Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/51. hét

Aktuális Szakma Gazdaság Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Az Eiffel Palace tervezői kapták a 2013. évi Reitter Ferenc-díjat

A Budapest belvárosának újjáéledésében kiemelt szerepet betöltő Eiffel Palace, a Horizon Development saját, nagyszabású beruházása, már küszöbön álló átadása előtt jelentős elismerésben részesült: 2013. november 27-én a nagy múltú és ígéretes jövőjű épület építészeti tervezője, Gelesz András, homlokzatának tervezője, Baliga Kornél és a homlokzat kivitelezésének vezetője, Kelecsényi Gergely kapta meg az idei Reitter Ferenc-díjat.

Kiemelt ingatlan

A.B.E. Offices

típus: szolgáltatott iroda
szabad terület: 400 m²

Kiemelt ingatlan

Margit Palace

bérleti díj:11 - 13 €/m²/hó
min. terület: 100 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

12
DEC

Média 2014 - Párbeszéd

Konferencia

12
DEC

Vállalati energiaveszteség-térképezés

Konferencia

6
FEBR

Az Év Irodája - Díjátadó Gála

Gála

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Újjászületett az EMKE - Modern irodaház és zöld sziget a Rákóczi úton

Budapest ikonikus irodaháza, az AEW Europe ingatlankezelésében lévő EMKE, az utóbbi néhány hónapban hatalmas átalakuláson ment át: belső terei és műszaki rendszerei 21. századi irodabérlők igényei szerint újultak meg.

Szakmai elismerést kapott a Green House

A Portfolio.hu által november 28-án megrendezett Property Investment Forum-on részt vevő szakmai közönség ítélte oda a megtisztelő "Év projektje" díjat a Skanska által fejlesztett Green House irodaháznak.

A TriGranit egy újabb lengyel beruházást ad át 2013-ban

Modern építészeti, technológiai megoldások és a telek kiváló fekvése – ezek a tulajdonságok jellemzik az újonnan megnyílt irodaház, a Bonarka 4 Business, D épületét.

Most kattints! Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen

Elindult a közönségszavazás! Az Év Irodája verseny pályázóira már mind a hét kategóriában lehet szavazni a www.azevirodaja.hu oldalon. Szebbnél szebb pályázatok, irodák, épületek, innovatív megoldások. Most a 21. század megoldásaira szavazhat.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A változás előszelét érzi az ingatlanpiac

Az ezredforduló évéig zuhant vissza az ingatlanfejlesztési piac 2013-as volumene. Kínálati a piac és sok bedőlt projekt is gazdára vár – így jellemzi az évet az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK).

Ringbe szálltak! Az Év Iroda verseny jelöltjei 1. rész

Az Év Irodája verseny egyes kategóriában indult pályázókat mutatjuk be sorozatunkban. Először lássuk a névadó kategóriát, ahol 22 iroda pályázott. Skanska, Avis Budget Group, Bisnode, Lexmark, Distinction & LOFFICE.

Csodás irodák a rivaldafényben. Az Év Iroda verseny jelöltjei 2. rész

Az Év Irodája verseny egyes kategóriában indult pályázókat mutatjuk be sorozatunkban. A névadó kategóriában 22 iroda pályázott. XAPT, La Communications, Orco, Adidas, Prezi, JLL.

Rákaptak a befektetők az ingatlanalapokra

Jelentősen megerősödött a hazai befektetők érdeklődése az ingatlanalapok iránt, ami elsősorban a nemzetközi és magyarországi kereskedelmi ingatlanpiac kedvező növekedési kilátásainak, valamint a csökkenő hazai kamatkörnyezetnek köszönhető.

Egy klikkeléssel megszépülhet városod vagy kerületed!

2013. december 20-án zárul a "MegszépülAVárosom" program szavazási időszaka. A programot életre hívó hét építőipari cég (Hörmann, a Mapei, a Fujitsu-Fisher klíma, a Ravak, a Rigips, a Creaton és az ELKO EP Hungary) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2014 tavaszán.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Nőtt a készpénzállomány és kisebb a pénzromlás

Miközben a pénzromlás mértéke idehaza novemberben mindössze 0,9 százalék volt, addig a forgalomban lévő készpénzállomány 18,73 százalékkal nőtt. Vagyis a reálnövekedés 17,7 százalék volt, amire 2002 júliusa óta nem volt példa.

Devizahiteles mentőcsomag: a valóban rászorulókra kell koncentrálni

A magyarok többsége olyan devizahiteles mentőcsomagot támogatna, amely a valóban rászorulóknak, például a munkanélkülivé vált, fizetni nem képes adósoknak nyújtana speciális segítséget.

A karácsonyi ünnepek előtt és a nyaralás idején rohanjuk meg az ATM-eket

Decemberben és a nyári hónapokban rohanjuk meg az ATM-eket – Ezen időszakokban az automaták forgalma 10-20 százalékkal is növekszik.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Megváltozhat a keresés?

A világ negyedik legnagyobb keresője, az orosz Yandex, a hétvégén bejelentette, hogy teljesen új alapokra helyezi az internetes keresést.

A magyar cégek többsége még nem védi mobilhívásait

A nemzetközi lehallgatási botrányok megmutatták, hogy az adatlopás ellen eddig legkevésbé védett terület a telefonon, élőszóban átadott információ. Csak hazánkban cégek ezrei és személyek tízezrei rendelkeznek olyan jogi, pénzügyi, szabadalmi, kereskedelmi és egyéb üzleti adatokkal, amelyek illetéktelen kezekbe kerülése óriási károkat okozna.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Íme a Twitter csodálatos főhadiszállása

A Twitter globális központját egy 1937-ben épült art deco stílusú irodaházban rendezte be San Franciscóban.

Újjávarázsolták a Lexmark Duna-panorámás irodáját, ahol a természet az úr

A Lexmark 3400 négyzetméteres irodája a Duna-panorámás Millennium Towerben szinte teljesen újjászületett. Jég, erdő, víz, mező, rét és sivatag.

Brazil szamba az irodában

A Reserva brazil divatmárka egy vadonatúj cégközpontba költözött Rio de Janeiróban. Olyan igazán brazilos hangulatot varázsoltak, érdemes benézni.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése

D -->