-központjaiig?

Egy isteni projekt! A régi templomból iroda lett

A Quantum Marketing nemrég renovált egy régi elhagyott templomot, ahol első osztályú irodát alakítottak ki. A munkálatokat a Trifle Creative vezényelte. Isten országát aprópénzre váltották.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése