Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/43. hét

Irodapiac Szakma Elemzés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

A Nespresso az irodaházakban is hódít

A Nespresso és a Lyreco által az Onyx Étteremben megtartott sajtóebéd keretében számoltak be arról, hogy a Nespresso a háztartások piaca után immár az irodapiac felé is nyitni kíván. E cél érdekében 2013 januárjától a Lyreco a Nespresso kizárólagos hazai forgalmazója a B2B üzletágban.

Kiemelt ingatlan

Váci 188 Irodaház

bérleti díj: 7.9 - 9.9 €/m²/hó
terület: 200 m²

Kiemelt ingatlan

Terrapark Next

bérleti díj:7.5 - 11 €/m²/hó
min. terület: 50 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
M3 Business Center - A épület Colas Alterra Zrt. 435 Ablon Ingatlanfejlesztő Kft.
Roosevelt 7/8 Irodaház Carl Schaefer 225 Colliers International
Haller Gardens Irodaház Computacenter 1700 Cushman & Wakefield | Immofinanz
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

6
NOV

RICS és az EUROFM közös konferenciája

Konferencia

18
NOV

A munkaidő-keret tervezése és alkalmazása

Konferencia

27-28
NOV

TRANSLOG Connect Kongresszus 2013

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Megnézem a weboldalt! Megnézem a kategóriákat!
Én is szeretnék nevezni!

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

Gyógyszeralapanyag-gyártó költözik a Corvin Sétányra

A Biotest (németországi gyógyszergyártó cég) leányvállalataként évek óta sikeresen működő Plazmaszolgálat Kft. második plazmaferezis állomását nyitja meg Budapesten. "A bérleti megállapodás keretében 752 négyzetméter irodahelyiséget foglalhat el a bérlő 2013 októberétől a Corvin Towers-ben."

Kevésbé bizakodóak a fejlődő piacok

A Regus, a munkaterek globális szolgáltatója közzétette a legújabb Business Confidence Index felmérés eredményeit, amely 95 ország több mint 20.000 üzleti vezetőjének véleményét összegzi.

Folytatódó fellendülés a globális ingatlanpiacon

A befektetések értéke meghaladhatja az 500 milliárd dollárt az idén. A fellendülésből a magyar befektetők is profitálhatnak.

vissza a hírlevél tetejére

Szakma

Versenyben a szép homlokzatok a Baumit pályázatán

A Baumit Kft. 2013. október 17-én, a "Színek az építészetben" szakmai konferencián jelentette be az Év Homlokzata Pályázat 2014 kiírását. A tervezők és kivitelezők 2014. március 30-ig adhatják le pályázataikat, amelyeket az előző évekhez hasonlóan, független szakmai zsűri bírálja el.

Elstartolt a Minősített Magyar Épületek Adatbázis

A greenwash, azaz "zöld hamisítás" jelensége ellen hirdetett harcot a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) a hazai minősített zöld épületeket felsorakoztató naprakész nyilvántartásával.

A Média Építészeti Díja döntősei 2013-ban

A nemzetközi előzsűri 53 épületből és 65 tervből választotta ki, hogy melyek szerintük Magyarország legérdekesebb építészeti projektjei.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

A válság a legnagyobb cégeket is kockázatkezelési reformokra késztette

Számos nagyvállalat kénytelen volt alakítani az elmúlt években kockázatkezelési folyamatán, mivel a nemfizetési kockázatok jelentősen megemelkedtek. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a nem fizető banki hitelállomány ma Magyarországon 20,6 százalék, azaz minden 5. banki hitelt rosszul fizetnek.

BRF irodapiaci harmadik negyedéves összefoglalója

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, Eston International és a Jones Lang LaSalle, Robertson Hungary - ezúton teszi közzé 2013 harmadik negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait.

Nincs több kartell?

Könnyebb hozzáférés a bizonyítékokhoz, rugalmasabb elévülési szabályok, a károkozó bizonyítási terhe – e fontos változtatásokkal könnyíti meg az árkartellező, erőfölénnyel visszaélő cégek áldozatainak kártérítését az EU új irányelvjavaslata.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Fényt (v)egyenek!

A világítás olyan terület, ahol fokozottan lehet spórolni: a LED-es technológiának köszönhetően az energiamegtakarítás mértéke 50-80%-ot is elérhet, nem beszélve a karbantartási költségek további csökkenéséről. De hogyan tervezzük meg az új világítást, hogyan kalkuláljuk a megtérülést? Hogyan vegyünk fényt?

Az ABB Magyarország legetikusabb vállalata idén

Az ABB Magyarország nyerte el az idei "Telenor Etikus Vállalat Díj" elismerést a kis- és középvállalkozások kategóriában.

Együtt a Telekom és a Microsoft

A Microsoft Office 365-öt október 15-tól kínáló Telekom elsőként párosítja a felhőalapú szolgáltatást a Windows 8-as készülékajánlatokkal.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Skanska inspiráló zöld irodája Budapesten

A tavaly télen átadott Green House irodaházban alakította ki új hazai irodáját a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. A svéd gyökerű nemzetközi cég évszázados hagyományainak megfelelően emberközpontú, kényelmes munkatér jött létre, ahol szinte úgy érezhetjük magunkat, mintha a természetben járnánk.

Hasfelmetsző Jack utálná ezt a helyet. Tombolnak a színek Londonban

A BBH London reklámügynökség számára alakított ki irodát az Urban Salon Londonban. Nem is akármilyet. Tombolnak a színek.

Titokzatos utazás az irodaházak gyomrába

Az idei Design Hét programsorozat keretében az Europa Desing sikerrel rendezte meg az 'Irodaházak éjszakája' című buszos kirándulást, amelyen több mint 150 fő vett részt. Íme az Europa Design videója az eseményről.

Tündéri helyre költözött a teázólánc

A T2 új főhadiszállását egy régi raktárban rendezte be, amelyet a Landini Associates úgy alakított át, mintha egy elegáns angol klubba tévedtünk volna. És körbevesz minket a tea…

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése