Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/48. hét

Ingatlanpiac Szakma Gazdaság Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Taroltak a magyar cégek az első Európai Zöld Iroda Versenyen

Európa legzöldebb irodáit a mai napon Brüsszelben díjazták az Irodai zöld innovációk c. konferencián. Az első Európai Zöld Iroda Versenyen hat ország 22 szervezete indult mikro, kis, közepes és nagy iroda, valamint civil és közintézmény kategóriában.

Kiemelt ingatlan

Regus Astoria

üzemeltetési díj: 4 €/m²/hó
min. terület: 10 m²

Kiemelt ingatlan

Dexagon Irodaház

bérleti díj:9 - 11 €/m²/hó
min. terület: 250 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

27-28
NOV

TRANSLOG Connect Kongresszus 2013

Konferencia

12
DEC

Média 2014 - Párbeszéd

Konferencia

12
DEC

Vállalati energiaveszteség-térképezés

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt! Megnézem a kategóriákat!
Én is szeretnék nevezni!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

A Római-part 2100-ban: mobilgát, lakóparkok, fürdőzők és sportközpontok

Fürdőzhető Dunát, árvízvédett lakóparkokat és nemzetközi jelentőségű evezősközpontot álmodott meg az az egyetemista csapat, amely a "Római Part 2100" néven kiírt pályázat győztese lett. Az Ingatlanfejlesztési Kerekasztal Egyesület (IFK) által kiírt ötletbörze nyertesei 2700 főt érintő közvélemény-kutatás eredményét alapul véve alakították ki koncepciójukat.

Vonzó ingatlanbefektetési célpont lehetne Budapest

Budapest megfizethető, jelentős fejlődési potenciált rejtő, alulértékelt ingatlanpiaca remek terep lehetne az ingatlan-befektetőknek. Ennek ellenére tavaly mindössze 100 millió eurónyi ingatlanfejlesztés valósult meg a magyarországi ingatlanfejlesztők többségét tömörítő szervezet, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület által.

Új vezető a DBH Serviced Office élén

Új szakember csatlakozott a szolgáltatott irodák hasznosításával, üzleti szolgáltatásokkal, seed- és kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozó DBH Grouphoz.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Merra tart Európa?

Javuló tendencia figyelhető meg az európai befektetési piacon. A DTZ nemzetközi Fair Value Index elemzése azt vizsgálja, hogy mennyire vonzóak a különböző kereskedelmi ingatlanpiacok, mekkora az elérhető becsült hozamuk. A legfrissebb elemzés szerint az index értéke 74, amely jelentős javulás az egy évvel korábbi 62-es értékhez viszonyítva.

Meghosszabbított nevezési határidő "Az Év Irodája" versenyre

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk "Az Év Irodája" verseny nevezési határidejét mind a 7 kategóriában. Aki még most kalapálja az utolsó szöget az új irodájában, netán épp előrukkolt egy fantasztikus ötlettel, vagy nem győzi csodálni a fölötte magasodó irodaházat, az ne habozzon, december 6-áig még lehet jelentkezni.

Életmentő kezdeményezés: defibrillátort az irodaházakba, üzletközpontokba!

Graphisoft Parkban útjára indult a "Defibrillátort az irodaházakba, bevásárlóközpontokba!" kezdeményezés. Az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Nemzeti Szívalapítvány, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége és a Magyar Ingatlanfejlesztők Egyesülete (IFK) összefogtak, hogy az irodaházakban, bevásárlóközpontokban, logisztikai parkokban helyezzenek el automata defibrillátorokat.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

A magyar cégek még nem érték el a tinédzser kort

A ma működő magyarországi cégek átlagos életkora kevesebb, mint 10 év, pontosan 9,63 év, derül ki az üzleti információszolgáltató Bisnode csoport elemzéséből. A legnagyobb magyar cégek átlagos életkora is 14-15 év körül van csupán, miközben nemzetközi szinten az amerikai tőzsdén jegyzett legértékesebb 500 vállalat (S&P 500) átlagos életkora ennél nagyobb, 18 év.

Robbanhat a kínai bomba

Kína buborékgazdasággá vált, amelynek kipukkadása óriási gazdasági-szociális összeomlással fenyeget - állítja Andy Xie független sztár közgazdász, aki előre látta az elmúlt 20 év összes gazdasági összeomlását. Ez bizony az egész világnak fájni fog - teszi hozzá.

Megfontoltak pénzügyeikben a kisvállalkozások

Megfontoltak pénzügyeikben a hazai mikro- és kisvállalkozások: amennyiben fél éven belül pénzügyi gondokkal kellene szembenézniük, mindegyik rendelkezik konkrét elképzeléssel a helyzet megoldására.

Adócsomag 2014: megszavazták a végleges adócsomagot!

Ahogy azt már a múlt hónapban benyújtott javaslatból látni lehetett, a 2014-es adócsomag összességében kisebb volumenű változásokat hoz, mint a korábbi évek hasonló csomagjai.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Adventi hangulatot a számítógépekre

Bár még egy hónap hátra van karácsonyig, a Microsoft máris összegyűjtött három olyan ingyenes szoftvert, amivel számítógépekre és mobilokra is elhozható az ünnep hangulata, az adventi készülődéstől a kreatív ajándékok gyártásáig.

Megéri kisgyermekes szülőket foglalkoztatni

Január 1-jétől a gyed extra program keretében, az eddigi kedvezmények fenntartása mellett bővül a kisgyermekes szülők foglalkoztatásához kapcsolódó adókedvezmény.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Extravagáns építészet Párizsban: Origami Irodaház

A kortárs építészet diadalát jelképezi Párizsban az ún. Origami Irodaház, amely a francia metropolisz legszebb épületei közé ékelődött be.

A Red Bull bevette Londont is

A Red Bull a márka hírnevéhez méltóan az új londoni központjában igazán eredeti, dinamikus, lendületes munkakörnyezetet alakított ki. A bűnesetet a MoreySmith vállalta magára.

Pazar látvány. Bisnode-iroda a Duna-völgyben

A svéd, cégminősítéssel foglalkozó Bisnode csoport a RiverPark Irodaházba költözött. Letisztult skandináv hangulat, transzparens terek, racionális, modern elrendezés. Nézzünk körül!

Egy kis Chicago jóval a szesztilalom után. Pajtában tunkolják a testépítőket

A proteinitalokat gyártó Core Power egy hatalmas chicagói pajtába költözött, ahol nem csak emberek dolgoznak, hanem néha még a tehén is bőg egy nagyot.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése