Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/49. hét

Ingatlanpiac Aktuális Pénzügy Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Az Év Irodája: arccal a nagybetűs innováció felé

Az Év Irodája" versenyen idén a "nagybetűs" innovációt is díjazzuk. December 6-áig várjuk a pályázókat, hogy a díjátadó gálán együtt ünnepelhessük a magyar innovációt és kreativitást.

Kiemelt ingatlan

Kálvin Center

bérleti díj: 13 - 15 €/m²/hó
min. terület: 95 m²

Kiemelt ingatlan

Blue Cube Irodaház

bérleti díj:9.5 - 10 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
M3 Business Center - B épület Interticket Kft. 800 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft. | Happy Tenant

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

27-28
NOV

TRANSLOG Connect Kongresszus 2013

Konferencia

12
DEC

Média 2014 - Párbeszéd

Konferencia

12
DEC

Vállalati energiaveszteség-térképezés

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt! Megnézem a kategóriákat!
Én is szeretnék nevezni!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Negyedévig negyedáron, majd féláron kiadó irodák, műhelyek!

Nagy kedvezménnyel várja a mikro- vagy max. 3 éves kis- és középvállalkozásokat a Budapest XV. kerületében az inkubátorház.

Európa élén! Nálunk vannak a legzöldebb irodák

A SAP Hungary Kft. központjában megismerhettük azokat a magyarországi vállalatokat, cégeket, akik az Európai Zöld Iroda Versenyen előkelő helyezést értek el. Intézkedések, beruházások, szemléletváltás, odafigyelés, ismeretterjesztés, közösségépítés.

A válságnak vége

A válságnak vége és a régió ingatlanpiaci kilátásai pozitívak, ám a jelentősebb makroindikátorokat tekintve Magyarország a régió érettebb ingatlanpiaccal rendelkező országaihoz képest némileg gyengébb képet mutat.

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

Minden eredménysoron dinamikus növekedés az Appeninn-nél

A dinamikusan növekvő tőzsdei ingatlancsoport, az Appeninn Holding 2013 háromnegyed éves árbevétele közel 1,186 milliárd forintot ért el, amely az előző év azonos időszakához képest 22 százalékos növekedést jelent.

Játszóteret újított fel a BNP Paribas Real Estate Hungary

A BNP Paribas Real Estate Hungary munkatársai 2013 szeptemberében a zuglói Meseház Óvoda Őrnagy utcai épületében felújították az elhanyagolt állapotú játszóteret. A munkában a cég hazai szervezetének közel 20 tagja vett részt.

Kassán ruház be a TriGranit

Háromszázmillió eurós (megközelítőleg 90 milliárd forint) ingatlan-beruházásra készül Kassán a TriGranit nemzetközi ingatlanfejlesztő csoport.

Komplex fejlesztési pályázaton lehet támogatást igényelni

Ingatlanfejlesztésre és eszközbeszerzésre is igényelhetnek akár 50 százalékos támogatást hétfőtől mikro-, kis- és középvállalkozások Budapesten és Pest megyében az Új Széchenyi Terv keretében kiírt komplex fejlesztési pályázaton.

vissza a hírlevél tetejére

Pénzügy

A magyar ifjúság és a pénzügyek

A GfK Hungária Retail Banking Monitor vizsgálatának adatai alátámasztják azt a kézenfekvőnek tűnő feltételezést, miszerint a mai fiatalok többnyire 18 és 23 éves koruk között kerülnek a pénzintézetekkel szorosabb kapcsolatba. A pénzügyi ismeretek megszerzése is egészen erre az életkorra tolódik ki, a középiskolás korosztály az átlagnál sokkal tájékozatlanabbnak érzi magát.

TBSZ: újabb kedvező jogszabály-változások

Rekordszámú tartós befektetési számla nyitását hozhatja az idei év, a 2010-ben bevezetett tartós befektetési szerződés (TBSZ) népszerűsége ugyanis a KBC Securities tapasztalata szerint az utóbbi két évben jelentősen nőtt.

Régi kedvenc új formában: online hódít újra a személyi kölcsön

Egyre derűlátóbbak vagyunk pénzügyeink terén: reneszánszát éli a személyi kölcsön, ezúttal online formában. Meguntuk a sorban állást, a Cetelem adatai szerint minden második kölcsönigénylés a bankfiókok helyett az internetről érkezik.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Windows Azure Circle partnerré vált az Euro One

A Microsoft Windows Azure-ral foglalkozó partnereinek közössége a Windows Azure Circle Partner program. Ennek lett tagja az Euro One Számítástechnikai Zrt, amely a Microsoft felhőplatformjába, az Azure-ba való áttérést segíti megtervezni olyan cégeknek, amelyek részben vagy teljesen a felhőbe kívánják telepíteni informatikai rendszereiket.

Átadták az Ökumenikus Segélyszervezet új, szendrői szociális és fejlesztő központját

Az Ökumenikus Segélyszervezet a 2010. évi árvízi kapcsán került kapcsolatba Szendrővel és vonzáskörzetével. A katasztrófa utáni újjáépítésen túl olyan felzárkóztató program megvalósításán dolgozik a térségben, mely valós esélyt jelenthet a leszakadó társadalmi rétegeknek a szegénységből való kitörésre.

Globális szinten egységesítené a transzferár-dokumentációt az OECD

A transzferár-dokumentációs szabályok első bevezetése óta robbanásszerűen megnövekedett azon államok száma, amelyek előírják a transzferár–dokumentáció készítési kötelezettséget. Az OECD új javaslatcsomagja a jelenlegi, országonként jelentősen eltérő szabályozást kívánja egységesíteni.

CES 2014: jöhetnek a szemmel vezérelt okoseszközök!

A hi-tech világ krémje gőzerővel készül a legfrissebb digitális trendeket bemutató szupershow-ra, a CES-re. Óriáscégek feltörekvő startupok-kal karöltve január elején mutatják be a világnak a boszorkánykonyháikban kifőzött innovációikat.

Gyűjtik az eldobott cigaretta csikkeket mindenhol

A Terracycle és a Philip Morris Magyarország újrahasznosító akciójához több mint 250 vendéglátóhely, szálloda és iroda csatlakozott.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Új ikon az égen! Ez a felhőkarcoló most ronda vagy szép?

Az OMA tervezésében egy felhőkarcoló-csoport nőtt ki a folyóparton Rotterdamban. Mindenki döntse el maga, hogy szép vagy ronda. Esetleg randa.

Újjávarázsolták az Alzheimer-kórosok központját

Az Alzheimer's Association egészségügyi szervezet New Yorkban kibővítette irodáját. Intim, együttműködő és rugalmas tér jött létre.

Közösségi irodák a kenguruk földjén

A HUB Australia egy új közösségi irodát nyitott Sydney-ben. Az irodateret a HASSELL tervezte. A globális hálózatba immár közel 40 munkahely tartozik, ahol a szabadúszók otthonra lelnek.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése

D -->