Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2014/3. hét

Ingatlanpiac Szakma Gazdaság Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Hogyan valósulhat meg a költséghatékonyság egy zöld irodában?

Hogyan valósulhat meg a költséghatékonyság egy zöld irodában – Csikós Ádámot, a Cushman & Wakefield projektmenedzsment vezetőjének véleményét kértük.

Kiemelt ingatlan

Duna
Office Center

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 280 m²

Kiemelt ingatlan

Iroda helyiség a XI. kerületben

típus:kiadó
terület: 107 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

6
FEBR

iroda.hu IV. Díjátadó Gála

Gála

12
MÁRC

Renexpo és Szolár Park

Konferencia

2-6
ÁPR

CONSTRUMA 2014

Kiállítás

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Új felsővezető a WING irodaportfoliójának élén

Schőmer Norbert tölti be a WING Zrt. irodaprojektekért felelős vezérigazgató-helyettesei pozícióját az idei évtől. Az új vezető feladata a vállalati irodaportfolió hatékony és strukturált hasznosítása, az irodafejlesztési tevékenység irányítása és az előkészítés alatt álló nagy volumenű fejlesztési projektek megvalósítása.

Már üzemel a világ legnagyobb zöld irodaháza

A világ egyik legnagyobb napenergiával működő épületét avatták a közelmúltban Kína Töcsou (Dézhou) nevű városában. Arrafelé a lakosság mintegy ötöde a napenergia-iparban dolgozik, és a legtöbben napkollektorral állítják elő a lakásuk melegvizét.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A BDO családi napközit nyitott irodaházában

A gyed extra segítségével már az egyéves gyermekek szülei is teljes munkaidőben dolgozhatnak anélkül, hogy elveszítenék a támogatást. A munkába való visszatérésnek azonban gátat szabhat a bölcsődék hiánya – erre reagált a tanácsadó cég, amikor kisgyermekek számára alapított napközit irodaházában.

Dubajt is meghódítja a TriGranit

A Közel-Keleten folytatja terjeszkedését a TriGranit Management. A vállalat TGM Consultants (Dubai) FZ LLC. néven alapított új tanácsadó céget a térségben tervezett tevékenységének koordinálásra.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Jó a magyar gazdasági hangulat

A magyar gazdaság kiugró ütemű növekedésére utalhat az Európai Bizottság (EB) csütörtökön ismertetett új, több mint egy évtizedes csúcsot jelző gazdasági hangulatindexe, bár múltbeli példák alapján elképzelhető, hogy a korreláció ezúttal nem ennyire szoros - vélekedtek értékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Változik az illetéktörvény

Több ponton változik az illetéktörvény jövőre. Cégeknek szigorúbbak lesznek az egymás közötti tranzakciók illetékmentességének feltételei.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Google újabb kis csóró irodája

Egy újabb Google irodát kell bemutatni. Azért kell, mert egyszerűen nem hagyhatjuk ki, még ha már számos Google-munkahelyet górcső alá is vettünk itt az irodablog.hu-n. Szóval a muszáj ezúttal a madridi központjukat illeti.

A HP isteni hajléka, ahol a gigabájtok imádkoznak

A HP (Hewlett-Packard) madridi központjában újjávarázsolták a recepciót és az előcsarnokot. Íme az új csoda, a számítógépek temploma. Mindez a 3g építésziroda remekműve.

Egy pompás katedrálisban dolgoznak az utazási ügynökök

A Wotif Group utazási irodának a Futurespace tervezett egy új irodát Sydney-ben. Bárhová nézünk, csupa fantasztikus megoldás, néha már-már úgy érezzük, hogy a "Nagy utazás" szekta katedrálisában járunk.

Itt lehet sziesztázni munkaidőben!

Mielőtt visszazökkennénk az ünnepek utáni rögvalóságba, képzeljük el ad absurdum, hogy a munkahelyünkön pihenjük ki az ünnepek fáradalmait. Na de hol vannak kényelmes kanapék, fotelek, heverők, szófák, ahol a fáradt dolgozó sziesztázhat egy röpke időre? Pedig vannak bizony, csak körül kell nézni! Íme az irodablog.hu válogatása "kanapéügyben" az év posztjaiból.

Egy újabb szuper irodában jártunk: S&T Consulting Budaörsön

Ezúttal az informatikai megoldásokkal foglalkozó S&T Consulting budaörsi irodájában jártunk. Precízen lehatárolt terek, harmonikus struktúra és vidám közösségi terek.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése