Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/46. hét

Ingatlanpiac Szakma Gazdaság Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

12 tipp az energiatudatos irodaház megvalósulásához

Az elkövetkezendő időszakban havonta egyszer jelentkezünk Energiatudatos Irodaház rovatunkkal. Többek között megtudhatjuk, hogyan támogatja a tulajdonosi döntéseket, az iroda bérbeadást vagy akár a tudatos bérlői magatartást az Energiatudatos Irodaház Program. Szakmai partnerünk a Pannon Épületenergetika 12 tippben foglalja össze, az Energiatudatos Irodaház megvalósulását, melynek során több elismert és tapasztalt szakértőt is megszólaltatnak. Nézzük az első tippet!

Kiemelt cikk

A jövő energetikai szolgáltatásai az irodapiacon

A kereskedelmi ingatlanok üzemeltetési költségeinek jelentős részét teszik ki az energiára fordított összegek. A világítás, a szellőzés, a hűtés-fűtés és az egyéb gépészeti berendezések fogyasztása a bérleti díjakban is tükröződik. A racionális energiafelhasználás azonban nem csak a kiadások féken tartása, hanem a környezet megóvása szempontjából is lényeges.

Irodapiaci rendezvények

12
NOV

Ez a branding 360° Konferencia

Konferencia

18
NOV

A munkaidő-keret tervezése és alkalmazása

Konferencia

27-28
NOV

TRANSLOG Connect Kongresszus 2013

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Residence 1-2 Irodaházak

bérleti díj: 11.5 - 13 €/m²/hó
min. terület: 260 m²

Kiemelt ingatlan

Blue Cube
Irodaház

bérleti díj: 9.5 - 10 €/m²/hó
min. terület: 300 m²

Megnézem a weboldalt! Megnézem a kategóriákat!
Én is szeretnék nevezni!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Igényes irodák panorámával

Új irodaház közös-kizárólagos értékesítőjeként bizonyíthatja rátermettségét az Eston International csapata. A Polonia Property Fund felkérésére a Superbrands címet már negyedszer elnyerő tanácsadó az Óbuda Gate irodaház felszabadult területeit kínálja bérbeadásra, a házat korábban is értékesítő Cushman and Wakefield ügynökséggel együtt.

A LEED legmagasabb minősítését kapta a Skanska budapesti irodája

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. új irodája Platina szintű LEED minősítést kapott. A belső tér emberközpontú kialakítása, energia- és vízhatékonysága és környezettudatos megvalósítása 83 pontot jelentett a minősítés odaítélése során.

Az Interticket is az M3 Business Centert választotta

A nemzetközi jegyértékesítő webrendszerek fejlesztésével foglalkozó, piacvezető InterTicket Kft az Ablon Group-al kötött hosszútávú szerződése értelmében közel 800 m2 új területet bérel októbertől az M3 Business Center B épületében.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

A Média Építészei Díja 2013, itt vannak a díjazottak

dén újra teltház előtt mutatkoztak be az építészek a budapesti Katona József Színházban a kilencedik alkalommal megrendezett Média Építészeti Díja – nyilvános zsűrizés és díjátadó – rendezvényen 2013. november 7-én.

Mobilitás és innováció a parkolásban

2013. november 14-én a Larus Rendezvényközpontban rendezik meg Magyarország legjelentősebb parkolási és mobilitási konferenciája, a Parking Development Fórumot. A rendezvény több tucat hazai és nemzetközi előadó bevonásával kívánja feltérképezni a városok parkolási problémáit, és az azokra adható, naprakész válaszokat.

Magyarország helye a régióban – újabb RICS-rendezvény

November 5-én a RICS Magyarország újabb sikeres szakmai rendezvényt tartott a SNR Denton WestEnd Irodaházban található irodájában. A kerekasztal beszélgetésen a szakértők ezúttal a hazai és közép-kelet-európai befektetések jelenét és jövőjét vitatták meg.

Ez a branding 360°

A márkaépítés nem a kommunikációval kezdődik, hanem a vállalaton belüli stratégiai és gazdasági, pénzügyi döntések meghozatalával, mérlegadatok és egyéb vállalaton belüli vagy piackutatáson keresztül elérhető mutatószámok elemzésével, összevetésével - többek között ezekről szól az Ez a branding 360° Konferencia a BrandTrend szervezésében.

Igazgatói kinevezések a DTZ-nél

A DTZ ingatlan tanácsadó 128 munkatársat nevezett ki az EMEA régióban. Az egy nemzetközi igazgató, 16 szenior igazgató, 29 igazgató, 45 társigazgató és 37 vezető munkatárs kinevezése örömteli hír, főként, hogy Magyarországon is két munkatárs lépett igazgatói pozícióba, Farkas Hajnalka és Limp Adrián.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Internetbankon keresztül is lehetne pénzt felvenni

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azt javasolja, hogy az ügyfeleknek ne csak személyesen a pénzintézetnél, hanem internetbankon keresztül is lehessen nyilatkozniuk arról, melyik fizetési számlájuk esetében kérik biztosítani az ingyenes készpénzfelvételt.

Sok cég megszűnik az utóbbi időben

Az utóbbi időben csökkenések indult, októberben mégis minden korábbi rekordot megdöntött a cégmegszűnések száma – adta hírül az Opten céginformációs szolgáltató. Az egy hónapon belül törölt cégek mennyisége eddig mindössze kétszer haladta meg háromezret, most viszont 4131 cég jutott erre a sorsra. Megugrott az új cégek alapítása is.

Devizahitelek és Magyarország

Két hullámban terjedtek el a devizahitelek idehaza. Bár számos régiós országok is belefutottak a "termékbe", de szinte csak nálunk kapott teljesen zöld utat a válságig.

Piacra jutási lehetőségek, üzleti kapcsolatok a külkereskedelemben

"A Külpiac házhoz jön" címmel rendezvénysorozatot szervez a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Belföldi Regionális Hálózat Főosztálya. November 4-8 között Kaposváron, Szekszárdon, Győrött, Egerben, Miskolcon és Székesfehérváron külgazdasági szakdiplomaták mutatják be az osztrák, az olasz és a szlovák piac sajátosságait.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Budapest az évtized végére a régió startup központja lehet

Svéd-magyar innovációs napot tartottak Budapesten: a tanácskozáson a két ország szakértői, vállalkozói, mérnökei és diákjai a többi között arra a kérdésre keresték a választ, hogyan lesz egy kreatív ötletből a fenntartható fejlődést és a nemzetstratégiai célokat egyaránt szolgáló vállalkozás a svéd tapasztalatok figyelembe vételével.

Twitter részvényt vegyenek!

Huszonhat dolláros részvényenkénti kezdőárat állapított meg tőzsdére vitt papírjainak a népszerű internetes közösségi oldalt működtető Twitter cég november hatodikán.

A szavazat most tényleg számít!

2013. szeptember 13-án egyedülálló kezdeményezés indult hét építőipari cég részvételével. A Hörmann, a Mapei, a Fujitsu-Fisher klíma, a Ravak, a Rigips, a Creaton és az ELKO EP Hungary közösen indította el a "MegszépülAVárosom" kezdeményezést, amelynek keretében egy fővárosi kerületet vagy egy vidéki város közterületét újítják fel a cégek.

1993-ban dolgoztunk ilyen keveset

Tavaly hatalmas visszaesést mutatott az egy dolgozóra jutó átlagos éves munkaórák száma. Bár még így is az OECD-országok élvonalához tartozunk, az biztos, hogy utoljára ilyen keveset 1993-ban dolgozott a magyar.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A JLL globális ingatlanügynökség egy csodálatos budapesti palotába költözött

A JLL a Szabadság téren rendezte be új, 550 négyzetméteres irodáját egy csodálatos palotában. Pazar belvárosi architektúra, kitűnő lokáció, nagypolgári terek. Minden adott tehát a sikerhez.

Egy fantasztikus iroda Moszkvában. Avagy orosz medve delíriumban

Megabudka egy multifunkcionális irodát és bemutatótermet tervezett a moszkvai DK Project számára. Igazi kuriózum.

Artconcept: sokrétű belsőépítészeti megoldásokat kínálnak

Az Artconcept igazi belsőépítész specialista, hiszen csapatuk több évtizedes tapasztalattal számtalan iroda és üzlet kialakításában és berendezésében működtek közre. K&H, Mercedes-Benz, OTP, Pirelli, T-System, Samsonite, Siemens – néhány név a partnerek közül.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése