Problémája van a megjelenítéssel? Tekintse meg az online változatot.
Küldje tovább és
Kövessen minket

Iratkozzon fel a
többi monitorra

Megjelenik hetente az iroda.hu gondozásában. - 2013/37. hét

Ingatlanpiac Gazdaság Munka Érdekes Blogok Regisztráció
Kiemelt cikk

Az ingatlanfejlesztés titkai, avagy hogyan lehet világszínvonalon alkotni

A ConvergenCE komplex tevékenységet végez, hiszen egyszerre nyújt vagyonkezelési, property-, és projektmenedzsment szolgáltatásokat. A sikeres fejlesztésekről, a szakértelemről Zeley Csabával, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatójával beszélgettünk.

Kiemelt cikk

Mi történt a nyáron az ingatlanpiacon? Mi megmondjuk!

Ha Ön nyáron nem kísérte figyelemmel az irodapiac alakulását, mi most összefoglaltuk a legfontosabb eseményeket, hiszen még az uborkaszezonban sem áll meg az élet.

Új tranzakciók a piacon

Irodaház Ügyfél Ügynökség Tipus
Buda Business Center Helpers Hungary Kft. 184 Happy Tenant Eston International Zrt.
Orco Business Park Bartelt GmbH 40
Green House MSCI 3694 Skanska Magyarország Ingatlan Kft
K3 Irodaház Anda Present 900 Eston International Zrt

A tranzakciókat küldje el az admin@iroda.hu e-mail címre!

Tekintse meg a további irodapiaci tranzakciókat is.

Kiemelt ingatlan

Bokor u. 23-25. Irodaház

bérleti díj: 7 - 12 €/m²/hó
min. terület: 220 m²

Kiemelt ingatlan

Argon-Geo
Iroda

bérleti díj: 6 - 8 €/m²/hó
terület: 173 m²

Véleményezzen most!

vissza a hírlevél tetejére

Ingatlanpiac

Beléptető rendszer felhőbe költöztetve

Távvezérléssel irányítható beléptető rendszert telepítettek a prémium bérirodákat kínáló A.B.E. Offices épületébe. A kártyaolvasó megoldást az ASSA ABLOY Hungary szállította, a beléptető rendszer kialakításért pedig a Berende Security felelt.

Concorde befolyása a GsParkban

Agusztus 4-ei hatállyal 15 százalék fölé növelte Graphisoft Parkban levő befolyását a Concorde Alapkezelő. Június végén a Concorde a hivatalos adatok szerint 14,5 százalékos részesedéssel bírt a szavazati joggal bíró összes részvényre vetítve.

Bővül a Jones Lang LaSalle iroda portfóliója

A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó Jones Lang LaSalle-t (JLL) választotta a BC140 és a MOM Park Tornyok nem kizárólagos bérbeadó ügynökségének az ingatlanok kezelője, egy ismert globális ingatlan befektetés kezelő vállalat. A bérbeadási feladatokat a BC140-ben a DTZ-vel, a MOM Park Towers irodaház esetében a Cushman&Wakefield-del közösen végzi a JLL.

vissza a hírlevél tetejére

Gazdaság

Jelentősen drágulnak a legolcsóbb számlacsomagok

Átlagosan több mint 40 százalékkal nő a legolcsóbb számlacsomagok havidíja a bankok szeptemberben kezdődő díjemeléseinek köszönhetően, amivel többségük a tranzakciós adó augusztusi növekedésére reagál.

A MOL a második legnagyobb Közép-Európában

Közép-Európa 500 legnagyobb vállalatának rangsorában a Mol Nyrt. továbbra is a második helyen áll a Deloitte 2012. évi eredményeket vizsgáló felmérése szerint; a listán összesen 62 magyar vállalat szerepel.

Appeninn – Újabb 400 milliós finanszírozás az Nhp keretében

407 millió forintos, a növekedési hitelprogram (Nhp) forrásaira épülő hitel-megállapodást kötött az Appeninn Nyrt. a Kereskedelmi és Hitelbankkal.

Gyenge a magyar versenyképesség

Három helyet visszaesett Magyarország a Világgazdasági Fórum versenyképességi rangsorában. Még a régiót is lehúzzuk, pedig az sem teljesít fényesen.

vissza a hírlevél tetejére

Munka

800 ezer munkahelyet teremtettek az EU-ban az appok

Európa egyik kitörési pontját jelentheti a mobilos alkalmazások fejlesztése mint iparág, de ezért még sokat kell tenni. Az appok már 800 ezer munkahelyet teremtettek az EU-ban.

Fontosak a személyes tulajdonságok

Egy cég életében – főleg, ha kis cégről van szó – az eredményesség, vagy a kudarc múlhat azon, hogy tudja-e a vezető, milyen tulajdonságok kellenek a működéshez szükséges feladatok, munkakörök sikeres betöltéséhez.

Ismét Budapestre látogat a Startup Sauna

A Startup Sauna felkarolja az ország legtehetségesebb vállalkozóit és akár az Angry Birds és a Nokia hazájáig, vagy a Szilícium Völgyig repíti őket.

vissza a hírlevél tetejére

Érdekes

Hölgyek a Budavári Borfesztivál reflektorfényében

A 22. Budavári Borfesztiválon a nőké és a hölgy borászoké a főszerep. Egyre többen vannak azok a hölgy borászok, akik boraikkal kiemelkedő sikereket érnek el. Valami titkuk biztosan van.

A passzívházé a jövő

Október 15-én beköszönt a fűtési szezon, az áprilisig tartó időszakban – az időjárás függvényében – tetemes havi kiadással számolhatunk, sokan kényszerülnek kiadásaikat átcsoportosítani a magas fűtésköltség miatt. Pedig van megoldás: passzívház-technológia.

Különleges Green Walk Budapesten

Botanikus kertnek álcázott szennyvíztisztító Dél-Pesten, az építés alatt álló amerikai nagykövetség, nulla rezsiköltségű autonóm szalmaház – különleges, a nagyközönség előtt máskor elzárt létesítményekbe látogathatunk el a Zöld Építészet Hete alkalmából megrendezett Green Walk keretében.

Nagy változások lesznek a mobil piacon

Megvásárolja a Nokia mobiltelefon-üzletágát a Microsoft, amely ezzel szoftverfejlesztőből mobilkészülékeket is kínáló, az Apple-lel és a Samsunggal teljes fegyverzettel szemben álló céggé válik.

vissza a hírlevél tetejére

Blogok

A bútorforgalmazók Mekkája. Káprázatos terek

A One Workplace bútorforgalmazó vállalat új cégközpontját a Blitz tervezte, akiktől már jó néhány fantasztikus irodabelsőt láttunk. Valójában egy hatalmas bútorraktárról van szó, ahol mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számtalan szériaterméket és egyedi dizájnbútort szemrevételezhetnek.

Olyan originálisan, minimalistán, fene tudja hogyan szuper hely ez!

Az ausztrál Mirvac Group új irodába költözött Melbourne-ben, amelyet a Woods Bagot tervezett számára. A cél az volt, hogy megerősítsék a munkavállalók elkötelezettségét, miközben látványos és barátságos munkahelyet hoznak létre.

Így néz ki a Skype központja

A Skype kaliforniai központját a Blitz tervezte. Nagyvonalú és könnyed terek, ahogyan az kell! Tudatos tervezés, hogy röpködjenek a nagy ötletek.

vissza a hírlevél tetejére

iroda.hu

iroda.monitor

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

2013 © Iroda.hu Kft. hírlevél leiratkozás, online-verzió megtekintése