Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/5. hét

Aktuális Elemzés Tech Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Kiaknázatlan a magyar ingatlanbefektetési piac

Közép-és Kelet Európa legalacsonyabb dolgozóra vetített irodai költsége és a szintén rekord alacsony, átlagos kategóriát tekintve 9-13,3 euró/m2 közötti havi irodabérleti díj miatt Budapest az egyik legkedveltebb ingatlanbefektetési célpont lehetne egy stabilabb gazdasági környezetben. A CA Immo szerint egy-egy alkalmi vétel lehetősége keltheti fel a potenciális vevő figyelmét, a finanszírozás átvételének lehetősége pedig még vonzóbbá teheti az ingatlanokat.

Kiemelt ingatlan

Duna
Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Iroda helyiség a XI. kerületben

típus:kiadó
terület: 107 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

6
FEBR

iroda.hu IV. Díjátadó Gála

Gála

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt és vásárolok jegyet a Gálára!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Dinamikusan bővül a DVM group

A DVM group – hazánk legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja – dinamikus bővülésének újabb állomásához érkezett. A DVM portfólió elemei a tervezés, belsőépítészet, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi tanácsadás, a kivitelezés menedzsment, a generál kivitelezés és a fejlesztésmenedzsment, valamint bérlemények kialakításának műszaki támogatása bérlői és bérbeadói oldalról.

Tovább bővül a Kinnarps design központ hálózata

A svéd irodabútor-gyártó, a Kinnarps, felismerve a hatékony működés és a munkavállaló-barát környezet közötti összefüggés jelentőségének fokozódását, a korábbinál is nagyobb hangsúlyt fektet a termékfejlesztésre. Célja, hogy kutassa a jövő belsőépítészeti trendjeit és olyan bútorokat, valamint irodai megoldásokat kínáljon, melyek nemcsak személyesebbé, hanem ezáltal hatékonyabbá is teszik ügyfelei irodáit.

Célegyenesbe érkezett "Az Év Irodája" verseny

Fokozódnak az izgalmak, hiszen "Az Év Irodája" verseny zsűrije megkezdte munkáját. Felkeresik a pályázókat, hogy aztán meghozzák a végső döntést, amelynek kihirdetésére február 6-án a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő IV. iroda.hu Díjátadó Gálán kerül sor. Megkezdődött a visszaszámlálás…

Több mint 1 milliárd forint értékű állami tulajdonú ingatlanátadás Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megyében 44 önkormányzat részére 125 szerződéssel adtak át térítésmentesen ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és jogelődjei az elmúlt évtizedekben – tájékoztatott a társaság az Országos Vagyongazdálkodási Roadshow kecskeméti állomásán. Ebből kiemelkedik hét település, ahol 14 ingatlan került át önkormányzati tulajdonba összesen több, mint 1,3 milliárd forint értékben.

Újra az államé lehet a Budapest Airport?

A kabinet nem mondott le a Budapest Airport visszavételéről, ám a reptér-szerződés újratárgyalása a következő kormányzati ciklusra marad.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Kockázatosság, fizetési késések, iparági változások 2013-ban

Csökkenő cégszám és növekvő kényszertörlési arány volt jellemző 2013-ra, derül ki a Bisnode üzleti információszolgáltató elemzéséből. A 2012-ben bevezetett kényszertörlések száma 2013-ra jelentősen növekedett, mely a cégek több mint 4 százalékát érintette

Magyar ingatlanpiac: álomkór után fénysugár az alagútban

A CBRE szakemberei az év eleji sajtótájékoztatójukon a kereskedelmi ingatlanpiac tavalyi eredményeiről, valamint az idei kilátásokról számoltak be. Úgy tűnik, hogy az elmúlt öt év csipkerózsika álma után éledezik a piac. A retail-forgalom csaknem 2 %-os növekedést könyvelhetett el, de az irodapiacon is némi bővüléssel kalkulálhatunk.

Kevés új cégből lesz startup

Évente több tízezer magánember alapítja meg első vállalkozását, ám e cégek 99 százaléka a legjobb esetben is mikrovállalat marad, csupán töredékük válik a szó legszorosabb értelmében startup vállalkozássá.

Emelkedik a nyugdíjasok arány évről-évre

A hazai pályakezdők óriási kihívásokkal kell, hogy szembenézzenek pályájuk során, hiszen a demográfiai adatokat tekintve keserves nyugdíjas évek elé néznek. Más kérdés, hogy sokak számára egyelőre a munkanélküliség jelent problémát, így a távoli jövő aligha izgatja őket.

vissza a hírlevél tetejére

Tech

Sikertelen az informatikai nagyprojektek egy része a közigazgatásban

Nemzetközi szakértők tapasztalatai szerint a különböző kormányok által indított informatikai nagyprojektek 70 százaléka nem indul el időben, hibásan működik vagy teljes egészében sikertelen. 2014-2020 között Magyarország összesen mintegy 300 milliárd forint EU-forrást használhat fel e-kormányzati, illetve gazdasági, társadalmi, infrastrukturális infokommunikációs fejlesztésekre.

A Saxo Bank elindította a világ első internetes közösségi kereskedési portálját

A Saxo Bank díjnyertes online kereskedési platformja (Tradingfloor.com) közösségi kereskedési oldallá alakul, amelynek béta-verzióját (Beta.TradingFloor.com) január 23-án mutatták be Koppenhágában. Az új oldal, amelyen a befektetők világszerte megoszthatják egymással tranzakcióikat és tippjeiket, az egyedi befektetési döntést segítő valós idejű információk révén alapjaiban változtatja meg és közösségi élménnyé alakítja a kereskedést.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Vigyáznak a környezetre a Telekomnál

2 tonna széndioxid-kibocsátást váltottak ki a munkaidőben kerekező Telekomosok.

Profibbakká válhatnak a hazai civilek

Az elmúlt két évben 38 millió forint értékű jószolgálati támogatást nyújtott a legnagyobb coach szakmai világszervezet, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozata. A jószolgálati program 2014-ben is folytatódik, a fókuszban a civil szféra áll.

Így nőttek a fizetések

A nemzetgazdaságban – a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél – a bruttó átlagkeresetek 3,8, a nettó átlagkeresetek 5,3 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Hát itt van Amerika! A Prezi belvárosi palotájában jártunk

A Prezi egy csodás belvárosi palotában alakította ki budapesti fejlesztőközpontját. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: Rock and Roll, bálterem, szauna, szecesszió, ezernyi szín, forma, íz és hangulat.

Campari a világ tetején, ahol az ital nemesít

Rapt Studio tervezte meg a Campari America új központját San Franciscóban. Az iroda igazán elegáns és nagyvonalú teret formál.

A LOFFICE extravagáns közösségi irodájában jártunk. Pezsgő oázis a belvárosban

A LOFFICE Paulay Ede utcai közösségi irodája a hazai loft építészet egyik igazán unikális példája, ahol a jövő reménységei bontogatják szárnyaikat. Az irodablog.hu ezúttal a Zeneakadámia volt kottanyomdájában járt.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése