Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.

Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/40. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Fejlesztés Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Szerkezetkész az Eiffel Palace

Budapest újjáéledési folyamata újabb fontos állomásához érkezett: a Nyugati Pályaudvar térségének hangsúlyos sarkát képező, impozáns külsejű Eiffel Palace irodaház szerkezetkész állapotba került.

Kiemelt ingatlan

Váci 188
Irodaház

bérleti díj: 7.9 - 9.9 €/m²/hó
terület: 200 m²

Kiemelt ingatlan

Terrapark Next A&B Office Buildings

bérleti díj: 7.5 - 11 €/m²/hó
terület: 50 m²

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.
Orco Business Park Bartelt GmbH 40
Green House MSCI 3694 Skanska Magyarország Ingatlan Kft
K3 Irodaház Anda Present 900 Eston International Zrt

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Irodapiaci rendezvények

7-9
OKT

Expo Real München

Konferencia

9
OKT

CEB Clean Energy Building Expo

Konferencia

16
OKT

Gondolatok a közjóról

Konferencia

Tekintse meg a további irodapiaci rendezvényeket is.

Véleményezzen most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

A budapesti irodapiac újabb sikere! A Science Park megkapta a BREEAM minősítést

A Heitman European Property Partners IV tulajdonában álló Science Park megkapta a BREEAM in Use "Very Good" minősítést, Közép-Kelet-Európában egyedülálló módon, mindhárom lehetséges kategóriában.

Prologis Park Budapest-Harbor új, hosszútávú bérlője

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata közreműködött a CVR Transport 5,082 négyzetméteres raktár és 352 négyzetméteres iroda területre kötött bérleti szerződésében, a Prologis Park Budapest-Harbor ipari központban.

Sikeres nyarat zárt a CE LAND

A CE LAND által vagyonkezelőt Duna Office Center bérlői között üdvözli a Huvita Európa Kft-t.

A pécsi ingatlan helyzet

A megyeszékhely gazdasági állapotát jól jellemzi, hogy évek óta befejezetlen építkezések, lebontott épületek után maradt üres telkek látványa csúfítja a belvárost.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Sikeres részvénytranzakcióját követően tőkét emelt a Business Telecom

A Business Telecom Nyrt. (BTel) igazgatótanácsa szeptember 24-i határozatával jóváhagyta a társaság alaptőkéjének 15 millió forintos, végeredményben 885,965 millió forintra történő felemelését. Ezzel párhuzamosan, összesen több mint 157,5 millió forint került a társaság tőketartalékába.

10 milliárdos értékben alakította át hitelportfólióját az Appeninn

Az Appeninn Holding Nyrt. 250 millió forintos, a Növekedési Hitelprogram (Nhp) forrásaira épülő forinthitel megállapodást kötött egyik finanszírozó bankjával.

Milliárdokat fizetnek ki feleslegesen a vállalkozások hagyománytiszteletből

Elsősorban az információhiány, másrészt az előítéletek, harmadrészt pedig simán csak lustaság vagy időhiány az oka, hogy nem lépik meg a vállalkozások azokat a praktikus költségcsökkentési lépéseket.

Az állam már nincs a webbankban

Állami tőkejuttatás nélkül kell létrejönnie a kizárólag az interneten üzemelő, olcsó szolgáltatásokra alapuló új magyar pénzintézetnek, a webbanknak, miután a kormányzat kiszállt a kezdeményezésből.

vissza a hírlevél tetejére

Fejlesztés

Újabb Visa fejlesztések Magyarországon

A Visa Europe elkötelezett Magyarország iránt, és folytatja fejlesztéseit az elektronikus fizetési rendszerek területén.

Öt év alatt 5500 munkahely a Huaweitől Európában

Szolgáltatási ágának kiterjesztésére törekszik a kínai Huawei a következő években Európában és ezzel mintegy 5500 munkahelyet teremt - írtaa hvg.hu a China Daily információi alapján.

Systemax: újabb szolgáltató központ Budapesten

Több mint ötszáz új munkahelyet teremt a számítástechnikai cikkeket és alkatrészeket forgalmazó amerikai vállalat, a Systemax Budapesten létrehozott szolgáltatóközpontja - közölte Orbán Viktor miniszterelnök és Pim Dale, a Systemax EMEA Technology Group vezérigazgatója keddi megbeszélésük után az Országházban.

Magyar cégek is pályázhatnak a Microsoftnál

Mostantól a magyarországi kezdő vállalkozások is pályázhatnak támogatásért a Microsoftnál.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

KÖVET Konferencia októberben

A KÖVET Egyesület október 16-án a Hotel Gellértben rendezi meg éves konferenciáját Gondolatok a közjóról címmel.

Jöhet az olcsó 3D nyomtató

Egy kanadai kickstarter projekt megvalósulni látszó célja: elérhető áruvá, azaz a mindennapok eszközévé tenni a 3D nyomtatókat

9 millió új iPhone fogyott

Az iPhone 5S és 5C modellek szeptember 20-án kerültek boltok polcaira. Piaci elemzők úgy vélték, az első hétvége alatt csak 5-6 millió telefont tud majd eladni az Apple. A cég így messze felülmúlta a várakozásokat.

Utazás az olasz stílus jegyében

"Utazás olasz módra" Kiállítás a Bank Centerben világmárkákkal és egy exclusive előadás Obendorfer Dávid Olaszországban élő magyar designerrel a Design hét keretei között.

14 vállalat jutott a MAF Társadalmi Befektetések Díj döntöjébe

2013-ban 29 hazai vállalat jelentkezett a Magyar Adományozói Fórum MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára, amelyek közül a szakmai bíráló bizottság tagjai összesen 14 kiemelkedő sikerű programot választottak ki és juttattak a döntőbe.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

Ez tényleg nem a vaskalaposok klubja

A WPP kommunikációs multi fazonigazításra adta a fejét, számos cégének munkakörnyezetét alakítja át. Az első "áldozat" a Maxus volt. A terveket a Bold Collective szállította, és a cél az volt, hogy az unikális környezet és a személyesség uralja a tereket. Hát sikerült!

Itt dolgoznak az igazán nagymenő ügyvédek

A Shook, Hardy & Bacon globális ügyvédi iroda új San Franciscói irodáját a RMW Architecture & Interiors tervezte. Letisztult, nagyvonalú terek a felhőkarcolók árnyékában.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése