Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/7. hét

Iroda Aktuális Elemzés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Ők lettek "Az Év Irodája" verseny győztesei!

2014. február 6-án az iroda.hu csoport negyedik alkalommal rendezte meg "Az Év Irodája" verseny díjátadó gáláját a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 200 ingatlanpiaci szakember vett részt. A zsűri 7 kategóriában összesen 10 díjat osztott ki.

Kiemelt cikk

EXPO REAL: mostantól lehet jelentkezni kiállítóként!

2014. október 6-8-án 17. alkalommal kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb ingatlanszakmai vására, az EXPO REAL. A kiállítók március 28-áig jelentkezhetnek az EXPO REAL honlapján.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Science Park Timex Magyarország 200 Colliers International | Eston International Zrt.
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Kiemelt ingatlan

Róna Office Center

bérleti díj: 5 - 6 €/m²/hó
min. terület: 20 m²

Kiemelt ingatlan

Óbuda Gate

bérleti díj:10 - 14 €/m²/hó
min. terület: 150 m²

vissza a hírlevél tetejére

Iroda

A West End Business Center és a MOM Park továbbra is vonzza az új bérlőket

Az AEW Europe kezelésében lévő, a városközpontban található West End Business Centerbe és a Buda szívében elhelyezkedő MOM Parkba is számos új bérlő érkezett, emellett mindkét irodaház jelentős mennyiségű szerződéshosszabítással is büszkélkedhet.

Száz százalékos a tavaly átadott Váci Greens

Az Atenor, belga hátterű ingatlanfejlesztő örömmel jelenti be, hogy a Váci Greens irodaház újabb, C épületének fejlesztési munkálatai megkezdődtek a budapesti Váci úton. A teljes irodakomplexum 5 darab 'A' kategóriás épületből áll majd, melyek összterülete hozzávetőlegesen 100,000 négyzetméter lesz.

Egyterű irodák, mobil munkahelyek, otthonos hangulat

Kreatív munkahelyek és a legkorszerűbb zöld megoldások jellemzik az utóbbi években épített vagy átalakított vállalati főhadiszállásokat. Az egy munkaállomásra jutó terület az elmúlt 5 évben globálisan 5-25 százalékkal csökkent, egyterű irodák esetében Magyarországon jelenleg 8-9,5 négyzetméter.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

A Dome Facility Services Group lett Az Év Üzemeltető Cége

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került "Az Év Irodája" verseny "Az Év Üzemeltető Cége" kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján a Dome Facility Services Group nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával.

Épül a vállalkozói ház Jászfényszarun

A tervek szerint idén ősszel már szeretnék befejezni a vállalkozói ház építését a jászfényszarui ipari parkban.

Új bérbeadó ügynökségekkel erősít az Ablon

A Cushman & Wakefield és a Jones Lang LaSalle közös- kizárólagos megbízást kapott 4 budapesti irodaház bérbeadói képviseletére.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Jelentés a jelentésekről

A 2013 végéig megjelent fenntarthatósági jelentések statisztikai elemzése.

Nőtt a kkv-k forrásszerzési lehetősége

elentősen nőtt a kis- és közepes vállalkozások (kkv) forrásszerzési lehetősége a Horizon 2020, közvetlenül Brüsszelből pályázható európai kutatás-fejlesztési támogatási keretben – hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára.

Mi lesz a devizahitelesekkel?

A Kúria múlt év végén született döntésével nem a pereskedő lakáshitelesek oldalára állt, amikor kimondta, hogy nem ütköznek törvénybe a devizahiteles szerződések, a bankok joggal követelik a nekik járó pénzt.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Még mindig Ciprus a magyar offshore paradicsom

Mérsékelten ugyan, de csökken azon magyar cégek száma, melyek tulajdonosa valamely offshore országbeli cég. Ciprus tavaly májusi pénzügyi összeomlásával csökkent ugyan az országban székelő magyar cégtulajdonosok száma, de még így is a Seychelles-szigetek és Hollandia mellett itt van a legtöbb tulajdonos bejegyezve, áll a Bisnode üzleti információszolgáltató elemzésében.

Kongresszusi központ épülhet a MüPa mellett

Újabb gigaprojektről határozott a kormány, a döntés szerint az ezredforduló óta altatott, több ezer fős befogadóképességű, eredetileg is az expótelekre tervezett kongresszusi központ beruházás a Művészetek Palotája mellett valósulhat meg.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Nike londoni központja defibrillátor után kiált

A Rosie Lee kreatív ügynökség újratervezte a Nike londoni irodáját. A vérátömlesztés sikerült, a beteg újjászületett. A fali grafikák uralta vibráló tér sportos, lendületes és kreatív, itt aztán megugrik a pulzusszám.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése