Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/47. hét

Aktuális Gazdaság Munka Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Tovább stabilizálódik az irodapiac

Az Eston International – mely a Budapest Research Forum tagja – a tanácsadói szerveződés legfrissebb jelentése kapcsán ismertette meglátásait az irodapiac trendjeire vonatkozóan.

Kiemelt ingatlan

Regus Astoria

üzemeltetési díj: 4 €/m²/hó
min. terület: 10 m²

Kiemelt ingatlan

Expo & Trade Center

bérleti díj: 5 - 7 €/m²/hó
min. terület: 30 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

12
NOV

Ez a branding 360° Konferencia

Konferencia

18
NOV

A munkaidő-keret tervezése és alkalmazása

Konferencia

27-28
NOV

TRANSLOG Connect Kongresszus 2013

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt! Megnézem a kategóriákat!
Én is szeretnék nevezni!

vissza a hírlevél tetejére

Aktuális

SZIT – újragombolva vonzóbb lehet?

Már több mint két éve van lehetőség Szabályozott Ingatlanbefektetési Társaságok (SZIT) alapítására, a konstrukció nyújtotta előnyök ellenére azonban nem tülekednek az új típusú vállalatok létrehozásáért: eddig egyetlen ilyen sem alakult.

Újabb bővülés a Sony-nál

2012-ben több, a japán vállalathoz kapcsolódó cég egybeolvasztásával nagyobb irodaterületre költözött a SONY az Óbuda Gate irodaházon belül. "2013 harmadik negyedévében a cég magyar leányvállalata további 320 négyzetméterrel bővítette irodaterületét így az Óbuda Gate-ben összesen 2.150 négyzetméterre növekedett a SONY által bérelt irodaterület."

A fenntartható vállalati működés nem csupán lehetőség, hanem üzleti cél!

A hazai üzleti szektor leginkább a környezetvédelemre fókuszál a fenntarthatóság hét kiemelt aspektusa közül, miközben a legkisebb figyelem az átláthatóság biztosítására esik.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Magyarország jól teljesített a harmadik negyedévben

A magyar gazdaság szezonálisan kiigazított harmadik negyedéves teljesítménye olyannyira jó lett nemzetközi összehasonlításban, hogy nem sok ország tudta azt túlszárnyalni.

Növekedett a magyar gazdaság

A friss adatok alapján az idei harmadik negyedévben 1,6 százalékkal bővült a magyar gazdaság előző év azonos időszakához képest.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

Jogos-e a próbanap?

Mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára fontos, hogy időben kiderüljön, valóban egymásra találtak el. Hogyan lehet jogszerűen próbára tenni az állásra jelentkezőt? Honnan tudhatjuk, hogy tényleg jól ellátja-e majd a feladatait? Honnan lehetünk biztosak benne, hogy jó munkahelyet választottunk?

A magyarok csak a rövid távú túlélésben gondolkodnak

Miközben már egy hónapnyi betegállománnyal egy 200 ezres fizetés csaknem fele elvész, a biztosítást vásárlók zöme a tényleges megélhetéshez szükséges összeg mindössze egytizedét szánja biztosítási összegben a kieső kereset pótlására.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Tudásközpont nyílt a Lágymányoson

Harmincezer négyzetméter, 250 páratlan felszereltségű laboratórium – a ma átadott lágymányosi MTA Természettudományi Kutatóközpontban folytatja munkáját öt akadémiai kutatóintézet. környezetkémiai, enzimológiai, pszichológiai, szerves kémiai és a molekuláris farmakológiai.

Tízezer emberen segített az Élelmiszerlavina

Csaknem száz tonna terményt takarítottak be a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában résztvevő önkormányzatok és civil szervezetek földjein dolgozók az elmúlt hetekben. Az egészséges élelmiszernövények összesen tízezer nehéz sorsú emberhez jutottak el.

Zöld utat kaptak a kütyük

A repülés minden szakaszában használhatják majd elektronikus készülékeiket az európai légitársaságokkal utazók: emelkedéskor és landoláskor sem kell kikapcsolniuk a táblagépeket, e-könyv-olvasókat és MP3-lejátszókat.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Új forradalmárok foglalják el a magyar munkaerőpiacot

Optimisták vagyunk. Tudjuk, hogy nem divat ez manapság, sőt, némiképp megszólják az embert. De vannak itt magok, amelyeket elültettek, ezek most kicsíráztak és szárba szökkentek.

La Communications: hirtelen felindulásból minimalista győzelem a Fehérvári úton

A LA Communications Fehérvári úti irodája arról tanúskodik, hogyan kell költséghatékonyan izgalmas és trendi miliőt teremteni, ahol a hatékonyság és a stílus a modern munkakultúra jelenlétét erősíti.

L'Oréal: színes iroda a Csendes-óceán partján

A L'Oréal Peru fővárosában, Limában hozott létre egy igazi nagyvonalú irodateret. A tervezés a 3g office munkáját dicséri, szóval az Andok magashegyeit is elfoglalta a francia nagyágyú.

A YouTube varázslatos filmstúdiót épített

A YouTube Tokióban egy hipermodern stúdiót alakított ki, amelyet a legnagyobb videókészítői szabadon használhatnak. Van itt minden: stúdiók, tréningtermek, produkciós helyiségek és társalgó.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése