Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/4. hét

Ingatlanpiac Zöld Elemzés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Kiadó/eladó a WM Irodaház!

Kitűnő lokációban, autópálya mellett Csepelen kiadó/eladó a 750 m2-nyi alapterülettel rendelkező WM Irodaház, amely ideális cégközpont lehet Budapestre most betelepülő vagy/és jelentősebb ügyfélforgalmat lebonyolító vállalatok számára. Az ingatlant néhány éve felújították, így azonnal birtokba vehető.

Kiemelt ingatlan

Duna
Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Iroda helyiség a XI. kerületben

típus:kiadó
terület: 107 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

6
FEBR

iroda.hu IV. Díjátadó Gála

Gála

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt és vásárolok jegyet a Gálára!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

A HB Reavis a Cushman & Wakefield-et választotta

A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoport a Cushman & Wakefieldet, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadóját bízta meg az "A" kategóriás Váci Corner irodaház üzemeltetési feladataival. Az új épület várhatóan 2014 májusában nyílik meg a bérlők számára.

Ilyen Magyarország helyzete az ingatlanpiacon

A hazai ingatlanpiacot – a magas országkockázat, az erős túlfejlesztettség és a finanszírozási megrázkódtatások miatt – a térségi átlagnál jobban sújtották a válság következményei. A régió sztárja jelenleg egyértelműen Lengyelország, és minden bizonnyal a jövőben is az marad. A magyar piacnak várhatóan a közeljövőben is kevesebb befektetői figyelem jut.

vissza a hírlevél tetejére

Zöld

Megújuló energia kézzelfogható közelségben

A KÖVET Egyesület idei első klubrendezvényét január 15-én a fóti lovasterápiás Központban tartotta, ahol az innovatív energetikai fejlesztéseket tekinthették meg az érdeklődők.

Minden, ami zöldépítés 2014-ben is

A tavalyi év számos nagy sikerű rendezvényt, konferenciát hozott a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) életében, és már most sejthető, hogy ez a széria idén sem szakad meg – sőt, az idén ötéves szervezet születésnapját is emlékezetes módon ünnepli majd.

Megkezdődtek a kivitelezési munkák a KÉK-Zöld Iroda kapcsán

2014. január 14-én munkaterület átadással megkezdődtek a KÉK-Zöld Iroda kivitelezési munkái. A beruházásnak köszönhetően a kertvárosiak körében méltán népszerű közösségi ház nem csak kikapcsolódási funkcióiban fejlődik, hanem a pécsi környezettudatos nevelés központjává válik.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Emelkedett az építőipari termelés volumene

Novemberben a korábbi hónapok trendjével összhangban az építőipar termelése mind a kiigazítatlan, mind a munkanaptényezővel kiigazított adatok szerint 18,9 százalékkal haladta meg a 2012. novemberi alacsony bázist, amikor 13,6 százalékkal esett vissza.

Negyedéves kitekintés a Saxo Banktól: elértük a válság végének kezdetét

A Saxo Bank közzétette idei első, a makrogazdasági környezet, a részvénypiac, a devizapiac és az árutőzsde jelenlegi állapotát és várható alakulását elemző negyedéves globális kitekintését.

Megtette hatását a készpénzfelvételre kivetett tranzakciós adó

A Master-Card nemzetközi kártyatársaság adatai szerint a bankkártyát bolti fizetésre is használók aránya az egy évvel korábbi 81-ről 84 százalékra nőtt tavaly év végére, ugyanakkor a kártyával kizárólag készpénzt felvevők aránya tíz százalék alá esett.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Olcsó 3D nyomtatás és okosautó dömping az idei CES-en

Minden eddiginél grandiózusabb volt a legfrissebb digitális trendeket bemutató, évindító tech szupershow, a Nemzetközi CES. Rekordméretű, kétmillió négyzetméternyi területen 3200 kiállító mutatott be összesen 20.000 technológiai újdonságot.

Megszépül Veszprém városa!

A "MegszépülAVárosom" kezdeményezés első lépcsőfoka 2013. december 20-án zárult le. A szavazatok összesítése után kiderült, hogy a közel 90.000 leadott szavazat közül, 34.000 szavazattal Veszprém került ki győztesként.

Itt az új social média startup

Az, hogy eddig nem hallott a We Heart It-ról, éppen az egyik vonzó tulajdonsága, ami miatt tinédzserek milliói csatlakoznak az oldalhoz havonta.

Elutasítóbbak a magyarok a külföldi kollégáikkal szemben

Bár Dél- vagy Nyugat-Európához képest kevésbé érzik a külföldi munkaerő beáramlásának következményeit a magyarok, mégis elutasítóbbak az idegen nyelvű kollégákkal szemben - derült ki a Randstad Workmonitor 2013-as év végi kutatásából.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Így dolgoznak a királyi fészekben a cybergyerekek

A Konami videójátékfejlesztő cég számára az Area Sq igazán stílusos irodát tervezett az angliai Windsorban, a királyi palotától egy kőhajításnyira. Mindenesetre biztonságból nincs hiány, hiszen fegyveres katona őrzi az "objektumot".

A Geometria világhírű irodaházában jártunk Budán

A Geometria Kft. Medvei utcai irodaháza az egyik legkülönlegesebb színfoltja a hazai ingatlanpiacnak. Egyfajta kubista extravagancia jellemzi, ahol érdemes körülnézni. Már az építészeti világsajtó is felfigyelt az épületre.

A BBC amerikai központja egy hatalmas kanapé

Perkins Eastman tervezte a BBC Worldwide amerikai irodáját New Yorkban, amelynek persze a központi szervezőelve – már mondani sem kell – az egyterű koncepció. Mindenesetre a fogadótérben egy török kanapé mindent és mindenkit lenyom.

Bemutatjuk az ördög irodáját!

A Red Rock Consulting irodája a Rolf Ockert Design keze munkája. A piros tárgyaló szettről nekünk maga Lucifer jut eszünkbe, aki tiszteletét tette a Földön. Akárcsak az Angyalszív nevezetű kultuszfilmben. Vannak még csodák.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése