Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/42. hét

Irodapiac Gazdaság Elemzés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Online Irodaház nyílik a startupoknak

Az Indotek Group 2014 januárjában már a második inkubátorházát nyitja meg, ezúttal Budapesten. Startup cégek, önálló munkavállalók és egyéni vállalkozók ideális munkahelye lehet, ahol akár pár napra is irodát bérelhetnek. Az OnLine Vállalkozói Inkubátorházról beszélgettünk Petrik Zoltánnal, az Indotek Group értékesítési igazgatójával.

Kiemelt cikk

Starthoz állt "Az Év irodája" verseny. Már lehet nevezni!

Az iroda.hu csoport immár negyedik alkalommal rendezi meg "Az Év Irodája" versenyt, amelynek keretében az irodákat, irodaházakat, ingatlanpiaci szakembereket és a "nagybetűs" innovációt díjazzuk. A nevezés már elindult, folyamatosan várjuk a pályázókat a www.azevirodaja.hu honlapon.

Irodapiaci rendezvények

18
NOV

A munkaidő-keret tervezése és alkalmazása

Konferencia

6
NOV

RICS és az EUROFM közös konferenciája

Konferencia

16
OKT

Gondolatok a közjóról

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Dexagon Irodaház

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
terület: 250 m²

Kiemelt ingatlan

Váci 188 Irodaház

bérleti díj:7.9 - 9.9 €/m²/hó
min. terület: 200 m²

Véleményezzen most!

vissza a hírlevél tetejére

Irodapiac

OTP bankfiók a Bartók Udvarban

A Bartók Udvar irodaházban nyitott fiókot az ország legnagyobb kereskedelmi bankhálózata, az OTP Bank, amely Közép - és Kelet-Európában közel 1500 bankfiókot működtet.

Hogyan szerezzünk új bérlőket?

A Pannon Épületenergetika energetikai tanácsadó tevékenysége az irodaházak és az irodák költséghatékony és környezettudatos működését segíti elő. A tudatos energiahatékonyság egyrészt növeli a régi bérlők elégedettségét, másrészt vonzó az új bérlők számára is.

Új bérlő az M3 Business Centerben

Az Ablon Group Hungária körúti irodakomplexuma októbertől köszöntheti új bérlőjét, a Colas Alterra Zrt. építőipari vállalatot, mely 435 négyzetméter irodaterületre írt alá bérleti szerződést az M3 Business Center irodaházban a DTZ ingatlan tanácsadó közreműködésével.

Új bérlő a Roosevelt 7/8 Irodaházban

A nemesfém termékekkel foglalkozó német Carl Schaefer irodaterületének bővítése mellett döntött és az arculatához kiválóan illeszkedő Roosevelt 7/8 Irodaépületbe költözött.

Új koncepció a piacon: Cloud Office

Az Eston International és a Rendszerinformatika új szolgáltatással hozza helyzetbe a Panoráma Irodaházat.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Mi lehet 5 nap múlva?

Az Egyesült Államok már csak néhány napra van attól, hogy világméretű gazdasági katasztrófát okozzon - mondta Jim Yong Kim újságíróknak Washingtonban a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közgyűlésének végén.

MNB Növekedési Hitelprogram folytatása: új hitelek nagyobb volumenben

Az MNB Növekedési Hitelprogram második szakaszának 15 hónapos időtávja lehetővé teszi a hitelcélok átgondolását, annak érdekében, hogy a vállalkozások fejlesztési, működési céljaik eléréséhez hatékony segítséget kaphassanak.

Drágábbak lehetnek a bankszámlák

Jövő héten benyújtják a parlamentnek azt a javaslatot, amely alapján a tranzakciós illeték hatálya nem terjed majd ki a kártyás fizetésre, és ingyenessé válik a havi kétszeri pénzfelvétel 150 ezer forintig.

vissza a hírlevél tetejére

Elemzés

Hol, kik, és hogyan támogatnák az adósmentést?

Az idősebbek, a Budapesten, illetve Nyugat-Magyarországon élők nyitottabbak a devizahiteles kérdés kompromisszumos megoldására, míg az alacsonyabb jövedelműek, a Kelet-Magyarországon élők és a fiatalabbak az átlagosnál magasabb arányban támogatnák a radikálisabb adósmentést.

Jól fogytak az állampapírok szeptemberben

Minden eddigi értékesítési adatot túlszárnyalva 108,5 milliárd forinttal növekedett szeptemberben a kifejezetten lakosság számára értékesített állampapírok állománya. A slágertermék továbbra is a Kamatozó Kincstárjegy.

Német városok Európa toplistáján

Öt német város is felkerült a legnagyobb befektetéseket vonzó európai városok tízes toplistájára. – derül ki a CBRE legfrissebb kutatási eredményeiből.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Jól teljesít az üvegipari vállalat

A hazai és külföldi piacokon egyaránt jól teljesít a Jüllich csoport. A magántulajdonban levő cégcsoport az üvegiparban és a szolár technológiában is kiemelkedő árbevételt ér el idén.

Jól kijövünk a főnökünkkel

Jól érezzük magunkat a munkahelyünkön, összességében viszont elégedetlenebbek vagyunk az EU-s átlagnál.

Céges ajándékutalvány meglepetései

Az év végi juttatásokhoz kapcsolódóan több munkáltató tervezi, hogy ajándékutalványt ad a dolgozóinak. Az ajándékozásra több párhuzamos szabály is vonatkozhat az adótörvényben.

A WILKHAHN gyár első száz éve: A Bauhaus ikonok után elérkezett az új klasszikusok ideje!

A német gyártó klasszikus és modern bútorait láthatta az érdeklődő közönség a "WILKHAHN gyár első száz éve" című kiállításon, amelyet a Design Hét Budapest 2013 ideje alatt folyamatosan megtekinthettek az Europa Design bemutatótermében.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A Kaptárban, egy igazi budapesti közösségi irodában jártunk

A Bazilika tőszomszédságában, az Andrássy úttól nem messze található a KAPTÁR közösségi iroda, amely mindössze másfél éve alakult, de máris kedvelt munkahelye lett a nomádoknak és a startupoknak. Nézzünk körül együtt!

Jó földbe hullott a virtuális mag

Az ausztrál startup cég, a SIRCA új irodába költözött Sydney-ben, amelyet a Woods Bagot tervezett. A kulcsszó ezúttal is az együttműködő munkatér megteremtése. Emellett lehet kajakozni és operaelőadásokat látogatni.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése