Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/6. hét

Ingatlanpiac Szakma Munka Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

In-Management Kft - Kedvező ingatlanmegoldások a KKV szektor számára

Az In-Management Kft. a Növekedési Hitelprogram által teremtett új környezetben számos méretben és árkategóriában kínál raktárakat és irodákat Csepelen és vidéki helyszíneken a KKV-szektor szereplői számára. A kínálat széles körű, most érdemes vásárolni! A lehetőségekről beszélgettünk Petrik Zoltánnal, az In-Management Kft.. értékesítési igazgatójával.

Kiemelt ingatlan

Duna
Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Iroda helyiség a XI. kerületben

típus:kiadó
terület: 107 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

6
FEBR

iroda.hu IV. Díjátadó Gála

Gála

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt és vásárolok jegyet a Gálára!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Timex központ a Science Parkban

Az amerikai óragyártó cég magyarországi képviselete 2014 első negyedévétől a Science Parkba költözött III. kerületi irodájából – nyilatkozta Holy Petra a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának társigazgatója.

A Gebrüder Weiss lett a Rozália Park legnagyobb bérlője

Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Gebrüder Weiss a CBRE tanácsadói támogatásával 10 ezer négyzetméteres raktárterületet bérel a biatorbágyi Rozália Parkban, hogy a Grundfos számára alapanyagokkal lássa el a cég székesfehérvári és a tatabányai gyárait.

Új bérlő a Királyhágó Irodaházban

Új bérlő költözik a Királyhágó tér 8-9 szám alatt található irodaházba. Az ECO-TEC műszaki és gazdasági tanácsadó társaság 900 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést 2013. év végén.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A Colliers International ingatlan üzemeltetési rekordgyőzelme Kelet-Európában

A Colliers International - a világ egyik vezető ingatlan-tanácsadó cége - megbízást kapott az IMMOFINANZ Csoporttól 11 irodaépület és ipari ingatlan üzemeltetésére Bulgária, Magyarország és Lengyelország területén. A portfólió teljes mérete meghaladja a 167 000 m2-t.

Hat ok, amiért érdemes Budapestre költöztetni az irodát

Bár a magyar iroda-befektetési piac jelenleg gyengélkedik, mégis óriási potenciál rejlik benne – derül ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület friss elemzéséből, amely az Eltinga és a DTZ közreműködésével készült.

Pozitív fejlemények a magyar ingatlanpiacon

Az RICS számos ország kereskedelmi ingatlan piacát vizsgálva negyedévente felmérést készít RICS Commercial Property Monitor címmel. A kutatás célja, hogy egy összehasonlítható mérőszámot állítson a kereskedelmi ingatlanok piacán aktuálisan uralkodó hangulatot tükrözve mind a befektetési, mind a bérbeadási oldal vonatkozásában.

Kiemelkedő évet zárt a JLL bérlőképviseleti csapata

A Jones Lang LaSalle (JLL) bérlőképviseleti részlege 2013 folyamán több, mint 48,000 m2 irodaterület tanácsadásában vett részt. A JLL 2008 óta folyamatosan tartja piacvezető pozícióját a bérlőképviseleti szegmensben.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Megéri budapesti cégközpontokat működtetni

Európa egyik legolcsóbb, mégis nagyon képzett munkaerejét, a legolcsóbban kialakítható irodai munkahelyeket, valamint régiós közlekedési csomópontot találnak Budapesten azok a nemzetközi cégek, amelyek központjukat vagy kutatási részlegüket kívánják ide telepíteni.

A közösségi média segíti az álláskeresőket

A közösségi média alapvetően befolyásolja az emberek álláskeresési szokásait és a munkavégzés módját, állítja a munkaerő-piaci megoldások területén vezető szerepet játszó Kelly Services most közzétett tanulmánya.

Befolyásolja a foglalkoztatási trendeket a téli közmunka program

Tovább emelkedett és újabb csúcsra jutott a hazánkban foglalkoztatottak száma. Ez azonban döntő mértékben a novemberben elindult téli közfoglalkoztatásnak köszönhető.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Nincs élet okostelefon nélkül

A 2013-as év fordulópontot hozott a mobileszközök piacán: év végére a 18-59 éves internetezők több mint fele rendelkezett okostelefonnal, a táblagépek penetrációja pedig ugyanebben a csoportban egy év alatt több mint háromszorosára nőtt – derült ki a KutatóCentrum felméréséből.

A keleti nyitás módszere exportálható

Közel négyszeresére nőtt tanácsadói árbevétele a Creative Expert Consulting Kft-nek, mely a tavalyi év során a keletre közvetített magyar cégek körének bővítése mellett sikeresen alkalmazta a piacszerzési know-how-t az unió más országaiból jelentkező vállalkozások esetében is.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Nagyon brutál ez az iroda!

Az AWeber Communications nemrég költözött LEED Gold minősítésű központjába a pennsylvaniai Chalfontban. A közel 6000 négyzetméteres főhadiszállást a Wulff Architects tervezte. Apait-anyait beleadtak. Csúszda, őserdő, mi kell még?

A laptop király itt fogadja alattvalóit

A Lenovo angliai irodáját Hookban az Area Sq vette kezelésbe. Egészen jól teljesítettek.

Az ABB szuperintelligens irodája, amely lassan beszélni fog

Az ABB budapesti irodájában tettünk látogatást, hogy megismerkedhessünk a cég világszínvonalú, intelligens üzemeltetési rendszerével, amelyet a Green House-ban is hatékonyan alkalmaznak. Szinte mindent tud.

Ez a csodaszék megmenti a fájós derekat

Az irodában dolgozó emberek órákat töltenek ugyanabban a testhelyzetben, ami a mozgásszervek egészsége szempontjából káros. Ennek megoldásaként kifejlesztettek egy olyan speciális irodai széket, amely ülőmunka közben is mozgásra ösztönöz. A Buoy, azaz Bója névre keresztelt, henger alakú bútordarab instabil, ezért folyamatosan mozogni kell rajta, hogy egyensúlyban maradjunk, így a test egész nap aktív marad – írja a webbeteg.hu

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése