Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/41. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Fejlesztés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

aBár behálózza az ingatlanpiacot

Úgy tűnik, aBár lesz az ingatlanszakma hivatalos networking eseménye, miután október 3-án, csütörtökön hatalmas sikerrel lezajlott a júliusban indult rendezvénysorozat második felvonása.

Kiemelt cikk

Green Talk XXL: A zöldépítés gyakorlata

A RICS és a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) által szervezett félnapos konferencia a minősített épületekben rejlő üzleti lehetőségekkel, illetve a környezettudatos beruházások számos további aspektusával foglalkozik.

Irodapiaci rendezvények

7-9
OKT

Expo Real München

Konferencia

9
OKT

CEB Clean Energy Building Expo

Konferencia

16
OKT

Gondolatok a közjóról

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Kiemelt ingatlan

Dexagon
Irodaház

bérleti díj: 9 - 11 €/m²/hó
terület: 250 m²

Kiemelt ingatlan

Bokor u. 23-25. Irodaház

eladási ár: 3000 €
össz terület: 3 405 m²

Véleményezzen most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Buszozzuk be éjjel Budapest Irodaházait!

Az Irodaházak Éjszakáján fényt derítettek a "meglepetés" irodaházakra! - az Europa Design programja a Design Hét Budapest 2013-on.

Példaértékű együttműködés az Eston és az Europa Design között

Az európai közösségi terek meghonosításában úttörő Europa Design kölcsönösen előnyös megállapodást kötött az Eston International Zrt.-vel.

Közösségi tereink mobíliái. Meghal a forma oltárán a funkció?

A Design Hét Budapest 2013 eseménysorozat hivatalos programján, az első Design Workshop Reggelin, az Europa Design szervezésében, Rex-Kiss Béla, építész, belsőépítész, a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatának elnökségi tagja, valamint Feuertag Ottó, az Europa Design alapító tulajdonosa előadást tartott a közösségi tereink mobíliáiról.

Irodát bérel? Ilyen válaszokat várhat el a bérbeadótól

Mitől emelkedik egyik évről másikra az irodabérleti díj és a rezsi? Miért vannak hőmérsékleti kifogások az irodában? Ehhez hasonló bérlői kérdésekből, problémákból állított össze útmutatót a magyar irodapiac egyik meghatározó ingatlanbefektetője, a CA Immo.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Az adatvisszaélés és a kisvállalkozások

A hazai kis- és középvállalkozások egyötöde már szenvedett el versenyhátrányt az adataikkal való visszaélés miatt.

Ismét nő az életbiztosítás ázsiója a megtakarítások között

Újra előtérbe kerül az életbiztosítás, mint hosszú távú eszköz a megtakarítási formák között, elsősorban az augusztus elejétől életbe lépett adóváltozásoknak, illetve az azok hatására várhatóan átalakuló befektetési és megtakarítási szerkezetnek köszönhetően.

Gyorsan nő a TakarékFaktorház forgalma

A középvállalkozói körben nőtt leginkább a TakarékFaktorház vevőkövetelések vásárlásán alapuló faktoring forgalma, amely idén várhatóan 40 százalékkal meghaladja az előző évit, derült ki a TakarékBank leányvállalatának féléves beszámolójából.

vissza a hírlevél tetejére

Fejlesztés

Új Nemzetközi Design Központot hoz létre a Kinnarps

Piaci célkitűzéseinek elérése érdekében a Kinnarps átszervezi a németországi Mindenben működő gyáregységét. A tervek szerint a német gyárat Svédországba költöztetik és ezzel egyidejűleg egy új Nemzetközi Design Központot hoznak létre Mindenben.

Irodaparkot épít a Futureal csoport

A Futureal elérkezettnek látja az időt, hogy elindítsa a korábban tervezési fázisig elkészült irodapark projektjét Őrmezőn. Berki János, a Futureal iroda üzletágának projektigazgatója elmondta, a 4-es metró közelgő, átadása új lendületet ad a Kelenföld városközpontnak és térségének.

Ingatlanfejlesztők írtak ki pályázatot a Római Partra

"Római Part 2100" néven pályázatot írt ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). Az ötletbörze célja, hogy Budapest egyik emblematikus városrésze nagyobb figyelmet kapjon.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Új keresőalgoritmus a Googlenél

Hasonló nagyságrendű változtatásra nagyjából 2001-ben került sor a Google életében. Az új algoritmus neve Hummingbird.

Digitális Iroda

Szinte minden egyebet háttérbe szorít a folyamatosan napirenden szereplő négy nagy technológiai trend - így napjainkban kevés szó esik az irodai informatikáról is, holott az infómunkások többsége változatlanul irodai környezetben dolgozik.

Női vállalkozói konferencia Szerbiában

Az Európai Unió kiemelten kezelt témái között szerepel a nők vállalkozóvá válása, mivel Európában szerte igen alacsony a női vezetők száma.

A sportos ingatlan

Amikor 2006 szeptemberében átadásra került a SYMA "A" és C" csarnoka, hangsúlyosan sport- és rendezvényközpontnak aposztrofálták a tulajdonosok ezt a speciális, üzleti célú ingatlant.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Egy ősrégi benzinkúton találkozott az IKEA Herman Millerrel

A Pastilla Institute of Design Kaliforniai irodáját mutatjuk be ezúttal. Hogyan kell olcsón vicces és menő irodát kialakítani? Erre keresték a választ, és nagyrészt meg is találták.

Az egyterű irodák kultúrája az Y- és Z-generáció szemével

A Design Hét Budapest 2013 rendezvénysorozat keretében az Europa Design "Min ülünk? Avagy a közösségi terek üléskultúrája" címmel szakmai reggelit szervezett, ahol az egyterű irodák kultúráját és legfontosabb jellemzőit boncolgatták.

Újabb startup-őrület. Vasgyárban nyomatják a szusifalók

A webes bizniszben nyomuló SpareFoot új texasi irodáját mutatjuk be Austinban. A társaság egy ipari fílingben gondolkodott, ahol kevés a dekoráció, viszont van elég hely, hogy egy optimista startup céghez méltóan a bővülésben gondolkodjanak.

Na ezért érdemes Londonban dolgozni! Majális, dzsembori, kúlság

A HOK nemzetközi építésziroda londoni irodája az első LEED Gold minősítést érte el ebben a kategóriában az Egyesült királyságban.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése